התחברתי ליס אחרי המון שנים בהוט
יש לי YES TOTAL , השאלה שלי היא האם יש לי אפשרות לצפות בסדרות של הוט דרך הסטרימר
אם כן איך?
דבר נוסף האם זה רק נדמה לי או שאיכות הצפיה בערוץ 2 ו10 היא לא ממש טובה, נראה שבהוט ראו יותר טוב
HD רואים טוב
תודה
master_D כתב:התחברתי ליס אחרי המון שנים בהוט
יש לי YES TOTAL , השאלה שלי היא האם יש לי אפשרות לצפות בסדרות של הוט דרך הסטרימר
אם כן איך?
דבר נוסף האם זה רק נדמה לי או שאיכות הצפיה בערוץ 2 ו10 היא לא ממש טובה, נראה שבהוט ראו יותר טוב
HD רואים טוב
תודה
...
הסטרימר אינו תומך בצפייה ישירה ואו הורדות פיראטיות ולכן תזדקק לחיבור hdmi
בנוסף אכן עינייך אינן מטעות והאיכות בהוט יותר טובה (sd וhd)
מה הסיבה שבSD רואים בYES פחות טוב. ? כלומר זה משמעותית לחזור אחורה 5 שנים לפחות.
זה לא שבHD רואים יותר טוב בהרבה. עדיין באיכות ירודה יחסית להוט.
זו מגבלה טכנולוגית או חיסכון בעלויות?
miko79 כתב:התווכחתי עם חבר שלי שהוא עובד ב RRS לוויינים שמשדרים ליס ולהוט והוא אומר ש90% מהתוכן של הוט עובר upskilling לעומת התוכן של יס שמגיע ישר hd720
הוא טוען שביס האיכות יותר טובה
...
זה ממש לא נראה ככה. בנוסף לכך,
בהוט VOD המון סדרות מגיעות כבר בHD ולפי מה שראיתי בנתיים בYES תוכן שקיים בVOD איננו באיכות HD.
miko79 כתב:התווכחתי עם חבר שלי שהוא עובד ב RRS לוויינים שמשדרים ליס ולהוט והוא אומר ש90% מהתוכן של הוט עובר upskilling לעומת התוכן של יס שמגיע ישר hd720
הוא טוען שביס האיכות יותר טובה
...
זה ממש לא נראה ככה. בנוסף לכך,
בהוט VOD המון סדרות מגיעות כבר בHD ולפי מה שראיתי בנתיים בYES תוכן שקיים בVOD איננו באיכות HD.
...
יש ב-VOD של יס קטגוריה של סדרות ב-HD.
המון סדרות חדשות וישנות ב-HD.
oferlaor כתב:הבעיה היא בפיענוח ה-SD. זה פשוט פחות טוב מהממירי SD.
הפיתרון הוא להעלות את קצב הנתונים...
...
יש לי גם 2 ממירי SD של YES. האיכות על הפנים. לא פלא אם הממיר מחובר בקומפוזיט.
אין יציאת HDMI גם לא SCART וגם לא קומפוננט.
השאלה אם טכנית יש משהו שטכנאי של YES יכול לעשות כמו להוסיף מגברים, או שזה חסר תקווה.
...
השאלה אם טכנית יש משהו שטכנאי של YES יכול לעשות כמו להוסיף מגברים, או שזה חסר תקווה.
...
יכול להיות שה LNB ישן או המגבר והאם מחובר לצלחת חשמל ? DC power supply כשהיגיעה אלי תכנאי מיס גם אני התלוננתי על כך שהאיכות לא טובה הוא עלה לגג החליף lnb ומגבר והוא חיבר גם חשמל מחדר המדרגות ומאז האיכות טובה בהרבה גם sd וhd
...
...
יכול להיות שה LNB ישן או המגבר והאם מחובר לצלחת חשמל ? DC power supply כשהיגיעה אלי תכנאי מיס גם אני התלוננתי על כך שהאיכות לא טובה הוא עלה לגג החליף lnb ומגבר והוא חיבר גם חשמל מחדר המדרגות ומאז האיכות טובה בהרבה גם sd וhd
...
לא הבנתי כלום. מה זה LNB ? בוודאות אין חיבור חשמל לצלחת וגם לא ראיתי שהותקן מגבר.
האם יש בממיר דיאגנוסטיקה שמראה את עוצמת ואיכות האות?
בהמשך לדיון שיש פה
בהגדרות של הממיר הראשוניות ראיתי שיש אפשרות בחירה של 1080I או 720P ובחרתי 720 האם זה נכון?
האם יש אפשרות לשנות משהו?
עופר רשם משהו על הגברה של נתונים , לגבי ערוצים של HD אין לי תלונות למרות שגם שם זה לא כזה מדהים