מבקש עזרה בהרכבה של מערכת עבור עסק קטן.
שלום רב,
אני זקוק להמלצה למערכת מלאה שתשמש בעיקר למוזיקת רקע.
החלל שבו מדובר הוא כ150 מטר רבוע.
אני לא מעוניין להיות מוגבל בגדילה עתידית משמע שתהיה היכולת להוסיף סאבוופר או רמקולים נוספים.
המקום כולו עם קירות בטון וחלונות זכוכית בשתי דפנות.
תקרה יחסית גבוהה.
שימוש עיקרי לצורכי השמעת מוזיקה.
סכום השקעה ראשוני אותו אני מעוניין להוציא הוא עד כ20000 ש"ח.
מגבר,סאב,רמקולים,כבילה.
תודה מראש לעונים ולעוזרים.
נתנאל כהן.
אני זקוק להמלצה למערכת מלאה שתשמש בעיקר למוזיקת רקע.
החלל שבו מדובר הוא כ150 מטר רבוע.
אני לא מעוניין להיות מוגבל בגדילה עתידית משמע שתהיה היכולת להוסיף סאבוופר או רמקולים נוספים.
המקום כולו עם קירות בטון וחלונות זכוכית בשתי דפנות.
תקרה יחסית גבוהה.
שימוש עיקרי לצורכי השמעת מוזיקה.
סכום השקעה ראשוני אותו אני מעוניין להוציא הוא עד כ20000 ש"ח.
מגבר,סאב,רמקולים,כבילה.
תודה מראש לעונים ולעוזרים.
נתנאל כהן.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
זו לא שאלה שמתאימה לפורום.
אתה צריך בעל מקצוע שיראה את המקום, ורק לפי זה יוכל לתמחר ולהציע ציוד מתאים - כולל מחיר העבודה שמושפע מהתנאים במקום.
אחרי שיש לך הצעה אתה יכול ( אולי ) לקבל פה ביקורת עליה, אבל גם זה לא בטוח...
אם אתה רוצה המלצות על בעל מקצוע, יש לי אחת.
אתה צריך בעל מקצוע שיראה את המקום, ורק לפי זה יוכל לתמחר ולהציע ציוד מתאים - כולל מחיר העבודה שמושפע מהתנאים במקום.
אחרי שיש לך הצעה אתה יכול ( אולי ) לקבל פה ביקורת עליה, אבל גם זה לא בטוח...
אם אתה רוצה המלצות על בעל מקצוע, יש לי אחת.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כמו שאורי אמר, הפורום הוא לא בדיוק מקום לשאלות כאלה, כי אתה צריך ציוד לעסקים/מקצועי.
בגדול מה שחשוב זה להכין צנרת לכל המקומות הפוטנציאלים ולהעביר חווטים בהתאם. (גם אם אין כרגע רמקולים בקצה).
טיפ קטן - תחליט כבר עכשיו אם זה "רק מוזיקת רקע" או שאתה מתכנן לשמוע בווליום גבוה. אח"כ חושבים שאפשר להסתפק במגבר חלש ורמקולים חלשים - וכל שני וחמישי צריך תיקונים והחלפות.
אם עוד לא מצאת - יש לי חבר שיכול לעזור - שניר 0547547772 (הוא גם טכנאי סאונד וגם מתקין - אז יוכל להוציא ולכוון לך את הסאונד למיטב רצונך).
בגדול מה שחשוב זה להכין צנרת לכל המקומות הפוטנציאלים ולהעביר חווטים בהתאם. (גם אם אין כרגע רמקולים בקצה).
טיפ קטן - תחליט כבר עכשיו אם זה "רק מוזיקת רקע" או שאתה מתכנן לשמוע בווליום גבוה. אח"כ חושבים שאפשר להסתפק במגבר חלש ורמקולים חלשים - וכל שני וחמישי צריך תיקונים והחלפות.
אם עוד לא מצאת - יש לי חבר שיכול לעזור - שניר 0547547772 (הוא גם טכנאי סאונד וגם מתקין - אז יוכל להוציא ולכוון לך את הסאונד למיטב רצונך).
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תלוי איזה עסק...
בכל אופן תקציב מכובד אך יחד עם זאת האם יש דרישות למערכת כריזת חירום בעסק? זה כבר סיפור לא זול...
מצטרף להמלצה של אורי, להיעזר באיש מקצוע שיראה את המקום לפני הגשת הצעת מחיר.
בכל אופן תקציב מכובד אך יחד עם זאת האם יש דרישות למערכת כריזת חירום בעסק? זה כבר סיפור לא זול...
מצטרף להמלצה של אורי, להיעזר באיש מקצוע שיראה את המקום לפני הגשת הצעת מחיר.
- גולן-מערכות
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איזה מן סוג עסק הוא זה? האם זהו משרד או בית עסק שאמור לארח קהל כדוגמת מסעדה או בית קפה?
האם המערכת אמורה לתרום לסביבת העבודה\לחווית הלקוח או שמא להנעים את זמנם של השוהים בבית העסק?
מי יתפעל את המערכת? באיזה תדירות? באיזה צורה המערכת תקבל תכנים (ממיר Hot/Yes, נגן תכנים יעודי\אחר)
יש מספר שאלות רחב מאוד עליהן צריך לתת מענה וזאת יש לעשות בשיחת איפיון עם בעל מקצוע.
בנושא מערכות כריזה- מערכות כריזה מחוייבות בשטחים של 500 מ"ר ומעלה או במידה ויש התקהלות ברמה של מסעדות, ברים וכו'....
מערכות כריזה הן החלק הזול והפשוט במערכת....
אני מצטרף לתגובה מעלה... יש לבצע תיכנון תשתיתי נכון שיאפשר הרחבה ואינטגרציה בין המערכות השונות.
בהצלחה רבה
האם המערכת אמורה לתרום לסביבת העבודה\לחווית הלקוח או שמא להנעים את זמנם של השוהים בבית העסק?
מי יתפעל את המערכת? באיזה תדירות? באיזה צורה המערכת תקבל תכנים (ממיר Hot/Yes, נגן תכנים יעודי\אחר)
יש מספר שאלות רחב מאוד עליהן צריך לתת מענה וזאת יש לעשות בשיחת איפיון עם בעל מקצוע.
בנושא מערכות כריזה- מערכות כריזה מחוייבות בשטחים של 500 מ"ר ומעלה או במידה ויש התקהלות ברמה של מסעדות, ברים וכו'....
מערכות כריזה הן החלק הזול והפשוט במערכת....
אני מצטרף לתגובה מעלה... יש לבצע תיכנון תשתיתי נכון שיאפשר הרחבה ואינטגרציה בין המערכות השונות.
בהצלחה רבה