1. הגרסא הזו אכן פיזית גדולה, אבל יש גרסאות ללא מיקרו-USB והן קצרות יותר.
2. אני מניח שאחרי שתראה את היכולות של iMovie תבין עד כמה אין באנדרואיד שום דבר שמתקרב לזה... הכי קרוב זה האפליקציה של סמסונג לעריכת סרטים אבל היא עדיין לא שם. קח Nexus 7 ונסה לערוך סרטים שצולמו בכמה סוגים של מכשירים (DSLR, אייפון, אייפד). בהצלחה...
לי יש DOK 16GB של Transcend קטן בטירוף עם חיבור מיקרו USB ובצד השני USB רגיל - להעביר קבצים לאנדרואיד, וכשרואים את המחיר שלו בארץ מבינים שהדיסק און קי ל-IOS הוא פשוט בדיחה עצובה: http://ksp.co.il/?uin=21680
נערך לאחרונה על ידי kleinimrod ב 19/01/2014 14:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
נכון שהמחיר גבוה לעומת מוצר מקביל לאנדרואיד (ראיתם אי פעם אביזר נילווה לאנדרואיד שעולה יקר יותר ממוצרו המקביל ל- iOS? כנראה שלא), אך עבור מוצרי iOS, כנראה שזה הפתרון הקל ביותר.
בנוגע ל- iMovie, לא מזמן פרסמתי וידאו אשר מציג את היכולות שלו ומה שמעניין, שגם גופים מסחריים משתמשים בו.
הדוגמא של הטריילר הזה דווקא לא דוגמא טובה לדברים מטורפים שאפשר לעשות עם ה iMovie. מדובר בטמפלטים שפשוט זורקים להם סרטוני וידאו. בדומה לאפשרות הטריילר שיש במק. זה נחמד לשחק עם זה בהתחלה.
למרות זאת אני מסכים שהאפשרות לערוך באייפון נוחה למדי. אבל היא ממש ממש לא היחידה. מכשירי אנדרויד מגיעים לרמות מעולות בעריכת וידאו, אם לא יותר.
הנה סתם דוגמת השוואה לטריילר דומה שעשיתי ממש עכשיו רק לצורך הויכוח כאן, במכשיר Note 3 להוכחה. הטריילר נערך בתוך 4 דקות בלבד (ללא העלאה ליוטיוב): שוב. זו לא חוכמה. מדובר בטמפלטים שזורקים אליהם סרטים. ניתן לבצע עריכות אישיות אחרות או לבחור בטמפלטים אחרים. (הסרטים צולמו ב HD אבל הסרטון נערך ב 480 בלבד לצורך העלאה מהירה)
בהחלט יקר וגדול פיזית אבל אבל מי שצריך ישלם.
הנה עוד דוגמא למוצר זול שעולה רק $12 (לאנדרואיד כמובן:) ), רק צריך להוסיף כרטיס micro SD (תומך עד 64GB), ביקורת בעברית
EliHaboosh כתב:הדוגמא של הטריילר הזה דווקא לא דוגמא טובה לדברים מטורפים שאפשר לעשות עם ה iMovie. מדובר בטמפלטים שפשוט זורקים להם סרטוני וידאו. בדומה לאפשרות הטריילר שיש במק. זה נחמד לשחק עם זה בהתחלה.
למרות זאת אני מסכים שהאפשרות לערוך באייפון נוחה למדי. אבל היא ממש ממש לא היחידה. מכשירי אנדרויד מגיעים לרמות מעולות בעריכת וידאו, אם לא יותר.
הנה סתם דוגמת השוואה לטריילר דומה שעשיתי ממש עכשיו רק לצורך הויכוח כאן, במכשיר Note 3 להוכחה. הטריילר נערך בתוך 4 דקות בלבד (ללא העלאה ליוטיוב): שוב. זו לא חוכמה. מדובר בטמפלטים שזורקים אליהם סרטים. ניתן לבצע עריכות אישיות אחרות או לבחור בטמפלטים אחרים. (הסרטים צולמו ב HD אבל הסרטון נערך ב 480 בלבד לצורך העלאה מהירה)
...
אלי - לא ציינת מה שם האפליקציה בה השתמשת ואשמח לדעת. או שזאת אפליקציה של סמסונג שמגיעה עם הנוט?
דווקא ציינתי את תוכנת העריכה של סמסונג לטובה (במיוחד בשדרוגים האחרונים שלה). הבעיה שלכל שאר החברות אין מקבילה, כלומר אין תוכנה ברמה הזו שמתאימה לאנדרואיד באופן כללי.
EliHaboosh כתב:הדוגמא של הטריילר הזה דווקא לא דוגמא טובה לדברים מטורפים שאפשר לעשות עם ה iMovie. מדובר בטמפלטים שפשוט זורקים להם סרטוני וידאו. בדומה לאפשרות הטריילר שיש במק. זה נחמד לשחק עם זה בהתחלה.
...
אלי - לא ציינת מה שם האפליקציה בה השתמשת ואשמח לדעת. או שזאת אפליקציה של סמסונג שמגיעה עם הנוט?
...
Video editor
חושב שזה רק לסמסונג אבל בטח ניתן להוריד apk
לחברות אחרות גם יש משלהן
דווקא ציינתי את תוכנת העריכה של סמסונג לטובה (במיוחד בשדרוגים האחרונים שלה). הבעיה שלכל שאר החברות אין מקבילה, כלומר אין תוכנה ברמה הזו שמתאימה לאנדרואיד באופן כללי.