BUY2USA - מוצר שגוי בשירות "קונים באמזון עבורך" - עדכון 2-הם מטפלים!
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
הזמנו משחק ל-PS4 וקיבלנו את הגירסת XBOX ONE שלו במקום
ועוד אחרי שוידאנו שבמסך ההזמנה של BU2USA מופיע המוצר הנכון (כי כשניסינו לעשות PRE ORDER איזה חודש קודם זה נתן רק את גירסת XBOX ONE)
מפח נפש גדול מאוד לבן שלי שחיכה כמעט חודשיים למשלוח
מישהו נתקל בבעיה כזו? ובטיפול שלה?
פניתי כבר לשירות לקוחות ואני מחכה לתשובה
תודה!
ועוד אחרי שוידאנו שבמסך ההזמנה של BU2USA מופיע המוצר הנכון (כי כשניסינו לעשות PRE ORDER איזה חודש קודם זה נתן רק את גירסת XBOX ONE)
מפח נפש גדול מאוד לבן שלי שחיכה כמעט חודשיים למשלוח
מישהו נתקל בבעיה כזו? ובטיפול שלה?
פניתי כבר לשירות לקוחות ואני מחכה לתשובה
תודה!
נערך לאחרונה על ידי guyezra ב 23/01/2014 20:41, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מדוע בכלל להשתמש בשירות הזה ולא לרכוש ישירות מאמזון (ובמידת הצורך רק להשתמש בשירותי השילוח)?
ואגב - את כל המשחקים ל PS3 אני רוכש מאמזון UK - הם שולחים לארץ (אני מניח שגם משחקים ל PS4 הם שולחים)
ואגב - את כל המשחקים ל PS3 אני רוכש מאמזון UK - הם שולחים לארץ (אני מניח שגם משחקים ל PS4 הם שולחים)
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
BUY2USA מתנערים מאחריות!
אני שמתי את הלינק: http://www.amazon.com/Call-Duty-Hardene ... B00EEMLMW0
והם טוענים שזה ל-XBOX ONE! ואנחנו וידאנו חזור וודא שיש תמונה של PS4 בעת ביצוע ההזמנה
ואיך אני אחראי כאשר מי שייצר את ההזמנה זה המערכת האוטומטית שלהם? שככל הנראה יש בה באג או שאינה יודעת לטפל בעמודים מסוג זה
מה עושים עכשיו?
קניתי את זה בבלאק פרייד וזה יצא יותר זול ובדיעבד יותר יקר...
והם טוענים שזה ל-XBOX ONE! ואנחנו וידאנו חזור וודא שיש תמונה של PS4 בעת ביצוע ההזמנה
ואיך אני אחראי כאשר מי שייצר את ההזמנה זה המערכת האוטומטית שלהם? שככל הנראה יש בה באג או שאינה יודעת לטפל בעמודים מסוג זה
מה עושים עכשיו?
קניתי את זה בבלאק פרייד וזה יצא יותר זול ובדיעבד יותר יקר...
יכול להיות שחיפשתם משהו ספציפי אבל אני זוכר שלפני איזה 5 שנים שהייתי חזק בסוני 3 הייתי מזמין משחקים בלעדית מ-VGP.CA.
ממליץ בחום, משחקים הגיעו מהר ותמיד נעו סביב ה200-250 ש"ח למשחק. גם הייתי קונה בSHOPTO.NET עד שהיה איזה גניבה של פרטי כ.א שנגנבו לי איזה 300 יורו אז לא יכול להמליץ יותר מדי.
ממליץ בחום, משחקים הגיעו מהר ותמיד נעו סביב ה200-250 ש"ח למשחק. גם הייתי קונה בSHOPTO.NET עד שהיה איזה גניבה של פרטי כ.א שנגנבו לי איזה 300 יורו אז לא יכול להמליץ יותר מדי.
קח צילום מסך, בה רואים בכותרת במפורש את הלינק ואת העובדה שמסומנת הגרסה ל-PS4, ושלח להם.guyezra כתב:BUY2USA מתנערים מאחריות!
מה עושים עכשיו?
קניתי את זה בבלאק פרייד וזה יצא יותר זול ובדיעבד יותר יקר......
יש רישום ללינק המדוייק?
איך שילמת, פייפאל או אשראי?
- oris74
- חבר במועדון HT

אם זה נרכש באמזון מדוע אי אפשר פשוט להחזיר להם ולבקש החזר כספי? יש להם אפילו סעיף בטופס ההחזר שמדבר על הזמנה שגויה (כלומר טעות בהזמנה מצד הלקוח)
- oris74
- חבר במועדון HT

שלחתי כבר מוצרים לאמזון - עלה 20-30 שח משלוח וזהו - עדיף מאשר להיתקע עם מוצר שאתה לא צריך...
- oris74
- חבר במועדון HT

אז שהם יחזירו - אני מניח שכל הויכוח הוא מי ישלם את עלות המשלוח לשם ולכן אני חושב שעדיף לשלם את העלות מאשר להיתקע עם המוצר (ובמקביל לנסות לקבל מהם הטבה בהזמנה הבאה)
אפשרות נוספת היא למכור את המוצר בארץ - אין לי ספק שהוא יקבל מחיר גבוה מעלות המוצר בחו"ל + משלוח
אפשרות נוספת היא למכור את המוצר בארץ - אין לי ספק שהוא יקבל מחיר גבוה מעלות המוצר בחו"ל + משלוח
- oris74
- חבר במועדון HT

מדיניות החזרות.
ניתן להחזיר כל הזמנה מהחנות המקוונת ובשירות "קונים עבורך באמזון" על ידי פניה בכתב לשירות הלקוחות וזאת עד שני ימי עסקים ממועד קבלת ההזמנה בארץ. ההחזרה תתאפשר בתנאי שלא בוצע שימוש במוצר והוא באריזתו המקורית.
ההחזרה תתבצע באופן עצמאי ע"י הלקוח ותהיה כרוכה בתשלום עבור המשלוח חזרה לארה"ב עפ”י מחירון העלויות של חברת השילוח בה יבחר להשתמש ועלות טיפול בהחזרה של 10$.
BUY2USA אינה מבצעת שילוח חבילות לארה"ב.
אישור ההחזרה יינתן ע"י הספק בהתאם למדיניות ההחזרות שלו.
החזר כספי עבור החזרת המוצר לספק יהיה בגין המוצר בלבד ובהתאם למדיניות ההחזרות של הספק.
נראה לי שעדיף לך למכור אותו בארץ ולהזמין מחדש (לא דרכם...)
ניתן להחזיר כל הזמנה מהחנות המקוונת ובשירות "קונים עבורך באמזון" על ידי פניה בכתב לשירות הלקוחות וזאת עד שני ימי עסקים ממועד קבלת ההזמנה בארץ. ההחזרה תתאפשר בתנאי שלא בוצע שימוש במוצר והוא באריזתו המקורית.
ההחזרה תתבצע באופן עצמאי ע"י הלקוח ותהיה כרוכה בתשלום עבור המשלוח חזרה לארה"ב עפ”י מחירון העלויות של חברת השילוח בה יבחר להשתמש ועלות טיפול בהחזרה של 10$.
BUY2USA אינה מבצעת שילוח חבילות לארה"ב.
אישור ההחזרה יינתן ע"י הספק בהתאם למדיניות ההחזרות שלו.
החזר כספי עבור החזרת המוצר לספק יהיה בגין המוצר בלבד ובהתאם למדיניות ההחזרות של הספק.
נראה לי שעדיף לך למכור אותו בארץ ולהזמין מחדש (לא דרכם...)