שאלה בקשר לקנייה של hd600
סליחה מיכאל, אבל האוזניות שונות לחלוטין, ובטח שלא "לדעתי" אלא לדעת סנהייזר.
הבדלים מהותיים בין HD600 ל HD650 קיימים באופן מובהק.
הדרייברים שונים, וכל המבנה של הקפסולה והגריל - כולם שונים ומייצרים צליל אחר לגמרי. אפילו הכבלים שונים...
אני לא סתם אומר, היו לי 2 גרסות שונות של ה HD650 (כל אחת עם דרייברים שונים !!) ואת ה HD600 עדיין יש לי.
לדעתי (ועכשיו זו הבעת דעה) ה HD600 נשמעות טבעי יותר .
אגב, ה HD650 הראשונות היו בעלות באס מודגש שהשתלט קצת על המידים , הגרסה העדכנית (דרייברים בצבע כסף) בעלת באס פחות דומיננטי ויותר נייטרליות - אבל עדיין לא מאוזנות כמו ה HD600 !
הבדלים מהותיים בין HD600 ל HD650 קיימים באופן מובהק.
הדרייברים שונים, וכל המבנה של הקפסולה והגריל - כולם שונים ומייצרים צליל אחר לגמרי. אפילו הכבלים שונים...
אני לא סתם אומר, היו לי 2 גרסות שונות של ה HD650 (כל אחת עם דרייברים שונים !!) ואת ה HD600 עדיין יש לי.
לדעתי (ועכשיו זו הבעת דעה) ה HD600 נשמעות טבעי יותר .
אגב, ה HD650 הראשונות היו בעלות באס מודגש שהשתלט קצת על המידים , הגרסה העדכנית (דרייברים בצבע כסף) בעלת באס פחות דומיננטי ויותר נייטרליות - אבל עדיין לא מאוזנות כמו ה HD600 !
נערך לאחרונה על ידי LQDForce ב 20/01/2014 14:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא שינויים תהומיים, אבל בהחלט משהו שאפשר מיד לזהות בהאזנה עיוורת.
מן הסתם כל הסדרה הזאת (וגם ה HD580 שדומות מאוד, גם בדרייברים) - בעלת אותם מאפייני צליל, ולצערי אותו חסרון ידוע-לשמצה, שנקרא בלשון עגה sennheiser veil
נ.ב- הוספתי להודעה הקודמת, כדאי שתבדוק לאיזה HD650 האזנת..
מן הסתם כל הסדרה הזאת (וגם ה HD580 שדומות מאוד, גם בדרייברים) - בעלת אותם מאפייני צליל, ולצערי אותו חסרון ידוע-לשמצה, שנקרא בלשון עגה sennheiser veil
נ.ב- הוספתי להודעה הקודמת, כדאי שתבדוק לאיזה HD650 האזנת..
נערך לאחרונה על ידי LQDForce ב 20/01/2014 16:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם אתה סגור לגמרי על האוזניות, אני יכול להשיג לך אותן ב 350 דולר (כנראה אפילו פחות).
רק כמובן שיש לקחת בחשבון מע"מ ועמלת שחרור מהמכס אם ייתפס (נשלח בדואר אוויר רגיל) - סה"כ כ 20% תוספת.
אם זה רלוונטי, דבר איתי עוד הערב.
גילוי נאות - לא מרוויח על ההזמנה באופן ישיר, אלא חוסך לעצמי עלויות משלוח. מותר לי, לא ?
לא רוצה להלחיץ עם קניות כאלו, אבל מחר יוצא המשלוח שלי מ Massdrop
רק כמובן שיש לקחת בחשבון מע"מ ועמלת שחרור מהמכס אם ייתפס (נשלח בדואר אוויר רגיל) - סה"כ כ 20% תוספת.
אם זה רלוונטי, דבר איתי עוד הערב.
גילוי נאות - לא מרוויח על ההזמנה באופן ישיר, אלא חוסך לעצמי עלויות משלוח. מותר לי, לא ?
לא רוצה להלחיץ עם קניות כאלו, אבל מחר יוצא המשלוח שלי מ Massdrop
http://www.razordogaudio.com/collection ... ones-hd600
אמרו לי שאם אני שולח להם הצעת מחיר 330$ הם יסכימו
מישהו פה מכיר אותם?
שווה לנסות לבקש הנחה בקלימבו? (הם מוכרים אותם במעל ל600$)
אמרו לי שאם אני שולח להם הצעת מחיר 330$ הם יסכימו
מישהו פה מכיר אותם?
שווה לנסות לבקש הנחה בקלימבו? (הם מוכרים אותם במעל ל600$)