עזרה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הראשון קובע האם להוסיף 3Db, להפחית 3Db או להשאיר על אותו LEVEL שמוציא הפרה (או הרסיבר). באופן כללי רצוי לשים על 0 ולעשות כיול עם הרסיבר...
לגבי הפאזה, האוזן האנושית שומעת רק עוצמה ותדר, ואינה מזהה פאזה, לכן במרבית המקרים לא יהיה
בעיקרון זה משמעותי במספר מקרים:
1. כשיש לך שני סאבים - הם עלולים לבטל זה את זה ולכן יתכן שדרוש היפוך של 180 מעלות.
2. הסאב מול הרמקולים הרגילים עלול לבטל תדרים נמוכים. אם אתה לא שומע הבדל בין שידור רגיל לבין 180 מעלות - אין לך בעיה ואין צורך לגעת בזה.
לגבי הפאזה, האוזן האנושית שומעת רק עוצמה ותדר, ואינה מזהה פאזה, לכן במרבית המקרים לא יהיה
בעיקרון זה משמעותי במספר מקרים:
1. כשיש לך שני סאבים - הם עלולים לבטל זה את זה ולכן יתכן שדרוש היפוך של 180 מעלות.
2. הסאב מול הרמקולים הרגילים עלול לבטל תדרים נמוכים. אם אתה לא שומע הבדל בין שידור רגיל לבין 180 מעלות - אין לך בעיה ואין צורך לגעת בזה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הפאזה נועדה בכדי למנוע בעיות של התאבכות בנקודת הישיבה.
שים אותו במצב שנשמע לך הכי טוב.
חבל שאנשים לא עושים חיפוש לפני שכותבים שאלה...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... cle&sid=65
שים אותו במצב שנשמע לך הכי טוב.
חבל שאנשים לא עושים חיפוש לפני שכותבים שאלה...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... cle&sid=65
א. תודה על התשובות עופר ומרטין
ב. בתוך ים המידע שפרסמתם, לא תמיד זוכרים שמאמר כזה או אחר נכתב, ובנוסף שהמקרה שלי הוא מקרה פרטי ולכן לא שארתי שאני אמצע משהו
מרטין, לדעתי, הטאצ' האישי שיש בפורום הוא זה שהופך את האתר למעניין ולא המאמרים (וזאת למרות שאני מאוד נהנה מהם).
ב. בתוך ים המידע שפרסמתם, לא תמיד זוכרים שמאמר כזה או אחר נכתב, ובנוסף שהמקרה שלי הוא מקרה פרטי ולכן לא שארתי שאני אמצע משהו
מרטין, לדעתי, הטאצ' האישי שיש בפורום הוא זה שהופך את האתר למעניין ולא המאמרים (וזאת למרות שאני מאוד נהנה מהם).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה רוביק, רק שבסופו של יום אנחנו לא רוצים להישמע כמו תקליט שחוק (טוב, לא דוגמא טובה לכמה אודיופילים פה...
), רצוי קודם לבצע חיפוש בפורומים ובמאמרים ואז לבוא לשאול.
ככה אני נוהג למשל בבואי לחקור נושא מסויים (כמו שאני עושה כרגע על מצלמה דיגיטלית למשל).
ככה אני נוהג למשל בבואי לחקור נושא מסויים (כמו שאני עושה כרגע על מצלמה דיגיטלית למשל).