רומבה לא מצליח לעגון מהפעם הראשונה
שלום,
התחדשתי ברומבה 780 ולצערי יש לי איתו בעיה .
מיקמתי את תחנת העגינה במרווח פתוח של 1.5 מטר בצמוד לקיר כפי שנתבקש והפעלתי את הרובוט.
מההפעלה הראשונה הבחנתי שהרובוט לא מצליח לעגון בתחנת העגינה בניסיון הראשון.
הרובוט עולה על התחנה אבל מפספס את החיישנים ולא עוצר. עושה סיבוב של 30 מעלות יורד מהתחנה עושה סיבוב בבית של עוד 5 דקות ושוב מנסה לעגון. לרוב בניסיון השני או השלישי הוא מצליח לעגון.
מישהו יודע מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?
תודה.
התחדשתי ברומבה 780 ולצערי יש לי איתו בעיה .
מיקמתי את תחנת העגינה במרווח פתוח של 1.5 מטר בצמוד לקיר כפי שנתבקש והפעלתי את הרובוט.
מההפעלה הראשונה הבחנתי שהרובוט לא מצליח לעגון בתחנת העגינה בניסיון הראשון.
הרובוט עולה על התחנה אבל מפספס את החיישנים ולא עוצר. עושה סיבוב של 30 מעלות יורד מהתחנה עושה סיבוב בבית של עוד 5 דקות ושוב מנסה לעגון. לרוב בניסיון השני או השלישי הוא מצליח לעגון.
מישהו יודע מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?
תודה.
עדכון:
יצרתי קשר עם היבואן, הסברתי להם את הבעיה ושלחתי סרטונים.
ראשית הם ניסו לעזור לי דרך הטלפון אבל כל פתרון שהציעו לא עזר.
הוחלט שהרובוט יחד עם תחנת העגינה צריך להגיע למעבדת החברה לבדיקה.
בגלל שאני לא נייד ולא יכול להגיע ליהוד, היבואן ארגן לי איסוף והחזרה של המכשיר.
לבסוף התגלתה תקלה בתחנת העגינה שהוחלפה לחדשה, נבדקו עוד חלקים לבקשתי ובוצעה עדכון תוכנה .
התבלטתי ארוכות תרם הקנייה אם לרכוש את הרובוט בארץ או בחו"ל. אין ספק שרכישה בארץ מהיבואן רשמי הייתה החלטה נכונה שכבר הספיקה להוכיח את עצמה .
יצרתי קשר עם היבואן, הסברתי להם את הבעיה ושלחתי סרטונים.
ראשית הם ניסו לעזור לי דרך הטלפון אבל כל פתרון שהציעו לא עזר.
הוחלט שהרובוט יחד עם תחנת העגינה צריך להגיע למעבדת החברה לבדיקה.
בגלל שאני לא נייד ולא יכול להגיע ליהוד, היבואן ארגן לי איסוף והחזרה של המכשיר.
לבסוף התגלתה תקלה בתחנת העגינה שהוחלפה לחדשה, נבדקו עוד חלקים לבקשתי ובוצעה עדכון תוכנה .
התבלטתי ארוכות תרם הקנייה אם לרכוש את הרובוט בארץ או בחו"ל. אין ספק שרכישה בארץ מהיבואן רשמי הייתה החלטה נכונה שכבר הספיקה להוכיח את עצמה .
גם לי יש רובוט כזה בבית (780) כבר כ-3 שנים.
אני מאוד מרוצה ממנו ולאחר כל עבודה שלו - אני משקיע 7 דק ופשוט "מבריק" אותו ואת המברשות .
לא הייתה לי מעולם תקלה במכשיר מלבד פעם אחת שאחד הילדים הרים את המכשיר והפיל אותו על הרצפה.
פניתי לשירות התיקונים שלהם , שילמתי 90 ש"ח עבור החלפת העינית המרכזית (הפרספקס עם העיגול השחור ש"רואה" את תחנת העגינה וזהו.
את שלי רכשתי בארה"ב (כ-$570 במבצע) , ביצעתי שינוי בספק שקיבלתי מחול כולל החלפת הכבל ומאז הכל פיקס.
תקלות זה בסופו של דבר - עניין של מזל.
כמובן שאם ההפרש במחיר בין חו"ל לארץ אינו גדול מומלץ לרכוש בארץ עם אחריות .
אני מאוד מרוצה ממנו ולאחר כל עבודה שלו - אני משקיע 7 דק ופשוט "מבריק" אותו ואת המברשות .
לא הייתה לי מעולם תקלה במכשיר מלבד פעם אחת שאחד הילדים הרים את המכשיר והפיל אותו על הרצפה.
פניתי לשירות התיקונים שלהם , שילמתי 90 ש"ח עבור החלפת העינית המרכזית (הפרספקס עם העיגול השחור ש"רואה" את תחנת העגינה וזהו.
את שלי רכשתי בארה"ב (כ-$570 במבצע) , ביצעתי שינוי בספק שקיבלתי מחול כולל החלפת הכבל ומאז הכל פיקס.
תקלות זה בסופו של דבר - עניין של מזל.
כמובן שאם ההפרש במחיר בין חו"ל לארץ אינו גדול מומלץ לרכוש בארץ עם אחריות .