נטפליקס עם SMART TV
שלום,
יש לי חשבון פעיל בנטפליקס ואני משתמש ב VPN דרך סוג של סטרימר על מנת לצפות.
אני רוצה לקנות טלויזיה הכוללת SMART TV על מנת שאוכל לצפות ישירות ללא סטרימר ורציתי לדעת האם קיימת או ניתן להוריד את אפלקציית נטפליקס ל SMART TV
הסיבה לשאלה היא שקראתי שאנשים כותבים שלדוגמא, סמסונג בארץ חוסמים את האפשרות להשתמש בנטפליקס דרך SMART TV.
אשמח לתגובות.
תודה.
אני רוצה לקנות טלויזיה הכוללת SMART TV על מנת שאוכל לצפות ישירות ללא סטרימר ורציתי לדעת האם קיימת או ניתן להוריד את אפלקציית נטפליקס ל SMART TV
הסיבה לשאלה היא שקראתי שאנשים כותבים שלדוגמא, סמסונג בארץ חוסמים את האפשרות להשתמש בנטפליקס דרך SMART TV.
אשמח לתגובות.
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
ראשית עופר,תודה על התשובה.
שנית, להבהרה, אני מבין שהוא לא מופיע בתפריט ואין כלל אפשרות להוריד זאת מחנות האפליקציות בשום צורה גם אם אני מחובר לVPN עם IP אמריקאי?
כמו כן, האם ישנם טלויזיות בישראל עם SMART TV שכן מאפשרות להשתמש בנטפליקס?
תודה.
שנית, להבהרה, אני מבין שהוא לא מופיע בתפריט ואין כלל אפשרות להוריד זאת מחנות האפליקציות בשום צורה גם אם אני מחובר לVPN עם IP אמריקאי?
כמו כן, האם ישנם טלויזיות בישראל עם SMART TV שכן מאפשרות להשתמש בנטפליקס?
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
עד כמה שאני יודע, במסכים שמגיעים לארץ יש קוד "country code" שגורם לזה שאפליקציות שלא רלוונטיות באיזור לא יפעלו.
המקום היחיד שאני רואה שזה בעייתי זה עם תוכן 4K ומסכי 4K. בכל מצב אחר, שווה פשוט להשקיע במכשיר כמו Roku או דומיו (Apple TV) וכך לפתור את הבעיה.
המקום היחיד שאני רואה שזה בעייתי זה עם תוכן 4K ומסכי 4K. בכל מצב אחר, שווה פשוט להשקיע במכשיר כמו Roku או דומיו (Apple TV) וכך לפתור את הבעיה.
היי,gizmo5 כתב:שלום,
אשמח לתגובות.
תודה....
יש לי מכשיר סמסונג מהדגם האירופאי UE, עשיתי לו שינויי אזור לארה"ב (תהליך פשוט מאוד) והתקנתי נטפליקס, הולו ,פנדורה ועוד כל מיני.
אני משתמש באתר שמספק DNS של ארה"ב, מגדיר אותו בטלביזיה בלבד ורואה בלי בעיה.
לי היתה בעיה שרציתי בנוסף גם את וואלה VOD בשביל הילדים אז לקחתי את זה צעד קדימה ועשיתי לטלויזיה ROOT
על מנת להתקין אפליקציות מכל האיזורים.
זה המדריך שהשתמשתי בו להעביר לאזור ארה"ב:
http://www.eyeondemand.com/2013/06/21/h ... app-store/