ציפוי הגב ב Harmony 1100 הפך להיות דביק
-
Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
לפני שלוש שנים קיניתי את ה Harmony 1100,
בזמן האחרון התחלתי להרגיש שהציפוי של השלט בגב השלט הפך להיות דביק, תופעה מוכרת ממוצרים אחרים עם שכבת כיסוי דומה.
לא ציפיתי שבמוצר בעלות כזו תופיע התופעה הזו, חשבתי שחומר הציפוי איכותי הרבה יותר...
נשאלת השאלה, האם יש מה לעשות בנושא? יש בכלל טעם לפנות לשירות לקוחות?
בזמן האחרון התחלתי להרגיש שהציפוי של השלט בגב השלט הפך להיות דביק, תופעה מוכרת ממוצרים אחרים עם שכבת כיסוי דומה.
לא ציפיתי שבמוצר בעלות כזו תופיע התופעה הזו, חשבתי שחומר הציפוי איכותי הרבה יותר...
נשאלת השאלה, האם יש מה לעשות בנושא? יש בכלל טעם לפנות לשירות לקוחות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
תופעה נפוצה בסוגים שונים של פלסטיק שהופכים דביקים עם הזמן.
יש לי שלט של פיליפס ושלט של יס עם בעיה זהה.
ממליץ ליצור קשר עם שירות הלקוחות הבינ"ל שלהם. תעדכן כאן לגבי זה.
יש לי שלט של פיליפס ושלט של יס עם בעיה זהה.
ממליץ ליצור קשר עם שירות הלקוחות הבינ"ל שלהם. תעדכן כאן לגבי זה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
יש התקדמות בחקירה ?Cable_Guy כתב:שלחתי להם הודעה בנושא, אעדכן ברגע שאקבל תשובה..........
-
Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
עדיף מאוחר מאף פעם...
לאחר החלפת מיילים עם השירות לקוחות בארה״ב, הטיפול עבר לשירות לקוחות האירופאי...
שורה תחתונה, הם אומרים שהם מאוד רוצים לעזור אבל זבש״ך (זאת בעיה שלך) והם לי יכולים לעזור...
מאכזב שחברה כזו לא לוקחת אחריות על המוצרים היקרים שלה, חבל.
מצ״ב מכתב התשובה הסופי:
Dear Uri,
Thank you for contacting Logitech Harmony Customer Care.
My name is Ann-Charlotte and I will be assisting you with your support request.
First of all I would like to apologize to you that we have not been able to reply to you any sooner.
I understand that the rubber on your Logitech Harmony 1100 has become sticky. I am sorry to hear that you're experiencing difficulties but I can assure you that I will do my best to help you with this.
Normally the rubber of this remote does not become sticky, however depending on usage and any cleaning products used it might happen. As this is connected with usage of the product a remote with this problem would not be replaced under warranty. In your case, as the warranty is 2 years, your remote would as well be out of the warranty period.
Unfortunatly we do not offer any repair service or can give any advice to have to repair or improve a faulty remote, so I cannot give you any suggestions that might improve the feeling of the rubber on the remote.
I am very sorry for the inconvinience that this might cause you. Please let me know if you have any questions regarding this or any other issue
לאחר החלפת מיילים עם השירות לקוחות בארה״ב, הטיפול עבר לשירות לקוחות האירופאי...
שורה תחתונה, הם אומרים שהם מאוד רוצים לעזור אבל זבש״ך (זאת בעיה שלך) והם לי יכולים לעזור...
מאכזב שחברה כזו לא לוקחת אחריות על המוצרים היקרים שלה, חבל.
מצ״ב מכתב התשובה הסופי:
Dear Uri,
Thank you for contacting Logitech Harmony Customer Care.
My name is Ann-Charlotte and I will be assisting you with your support request.
First of all I would like to apologize to you that we have not been able to reply to you any sooner.
I understand that the rubber on your Logitech Harmony 1100 has become sticky. I am sorry to hear that you're experiencing difficulties but I can assure you that I will do my best to help you with this.
Normally the rubber of this remote does not become sticky, however depending on usage and any cleaning products used it might happen. As this is connected with usage of the product a remote with this problem would not be replaced under warranty. In your case, as the warranty is 2 years, your remote would as well be out of the warranty period.
Unfortunatly we do not offer any repair service or can give any advice to have to repair or improve a faulty remote, so I cannot give you any suggestions that might improve the feeling of the rubber on the remote.
I am very sorry for the inconvinience that this might cause you. Please let me know if you have any questions regarding this or any other issue
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
אני יכול להעיד מנסיון אישי שלוג׳יטק מהחברות הטובות בעולם מבחינת שרות וכיסוי אחריות...
אני רכשתי 1100 לפני כשנתיים ובגלל פיקסל שרוף במסך, הם שלחו לי חלופי, ללא שום עלויות מצידי, משלוח עם UPS כולל כל העלויות על חשבונם
ואפילו לא ביקשו את הישן בחזרה... הם טענו שיסירו אותו מהרשימות אצלהם ולא אוכל לתכנת אותו יותר, אבל עד היום הוא עדיין עובד וניתן לתכנות !
גם לי זה קרה במספר מוצרים בעבר, כמו ש- OferL הציע, מטלית לחה ולעיתים לא מעט אנרגיה בשיפשוף נמרץ ייעשו את העבודה, אתה פשוט צריך להוריד את השכבה הדביקה...
בהצלחה !
אני רכשתי 1100 לפני כשנתיים ובגלל פיקסל שרוף במסך, הם שלחו לי חלופי, ללא שום עלויות מצידי, משלוח עם UPS כולל כל העלויות על חשבונם
ואפילו לא ביקשו את הישן בחזרה... הם טענו שיסירו אותו מהרשימות אצלהם ולא אוכל לתכנת אותו יותר, אבל עד היום הוא עדיין עובד וניתן לתכנות !
גם לי זה קרה במספר מוצרים בעבר, כמו ש- OferL הציע, מטלית לחה ולעיתים לא מעט אנרגיה בשיפשוף נמרץ ייעשו את העבודה, אתה פשוט צריך להוריד את השכבה הדביקה...
בהצלחה !
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
איך?erezsolan כתב:גם לי ב 900.
הסרתי אותו - עכשיו הוא חלק והרבה יותר נוח....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בנזין רפואי יסיר את האזורים הדביקים ביעילות, אם כי עלול לפגוע בפלסטיק מעט (blemish).
הדרך היעילה היא למרוח אותו עם צמר גפן די בנדיבות, לתת לו לשבת כמה שניות ולשפשף עם ספוג רך - לחזור על הפעולה כמה פעמים.
אם אתה לא מרוצה מהמראה של השלט לאחר מכן (עלול להראות עכור), אתה יכול לצפות אותו מחדש בסיליקון למשטחי פלסטיק (מגיע בספריי, קצת טריקי לשלט) או גומי נוזלי, למשל פלסטידיפ.
הדרך היעילה היא למרוח אותו עם צמר גפן די בנדיבות, לתת לו לשבת כמה שניות ולשפשף עם ספוג רך - לחזור על הפעולה כמה פעמים.
אם אתה לא מרוצה מהמראה של השלט לאחר מכן (עלול להראות עכור), אתה יכול לצפות אותו מחדש בסיליקון למשטחי פלסטיק (מגיע בספריי, קצת טריקי לשלט) או גומי נוזלי, למשל פלסטידיפ.