היום בבוקר הגיע טכנאי והתקין VOD +החלפתי ממיר MAX רגיל לטוטאל(היה קצת סיפור עם זה כי הוא הביא ממיר משומש עם שריטות ומדקה ירוקה למרות שבקשתי כתומה ולא היה לו במכונית אז לאחר דיבור עם שירות הלקוחות הוא יוחלף לחדש בעוד שבוע )
השאלה היא האם כדאי לעדכן לממשק החדש או להשאיר את הישן?
הטכנאי המליץ לי להשאיר,אך למרות זאת אני רוצה לעדכן אבל האם הוא עובד מהר? נתקע? יש בעיות?
אני התרגלתי מאוד מהר לממשק החדש, והחסרון היחיד לעניות דעתי הוא הניווט ב-VOD. מכל בחינה אחרת יש לחדש רק יתרונות, ואני אישית לא שמתי לב לירידה מופגנת במהירות התגובה.
oferlaor כתב:אני מתחיל לשמוע על אנשים שמקבלים שדרוג למרות שלא ביקשו. נראה שיס מתכננים לשדרג לכולם בלי קשר ל-VOD או ל-Multiroom.
בכל מקרה, פיצ'רים מתקדמים (כמו מולטירום) לא זמינים ללא הממשק החדש.
...
"חוויה קולנועית גדולה מהחיים - yes היי עדי, מדובר בממשק חדש אשר עודכן לכל לקוחות החברה ולא ניתן לחזור לממשק הישן. " אתמול בשעה 09:21 מתוך הפייסבוק של יס
Eksh כתב:דוווקא במקרה שלך זה קריטי איזה סוג ממיר יש לך בשביל לעדכן
בדור ראשון זה רץ אבל לא אותו דבר כמו דור 2 ממה שגולשים כתבו בפורום - דור 2 הממשק רץ חלק
...
כרגע יש לי דור ראשון אך עוד שבוע הם באים להחליף לי לדור 2 מדבקה כתומה
Eksh כתב:דוווקא במקרה שלך זה קריטי איזה סוג ממיר יש לך בשביל לעדכן
בדור ראשון זה רץ אבל לא אותו דבר כמו דור 2 ממה שגולשים כתבו בפורום - דור 2 הממשק רץ חלק
...
כרגע יש לי דור ראשון אך עוד שבוע הם באים להחליף לי לדור 2 מדבקה כתומה
שתי שאלות בבקשה,
ביום שישי התחברתי ליס והתקינו אצלי ממיר מקס טוטאל עם מדבקה כתומה (1 טרה?)
1)איך אני יודע אם יש לי את הגירסה החדשה המדוברת?
2)מישהו יודע האם ומתי תהיה תוכנה לסרטי מר המותאמת למק?
תודה
kobi_lo כתב:שתי שאלות בבקשה,
ביום שישי התחברתי ליס והתקינו אצלי ממיר מקס טוטאל עם מדבקה כתומה (1 טרה?)
1)איך אני יודע אם יש לי את הגירסה החדשה המדוברת?
2)מישהו יודע האם ומתי תהיה תוכנה לסרטי מר המותאמת למק?
תודה
...
שטויות, גם אני חשבתי כי ההבדלים בדורות קריטים עד שהלכתי לידידה שלי שיש לה את הדור הראשון עם הממשק החדש וראיתי שהוא רץ לא פחות טוב וללא איטיות מורגשת לטעמי זו תופעה ספציפית בבממירי מקס טוטאל מסויימים מאוד ולא תופעה כוללת של כל הדור הראשון.
מה גם שראיתי כי מישהו שהתקינו לו מקס טוטאל מהדור השני (אחד ההבדלים המהותיים ביותר בין הדורות שבדור הראשון כתוב yes maxhd ואילו בדור השני כתוב yes maxtotal) והוא התלונן על איטיות בממשק החדש.
באשר לתגובה אשר נכתבה מעליי:
תלחץ על ערוץ 18 שם יש הדרכה על הממשק החדש ותוכל לראות האם זה הממשק החדש ואם תרצה גם ישנה אפשרות לעדכון דרך הערוץ.