המלצה למערכת אבטחה לבית
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
זה שירות חדש שנקרא Global Shipping Program שהכלילו בו גם לאחרונה את מדינת ישראל, השירות יועד לכל אלו שמכרו רק בתוך ארה"ב (וקנדה) ולא שלחו worldwide (כדי למנוע כאבי ראש מיותרים וגם כי השוק שלהם מספיק גדול).
ע"י שירות זה החבילה נשלחת למרכז לוגיסטי של ebay משם מופצת במשלוח אקספרס ע"י ebay ולכן המיסים משולמים מראש (בדומה לאמזון).
אני מכיר ממקור ראשון אנשים שהזמינו ולא שילמו דבר מעבר למה שחייבו אותם והמשלוח הגיע ע"י פדקס.
ע"י שירות זה החבילה נשלחת למרכז לוגיסטי של ebay משם מופצת במשלוח אקספרס ע"י ebay ולכן המיסים משולמים מראש (בדומה לאמזון).
אני מכיר ממקור ראשון אנשים שהזמינו ולא שילמו דבר מעבר למה שחייבו אותם והמשלוח הגיע ע"י פדקס.
זה נכון, זה כבר קיים הרבה זמן, לי אישית יצא להזמין גם מאמזון וגם מאיביי מספר פריטים ללא עלות נוספת מעבר למה ששילמתי כולל משלוח מהיר UPS.BreezeNET כתב:זה שירות חדש שנקרא Global Shipping Program שהכלילו בו גם לאחרונה את מדינת ישראל, השירות יועד לכל אלו שמכרו רק בתוך ארה"ב (וקנדה) ולא שלחו worldwide (כדי למנוע כאבי ראש מיותרים וגם כי השוק שלהם מספיק גדול).
אני מכיר ממקור ראשון אנשים שהזמינו ולא שילמו דבר מעבר למה שחייבו אותם והמשלוח הגיע ע"י פדקס....
הקטע ההזוי הוא שזה יצא לי יותר זול מאשר להביא לבד - או שזה היה במקרה..
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 231
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
- יצירת קשר:
נשמע מעולה עיניין המיסים אבל אני לא מאמין לזה בארץ הקודש שלנו, אני כבר שילמתי המון פעמים דברים לא הגיוניים ולא מובנים לכל מיני שליחויות, הלוואי וזה נכון אך באמת קשה לי להאמין.
לדוגמה, לפני שלושה חודשים קניתי מארה"ב SD CARD שעלה 25$ ועוד בערה 15$ שילוח, הרבה פחות מסכום הפטור ליבוא בארץ, אבל מסיבה לא ברורה EMS חייבו אותי עמלת שיחרור של 180 ש"ח וגם ביקשו שאפקסס להם הצהרה.
דוגמה נוספת, לאבא שלי הזמנתי טלפון נייד SAMSUNG S2 שהגיע ביקשו בדואר ישראל שאשלם מכס + מע"מ ואז הייתה בעיה שהייתי צריך לספק להם אישור מכון התקנים על התדר ממשרד התקשורת.
? רק לאחר שבועיים של התכתבויות וריבים קיבלנו את החבילה כמובן עם תוספת עמלת שיחרור.
בקיצור, על הנייר הכל נראה מעולה אך תמיד צץ איזה סעיף שלא מובן ואיש לא מסביר רק אומר ככה זה.
שוב - אני אהייה הראשון שאשמח לגלות ששירות כזה של כולל מיסים קיים ואכן אמין ללא הפתעות
לדוגמה, לפני שלושה חודשים קניתי מארה"ב SD CARD שעלה 25$ ועוד בערה 15$ שילוח, הרבה פחות מסכום הפטור ליבוא בארץ, אבל מסיבה לא ברורה EMS חייבו אותי עמלת שיחרור של 180 ש"ח וגם ביקשו שאפקסס להם הצהרה.
דוגמה נוספת, לאבא שלי הזמנתי טלפון נייד SAMSUNG S2 שהגיע ביקשו בדואר ישראל שאשלם מכס + מע"מ ואז הייתה בעיה שהייתי צריך לספק להם אישור מכון התקנים על התדר ממשרד התקשורת.
בקיצור, על הנייר הכל נראה מעולה אך תמיד צץ איזה סעיף שלא מובן ואיש לא מסביר רק אומר ככה זה.
שוב - אני אהייה הראשון שאשמח לגלות ששירות כזה של כולל מיסים קיים ואכן אמין ללא הפתעות
- BreezeNET
- חבר ותיק

המיקרים שלך ממש לא קשורים........ומי מזמין כרטיס SD דרך EMS ?! שילמת עמלת שיחרור לא מכס.
לגבי הS2 מה ציפית שלא תשלם מיסים?
לגבי המשלוחים, הם מתחלקים לשנים :
1. DDU -כל המיסים חלים על מקבל המשלוח , רב המישלוחים נשלחים בצורה הזו (Delivered Duty Unpaid)
2. PDU - כל המיסים חלים על השולח (Delivered Duty Paid) , נכון לדוגמת שילוח זו של ebay
לגבי הS2 מה ציפית שלא תשלם מיסים?
לגבי המשלוחים, הם מתחלקים לשנים :
1. DDU -כל המיסים חלים על מקבל המשלוח , רב המישלוחים נשלחים בצורה הזו (Delivered Duty Unpaid)
2. PDU - כל המיסים חלים על השולח (Delivered Duty Paid) , נכון לדוגמת שילוח זו של ebay
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
מחפש מערכת אזעקה קשורה למוקד
שמתעלמת מחיות בית
מי יכול להמליץ לי על חברת מוקד אמינה וכמה עולה התשלום החודשי?
מדובר בדירת שלשה חדרים שנמצאת בגובה של 5 מדרגות מהחצר
מי יכול להמליץ לי על חברת מוקד אמינה וכמה עולה התשלום החודשי?
מדובר בדירת שלשה חדרים שנמצאת בגובה של 5 מדרגות מהחצר
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
אין חברת שמירה טובה, כולן טובות וזהות, אף חברה לא תעצור פורץ או תרדוף אחרי גנב, הם רק מגיעים למקום במקרה אזעקה, ונותנים לך אישור לחברת הביטוח שהם היו.
כמובן שהייתי ציני בתגובה זו אך זו המציאות פחות או יותר.
לגבי מחיר תבדוק, הממוצע למוקד כולל סייר זה 99 שח לחודש ויש אפילו מוקדים שנותנים אזעקה והתקנה חינם ללקוחות שמתחייבים לשנתיים. תבדוק ותעשה סקר שוק.
כמובן שהייתי ציני בתגובה זו אך זו המציאות פחות או יותר.
לגבי מחיר תבדוק, הממוצע למוקד כולל סייר זה 99 שח לחודש ויש אפילו מוקדים שנותנים אזעקה והתקנה חינם ללקוחות שמתחייבים לשנתיים. תבדוק ותעשה סקר שוק.
גם את האוטו שלך הבאת מסין?
קנית *** ואתה משכנע את עצמך שמה שהציעו לך בארץ זה שווה ערך, נו באמת אני מציע לך פעם הבאה שיש לך רעש מהבלמים תזמין מסין בלמים אורגינל ותחליף בעצמך, לאחר כמה קילומטרים הם יפסיקו לעבוד ותעשה לכולנו טובה ולא תרשום יותר שטויות בפורום הזהelrom כתב:תביא לבד מסין, יצא לך הכי זול. הבאתי מערכת פשוטה מסין, עובדת כבר שנתיים בלי בעיות ועמדה יפה מאוד בכל תלאות מזג האוויר, חיבור מכל טלפון/מחשב. מערכת של 8 מצלמות עלתה בערך 2700 ש"ח, כולל מיסים (החבילה הייתה גדולה אז היא נעצרה במכס). מה כבר יש שם? כרטיס וידאו, דיסק קשיח ומצלמות פשוטות.
יש גם מערכות מתוחכמות יותר/מצלמות טובות יותר וכו' שהן יקרות יותר, אבל לצרכים בסיסיים זה מספיק.
על אותו דבר רצו פי 3 או יותר בארץ וסיפרו סיפורים בלי סוף....שאלתי גם לגבי אינטרקום עם מצלמה ומסך, רצו מעל 2000 ש"ח ל "מסך יוקרתי "7 " כשפלזמה 42" עולה פחות. סגרתי סיפור בפחות מ 100 דולר.
זו המערכת שהזמנתי, המחיר עלה קצת:
http://www.dinodirect.com/ir-camera-500 ... v-8ch.html
בהצלחה...
- BreezeNET
- חבר ותיק

OhadR- אם תבדוק תראה שחצי מהדברים שיש לך באים מהסינים.
יש בארץ הרבה יבואנים בכל מיני תחומים שמביאים לארץ דברים מסין ומוכרים אותם במחיר מופקע ולא חסרים דוגמאות.
לא הבנתי מה הקשר לבלמים מסין, הוא קנה מצלמות אבטחה לבית ולא לב מלאכותי להשתלה.
יש בארץ הרבה יבואנים בכל מיני תחומים שמביאים לארץ דברים מסין ומוכרים אותם במחיר מופקע ולא חסרים דוגמאות.
לא הבנתי מה הקשר לבלמים מסין, הוא קנה מצלמות אבטחה לבית ולא לב מלאכותי להשתלה.
מנסיון, המחירים צללו בשנתיים האחרונות. הסינים נכנסו חזק, בחלקם עם מותגים מעולים ואפילו עם ממשק עברית מלא ל dvr.
נסה את hikvision.
רצולוציה מומלצת 960h שנקרא גם wd1.
תתפלא איזה מותג חזק במחיר מצחיק.
למותג יש נציגים בארץ.
בהצלחה.
נסה את hikvision.
למותג יש נציגים בארץ.
בהצלחה.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
lasik כתב:מנסיון, המחירים צללו בשנתיים האחרונות. הסינים נכנסו חזק, בחלקם עם מותגים מעולים ואפילו עם ממשק עברית מלא ל dvr.
נסה את hikvision.
למותג יש נציגים בארץ.
בהצלחה....
האמת שם תעקוב פה אחרי ההתכתבויות תבין שהוא כעיקרון ממש חזק ברעיון להביא מחו"ל.
ניסיתי לעזור לו ורציתי להציע לו hikivision אבל הוא רק חו"ל
- PninaHarel
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
[interest]נערך ע"י uriler: הודעה מסחרית מעוסק בתחום[/interest]
- sagi4422
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
- שם מלא: sagi4422
- קיבל תודות: 6 פעמים
לכל ״. העובדים בתחום ״ בארץ,
כנראה הרבה זמן לא פתחתם את האתר של hikivision. בכתובת של החברה רשום:
No.700 Dongliu Road, Binjiang District, Hangzhou 310052, China
מפתיע????
ממש לא! הכל אפשר למצוא באינטרנט, מחול, ביותר זול!
מפתיע????
ממש לא! הכל אפשר למצוא באינטרנט, מחול, ביותר זול!
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
מי אמר שזה מיוצר לא בסין? מה זה קשור? יש שם אלפי חברות ורק מי שעוסק בתחום הוא בעל ניסיון ויודע מה מומלץ, גם המקלדת שאיתה רשמת את השטויות האלה מיוצרת בסין ועדיין קנית אותה פה בארץ.sagi4422 כתב:לכל ״. העובדים בתחום ״ בארץ,
מפתיע????
ממש לא! הכל אפשר למצוא באינטרנט, מחול, ביותר זול!...
אתה חבר מאוד פעיל שרושם סתם בשביל לרשום, מה ניסית להגיד פה???
- sagi4422
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
- שם מלא: sagi4422
ידידי,
בהתחלה, ביקש פותח הפוסט עזרה/המלצה/דעה.
אתה הראשון שהגבת בצורה הבאה "מה אתה מצפה שנרשום??? כן יש אבל סוג ג' בתקציב כל כך נמוך.
זה כמו לבקש רכב טוב עמיד למים 4 על 4 אבל עד 10,000 שח.
נו באמת קצת רצינות. "
אחר כך אתה כבר אמרת שבארץ אפשר למצוא מערכות כאלו ב3000-4000שח......כבר מתקרב למחיר שהוא ביקש. דיסוננס?!
עדיין התעקש על קנייה בחול, למה ??? לדעתי בגלל שני דברים :
1.כי בחול אתה יכול להביא את אותם מוצרים בלי עלויות תיווך כאלו או אחרות
2.כי היום הפעם בין מתקין/מייעץ לבין בן אדם פרטי עם טיפה מושג באינטרנט קטן עם הזמן. יש מדריכים הסברים הוראות ותמיכה לכל מה שתבחר. בשרות בארץ, אתה כמובן תשלם על זה. מצד שני יש כמובן את נושא האחריות אבל בשביל חסכון של 1000שח לצורך העניין, אתה יכול להחליף חצי מערכת. לא שווה?!
אז הוא רוצה לחסוך בסעיף 1 ו 2, ואתה נתת לו סיבה נוספת, לצערי דרך אגב, למה ללכת לכיוון הזה. כאשר חברות בארץ שמייבאות מחול גוזרות קופון עצום, הגיוני שהם יפסידו לקוחות כי במקביל היום כל בן אדם פרטי יכול לעשות את אותו הדבר.
ד"א, התגובה/דעה שלי היא לא ספציפית נגדך, אני מכיר מקרה דומה מאד באותו תחום של מצלמות שפשוט הלקוח שילם כסף לא מבוטל כאשר אני יודע שעלות הרכיבים לא מתקרבת לחצי מהעלות הנ"ל.
בהתחלה, ביקש פותח הפוסט עזרה/המלצה/דעה.
אתה הראשון שהגבת בצורה הבאה "מה אתה מצפה שנרשום??? כן יש אבל סוג ג' בתקציב כל כך נמוך.
זה כמו לבקש רכב טוב עמיד למים 4 על 4 אבל עד 10,000 שח.
נו באמת קצת רצינות. "
אחר כך אתה כבר אמרת שבארץ אפשר למצוא מערכות כאלו ב3000-4000שח......כבר מתקרב למחיר שהוא ביקש. דיסוננס?!
עדיין התעקש על קנייה בחול, למה ??? לדעתי בגלל שני דברים :
1.כי בחול אתה יכול להביא את אותם מוצרים בלי עלויות תיווך כאלו או אחרות
2.כי היום הפעם בין מתקין/מייעץ לבין בן אדם פרטי עם טיפה מושג באינטרנט קטן עם הזמן. יש מדריכים הסברים הוראות ותמיכה לכל מה שתבחר. בשרות בארץ, אתה כמובן תשלם על זה. מצד שני יש כמובן את נושא האחריות אבל בשביל חסכון של 1000שח לצורך העניין, אתה יכול להחליף חצי מערכת. לא שווה?!
אז הוא רוצה לחסוך בסעיף 1 ו 2, ואתה נתת לו סיבה נוספת, לצערי דרך אגב, למה ללכת לכיוון הזה. כאשר חברות בארץ שמייבאות מחול גוזרות קופון עצום, הגיוני שהם יפסידו לקוחות כי במקביל היום כל בן אדם פרטי יכול לעשות את אותו הדבר.
ד"א, התגובה/דעה שלי היא לא ספציפית נגדך, אני מכיר מקרה דומה מאד באותו תחום של מצלמות שפשוט הלקוח שילם כסף לא מבוטל כאשר אני יודע שעלות הרכיבים לא מתקרבת לחצי מהעלות הנ"ל.
-
the-magician
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
סליחה שאני מקפיץ פה את ההודעה ,
בתכלס המערכת הזאת טובה?
ובלי שום קשר למערכת הספציפית הזאת אפשר לבקש חוות דעת כללית על מצלמות אבטחה מה טוב ומה לא טוב?
בתכלס המערכת הזאת טובה?
ובלי שום קשר למערכת הספציפית הזאת אפשר לבקש חוות דעת כללית על מצלמות אבטחה מה טוב ומה לא טוב?
- moranm
- עוסק בתחום

- תגובות: 114
- יצירת קשר:
אין טוב או לא טוב זה הכל יחסי זה תלוי בהשוואה למה בהתאם לתקציב שלך ולדרישות שלך ממערכת האבטחה שלך 
איכות המצלמה נמדדת במס' פרמטרים כדוגמת: גודל החיישן, סוג החיישן, רזולוציה, היצרן של המעבד, הדגם הספציפי של המעבד, האם המצלמה ניתנת לתיכנות ולהתאמה לתנאי השטח, האם ניתן לשלוט בפרמטרים כמו: BLC, WDR, 3DNR, HSBLC, סף תאורה ועוד ולכן, על מנת לדעת מה "טוב" ומה לא "טוב" אתה צריך להשוות בין הדגמים ולהחליט אם זה טוב /לא.
בהצלחה וחג שמח:-)
מורן מרינגר
מנהלת שיווק ב.מ קומויז'ן בע"מ
איכות המצלמה נמדדת במס' פרמטרים כדוגמת: גודל החיישן, סוג החיישן, רזולוציה, היצרן של המעבד, הדגם הספציפי של המעבד, האם המצלמה ניתנת לתיכנות ולהתאמה לתנאי השטח, האם ניתן לשלוט בפרמטרים כמו: BLC, WDR, 3DNR, HSBLC, סף תאורה ועוד ולכן, על מנת לדעת מה "טוב" ומה לא "טוב" אתה צריך להשוות בין הדגמים ולהחליט אם זה טוב /לא.
בהצלחה וחג שמח:-)
מורן מרינגר
מנהלת שיווק ב.מ קומויז'ן בע"מ
אזעקה visonic powermax
@iseeyou
·אני מתעניין באזעקה מסוג visonic powermax אך שמעתי ממתקין אזעקות שניתן לנטרל אותה בקלות ע״י תלישת לוח המקשים.
האם זה נכון?
על איזו אזעקה היית ממליץ לבית פרטי בן 2 קומות?
·אני מתעניין באזעקה מסוג visonic powermax אך שמעתי ממתקין אזעקות שניתן לנטרל אותה בקלות ע״י תלישת לוח המקשים.
האם זה נכון?
על איזו אזעקה היית ממליץ לבית פרטי בן 2 קומות?