התלבטות בקניית טלוויזיה 46, סמסונג או פיליפס? כמה שאלות..
שלום לכולם,
החלטתי לקנות טלוויזיה חדשה, התקציב עד 6000.
אחרי כמה חפירות שעשיתי באינטרנט ובחנויות ההעדפה שלי היא לדגם הזה:
Philips 6008
אציין שההעדפה שלי היא לאיכות תמונה, זאת טלוויזיה שמיועדת לחדר, תיהיה מחוברת רוב הזמן ליס, ולמחשב נייד.
רוב התכנים הם hd ברמה גבוהה.
ראיתי בחנות במחיר דומה גם את הדגמים האלה:
Samsung f6400
Samsung f6500
אז אני ארכז את השאלות.
1. אני עם ראש פתוח להצעות של דגמים שאולי אני לא מכיר, גם בחברות שונות, עם העדפה לאיכות תמונה.
2. עד כמה ההבדל בין הסדרות של פיליפס לדוגצא 5008 6008 ו7008 כזה גדול? השאלה שלי היא בעצם מה נותן את התמורה הטובה ביותר למחיר, אולי שווה להוסיף או להוריד.
3. עד כמה קריטי לקנות את פיליפס מהיבואן הרישמי? הציעו לי 6008 של אלקטרה ב6100, ולעומת זאת את 6198 ב6. שזאת גרסה טיפה יותר טובה אבל מיבוא של רייבי.
4. יש לי בחדר 3 מטר צפייה בערך, חדר סטנדרטי. 47 גודל טוב?
תודה רבה מראש!!
החלטתי לקנות טלוויזיה חדשה, התקציב עד 6000.
אחרי כמה חפירות שעשיתי באינטרנט ובחנויות ההעדפה שלי היא לדגם הזה:
Philips 6008
אציין שההעדפה שלי היא לאיכות תמונה, זאת טלוויזיה שמיועדת לחדר, תיהיה מחוברת רוב הזמן ליס, ולמחשב נייד.
רוב התכנים הם hd ברמה גבוהה.
ראיתי בחנות במחיר דומה גם את הדגמים האלה:
Samsung f6400
Samsung f6500
אז אני ארכז את השאלות.
1. אני עם ראש פתוח להצעות של דגמים שאולי אני לא מכיר, גם בחברות שונות, עם העדפה לאיכות תמונה.
2. עד כמה ההבדל בין הסדרות של פיליפס לדוגצא 5008 6008 ו7008 כזה גדול? השאלה שלי היא בעצם מה נותן את התמורה הטובה ביותר למחיר, אולי שווה להוסיף או להוריד.
3. עד כמה קריטי לקנות את פיליפס מהיבואן הרישמי? הציעו לי 6008 של אלקטרה ב6100, ולעומת זאת את 6198 ב6. שזאת גרסה טיפה יותר טובה אבל מיבוא של רייבי.
4. יש לי בחדר 3 מטר צפייה בערך, חדר סטנדרטי. 47 גודל טוב?
תודה רבה מראש!!
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
1. דגם נוסף באותה רמה הוא סוני w805
2. נתחיל בפיליפס:
5008 עם מעבד חלש ולא באותה רמה כמו האחרות אז נוריד אותה מההשוואה.
6008 עם מעבד תמונה טוב.
7008 ו 6198 עם אותו מעבד שיש ב 6008 אבל עם עוד כמה פיצ'רים פתוחים ושיפורי תמונה שמשמעותיים בעיקר ב 3D. חוץ מזה, החלקת התמונה שלהם קצת יותר טובה אבל זה לא משמעותי. שים לב שה 6198 זה אותו פאנל של 7008 באריזה של 6008.
ב 7008 יש אמבילייט ב 3 צדדים וכיול תמונה יותר מתקדם. האמבילייט ב 3 צדדים זה הפיצ'ר הכי משמעותי (ההבדל גדול בהשוואה ל 2).
3. באמת אין לי מושג אבל המשמעות הגדולה היא חלקי חילוף זמינים בארץ למשל 7 שנים לפחות ממכירת המוצר. להערכתי, בקנייה מיבואן שאינו רשמי, אם המסך מתקלקל יש סכנה גדולה שהוא הולך ישר לפח אם האחריות נגמרה.
4. 55" יותר מתאים ל 3 מטר (זה מה שיש אצלי). 47" זה הגבול התחתון למרחק כזה.
לסמסונגים עיבוד תמונה אחר מפיליפס ועקרונית פחות טוב לדעת רוב האנשים. רוב רוכשי סמסונג לא בוחרים בסדרות האלה של סמסונג בגלל עיבוד התמונה אלא בגלל הפיצ'רים האחרים שהופכים את המסך למכונת בידור טובה בפני עצמה (ללא סטרימר או מחשב) כמו אפליקציות וסמארט עשיר. לא שהתמונה שם רעה, כן, אבל הפוטנציאל לאיכות תמונה גדול יותר בפיליפס.
2. נתחיל בפיליפס:
5008 עם מעבד חלש ולא באותה רמה כמו האחרות אז נוריד אותה מההשוואה.
6008 עם מעבד תמונה טוב.
7008 ו 6198 עם אותו מעבד שיש ב 6008 אבל עם עוד כמה פיצ'רים פתוחים ושיפורי תמונה שמשמעותיים בעיקר ב 3D. חוץ מזה, החלקת התמונה שלהם קצת יותר טובה אבל זה לא משמעותי. שים לב שה 6198 זה אותו פאנל של 7008 באריזה של 6008.
ב 7008 יש אמבילייט ב 3 צדדים וכיול תמונה יותר מתקדם. האמבילייט ב 3 צדדים זה הפיצ'ר הכי משמעותי (ההבדל גדול בהשוואה ל 2).
3. באמת אין לי מושג אבל המשמעות הגדולה היא חלקי חילוף זמינים בארץ למשל 7 שנים לפחות ממכירת המוצר. להערכתי, בקנייה מיבואן שאינו רשמי, אם המסך מתקלקל יש סכנה גדולה שהוא הולך ישר לפח אם האחריות נגמרה.
4. 55" יותר מתאים ל 3 מטר (זה מה שיש אצלי). 47" זה הגבול התחתון למרחק כזה.
לסמסונגים עיבוד תמונה אחר מפיליפס ועקרונית פחות טוב לדעת רוב האנשים. רוב רוכשי סמסונג לא בוחרים בסדרות האלה של סמסונג בגלל עיבוד התמונה אלא בגלל הפיצ'רים האחרים שהופכים את המסך למכונת בידור טובה בפני עצמה (ללא סטרימר או מחשב) כמו אפליקציות וסמארט עשיר. לא שהתמונה שם רעה, כן, אבל הפוטנציאל לאיכות תמונה גדול יותר בפיליפס.
ל-3 מטר רצוי 50 אינץ , ה- LG 50LA621Y ,מסך מצויין ואחלה תמורה למחיר .
http://www.electricdeal.co.il/Produc...ff=Zap&lang=he
http://www.electricdeal.co.il/Produc...ff=Zap&lang=he
תודה לשניכם על העזרה.
פרידום, אני מבין שהדגם 7008 די משמעותית יותר טוב מה6008? אם ההפרש קרוב ל1000 שקל אתה ממליץ ללכת על 7008?
NK תודה על ההמלצה אך אני מסתייג מlg בגלל איכות התמונה שלהם שלטעמי פחות טובה, הפיצרים והגאדגטים קצת פחות מעניינים אותי.
ד״א, אפשרי לדעת אם בקרוב יוצאות סדרות חדשות וכתוצאה מכך המחירים של אלו ירדו? טלוויזיות 4k בשנה הקרובה יגיעו למחירים האלה של אנשים פשוטים?
אם הייתי אומר שיש לי זמן ואני לא ממהר הייתם ממליצים לחכות בקנייה מסיבה כלשהי שטוב שאני אדע?
תודה רבה על העזרה.
פרידום, אני מבין שהדגם 7008 די משמעותית יותר טוב מה6008? אם ההפרש קרוב ל1000 שקל אתה ממליץ ללכת על 7008?
NK תודה על ההמלצה אך אני מסתייג מlg בגלל איכות התמונה שלהם שלטעמי פחות טובה, הפיצרים והגאדגטים קצת פחות מעניינים אותי.
ד״א, אפשרי לדעת אם בקרוב יוצאות סדרות חדשות וכתוצאה מכך המחירים של אלו ירדו? טלוויזיות 4k בשנה הקרובה יגיעו למחירים האלה של אנשים פשוטים?
אם הייתי אומר שיש לי זמן ואני לא ממהר הייתם ממליצים לחכות בקנייה מסיבה כלשהי שטוב שאני אדע?
תודה רבה על העזרה.
יש מקבילה של סמסונג שיכולה להיות ברמה הזאת?
את ה6400 לא ממש אהבתי גם מבחינת איכות וגם מבחינת מסגרת ויופי, מה הדגם הבא?
6500 ראיתי שנראה די טוב בחנות, איך הוא?
זה הוגן להשוות את ה7500?
הוא אמנם יותר יקר אבל הוא באמת היחיד שנראה מרשים ברמות של הפיליפס לא?
מה אומרים?
את ה6400 לא ממש אהבתי גם מבחינת איכות וגם מבחינת מסגרת ויופי, מה הדגם הבא?
6500 ראיתי שנראה די טוב בחנות, איך הוא?
זה הוגן להשוות את ה7500?
הוא אמנם יותר יקר אבל הוא באמת היחיד שנראה מרשים ברמות של הפיליפס לא?
מה אומרים?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
רק 1000? נראה לי שכן. זה שווה רק את האמבילייט בטווח הארוך. הפיצ'רים האחרים? הייתי מעריך אותם במאות שקלים בודדים בקושי.liorpog כתב:תודה לשניכם על העזרה.
פרידום, אני מבין שהדגם 7008 די משמעותית יותר טוב מה6008? אם ההפרש קרוב ל1000 שקל אתה ממליץ ללכת על 7008?...