מה אתם אומרים חברים אני שיניתי תחדר ועכשיו המרחק צפיה שלי זה 3.20 ויש לי טלוויזיה 32
בגלל זה אני קצת לחוץ לקנות חדשה כבר בגודל של 50 אינץ אבל מצד שני אני יאכל תעצמי עוד שנה כשיצא ה4K ויהיה
אותו בכל טלוויזיה
אגב יש למישו מושג מתי זה יצא לשוק במחירים שפויים ?
אז מה אתם אומרים שווה לחכות או כבר לקנות עכשיו
תודה לעונים
למרות שה-4K תפס מהר מאוד , יקח קצת זמן שהמחיר יירד ,אם היום מסך 4K עולה 40 אלף נניח שהוא יירד נניח ל-20 אלף ,עדיין יחסית יקר ,אתה צריך מסך אז תקנה עכשיו .וה-LG הזאת מצויינת .
NK כתב:למרות שה-4K תפס מהר מאוד , יקח קצת זמן שהמחיר יירד ,אם היום מסך 4K עולה 40 אלף נניח שהוא יירד נניח ל-20 אלף ,עדיין יחסית יקר ,אתה צריך מסך אז תקנה עכשיו .וה-LG הזאת מצויינת .
...
איך הגעת ל40k? בדקת את זה? מסך 4k בגודל 55 ניתן לרכישה ב25k.
עד כמה שאני יודע הוא נמכר ב-29 אלף ואם זה יגיע ל-20 זה מחיר טוב בשבילך ? לתקציב שלך ייקח עוד הרבה זמן עד שהוא יירד ,אבל אם אתה רוצה לשכנע את עצמך אחרת אז תמשיך לחכות .
פשש אתם מאריכים שזה יקח באמת כמה שנים ?
כי יש כבר ביוטיוב צפיה באיכות 4K וזה ניראה שהוא נכנס חזק מאוד לדעתי ככה זה בהתחלה כולם מקפיצים תמחיר בכלל שהוא כלכך נדיר
וממש בקושי מוכרים אותו אז אולי הם סתם דפקו מחיר לא ?
יעני אין מצב שב2014 זה כבר יכנס לשוק ממש ויהיה על כל טלוויזיה ?
האמת היא שלא ראיתי. ראיתי רק סרט שהוכן במיוחד למטרה זו, אבל ברור שהוא גם צולם במצלמה התומכת ב-4K.
אבל מה תעשה כשאיכות השידור היא ירודה, ואתה משתמש במסך סופר איכותי?
לא נפתח כאן וויכוח. אבל אדם שמתמצא היטב במדיה, אישר לי את שחשבתי: איכות כמו זו שאתה רואה בתצוגה בחנות, לעולם לא תגיע אל ביתך. כזו גם לא תקבל באמצעות ממירי HD למיניהם, שאינם מתקרבים אפילו לאיכות השידור שבהדגמה. ואגב, רק למידע הכללי: כשאתה רואה ערוץ 2 באמצעות עידן פלוס, אתה מקבל תמונה איכותית באופן משמעותי מזו שאתה תקבל באמצעות הממירים של יס או הוט.
משהפרפר כתב:לא נפתח כאן וויכוח. אבל אדם שמתמצא היטב במדיה, אישר לי את שחשבתי: איכות כמו זו שאתה רואה בתצוגה בחנות, לעולם לא תגיע אל ביתך. כזו גם לא תקבל באמצעות ממירי HD למיניהם, שאינם מתקרבים אפילו לאיכות השידור שבהדגמה. ואגב, רק למידע הכללי: כשאתה רואה ערוץ 2 באמצעות עידן פלוס, אתה מקבל תמונה איכותית באופן משמעותי מזו שאתה תקבל באמצעות הממירים של יס או הוט.
...
עדיין לא מבין מה אתה רוצה...
ממתי שידורי הוט או יס מהווים פרמטר במדד איכות?
מה הקשר לעידן פלוס?
ישנם מספיק אמצעים אחרים כדי להזין את המסך בתכנים באיכות מדהימה!
לא הכל סובב סביב ערוץ 2....
NK כתב:למרות שה-4K תפס מהר מאוד , יקח קצת זמן שהמחיר יירד ,אם היום מסך 4K עולה 40 אלף נניח שהוא יירד נניח ל-20 אלף ,עדיין יחסית יקר ,אתה צריך מסך אז תקנה עכשיו .וה-LG הזאת מצויינת .
...
NK
מה ומי תפס מהר מאוד ?
עד שלא יהיה כמות גדולה ביותר של תכנים ב 4k חבל לחשוב לכיוון מסך 4k !
בטח ובטח לא בגדלים שמתחת ל 65 אינצ' .