המלצה למערכת אבטחה לבית
-
the-magician
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום
אני מעוניין לקנות מערכת dvr של 6 מצלמות מוגנות מים ושיצלמו גם בחושך בסכום של עד 2000₪ עם חריגה ל 2500₪ אם צריך, יש המלצות?
אני מעוניין לקנות מערכת dvr של 6 מצלמות מוגנות מים ושיצלמו גם בחושך בסכום של עד 2000₪ עם חריגה ל 2500₪ אם צריך, יש המלצות?
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 231
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
- יצירת קשר:
מה אתה מצפה שנרשום??? כן יש אבל סוג ג' בתקציב כל כך נמוך.
זה כמו לבקש רכב טוב עמיד למים 4 על 4 אבל עד 10,000 שח.
נו באמת קצת רצינות.
ואז גם שרוצים ליעץ לך ולעזור לך אתה אומר יחסי ציבור.
אותי לימדו שאי אפשר לעזור למי שלא רוצה לקבל עזרה.
תסתדר לבד, ובהצלחה מכל הלב
זה כמו לבקש רכב טוב עמיד למים 4 על 4 אבל עד 10,000 שח.
נו באמת קצת רצינות.
ואז גם שרוצים ליעץ לך ולעזור לך אתה אומר יחסי ציבור.
אותי לימדו שאי אפשר לעזור למי שלא רוצה לקבל עזרה.
תסתדר לבד, ובהצלחה מכל הלב
נערך לאחרונה על ידי iseeyou ב 20/01/2014 12:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
the-magician
-
- חבר פעיל מאוד

מה הבעיה שלכם לרשום פה תגובה אני לא מבין?, תפסיקו עם יחסי הציבור האלה 
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
קבל עוד עצה.
סע לדרום ת"א לרחוב שד' הר ציון.
יש שם מלא חנויות שימכרו לך בזול. אל תצפה לקבל את מה שהובטח וכמובן אל תתיחס למדבקה של המפרט.
כמו כן לגבי אחריות אני סקפתי,
אבל היי,,, שם יש ציוד גם ב 1500 שח
סע לדרום ת"א לרחוב שד' הר ציון.
יש שם מלא חנויות שימכרו לך בזול. אל תצפה לקבל את מה שהובטח וכמובן אל תתיחס למדבקה של המפרט.
כמו כן לגבי אחריות אני סקפתי,
אבל היי,,, שם יש ציוד גם ב 1500 שח
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
תביא לבד מסין, יצא לך הכי זול. הבאתי מערכת פשוטה מסין, עובדת כבר שנתיים בלי בעיות ועמדה יפה מאוד בכל תלאות מזג האוויר, חיבור מכל טלפון/מחשב. מערכת של 8 מצלמות עלתה בערך 2700 ש"ח, כולל מיסים (החבילה הייתה גדולה אז היא נעצרה במכס). מה כבר יש שם? כרטיס וידאו, דיסק קשיח ומצלמות פשוטות.
יש גם מערכות מתוחכמות יותר/מצלמות טובות יותר וכו' שהן יקרות יותר, אבל לצרכים בסיסיים זה מספיק.
על אותו דבר רצו פי 3 או יותר בארץ וסיפרו סיפורים בלי סוף....שאלתי גם לגבי אינטרקום עם מצלמה ומסך, רצו מעל 2000 ש"ח ל "מסך יוקרתי "7 " כשפלזמה 42" עולה פחות. סגרתי סיפור בפחות מ 100 דולר.
זו המערכת שהזמנתי, המחיר עלה קצת:
http://www.dinodirect.com/ir-camera-500 ... v-8ch.html
בהצלחה
יש גם מערכות מתוחכמות יותר/מצלמות טובות יותר וכו' שהן יקרות יותר, אבל לצרכים בסיסיים זה מספיק.
על אותו דבר רצו פי 3 או יותר בארץ וסיפרו סיפורים בלי סוף....שאלתי גם לגבי אינטרקום עם מצלמה ומסך, רצו מעל 2000 ש"ח ל "מסך יוקרתי "7 " כשפלזמה 42" עולה פחות. סגרתי סיפור בפחות מ 100 דולר.
זו המערכת שהזמנתי, המחיר עלה קצת:
http://www.dinodirect.com/ir-camera-500 ... v-8ch.html
בהצלחה
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
שלום שוב. לידיעת שניכם, המחיר ששילמת למוצר מחו"ל הוא יקר, המצלמות הן עם ccd של חברת sharp ולא sony זה הפרש בערך של 10-15 דולר למצלמה, כמו כן האיכות שלהן היא רק 420קו (tvl) והיום הסטנדרט הוא 650 קו ויש גם 1000 קו. ואפילו גודל החיישן הוא רבע אינצ' ולא שליש אינצ שזה הרבה יותר איכותי וההבדל הוא שוב בין 10-15 דולר.
לדוגמה לדוגמה מחיר dvr ל-8 מצלמות באיכות D1 כולל דיסק קשיח, 500ג'יגה ו8 מצלמות 650קו, כמובן חברה עם שם ואחריות שנתיים עולה ללא התקנה קרוב מאוד למחיר ששילמת בחו"ל.
מה גם אל תשכח שבארץ יש לך שירות ואחריות ובחו"ל לא.
תחשוב טוב לפני שתוציא סכום כזה בחו"ל.
לדוגמה לדוגמה מחיר dvr ל-8 מצלמות באיכות D1 כולל דיסק קשיח, 500ג'יגה ו8 מצלמות 650קו, כמובן חברה עם שם ואחריות שנתיים עולה ללא התקנה קרוב מאוד למחיר ששילמת בחו"ל.
מה גם אל תשכח שבארץ יש לך שירות ואחריות ובחו"ל לא.
תחשוב טוב לפני שתוציא סכום כזה בחו"ל.
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
אני שמח שהמחירים ירדו, לדבריך, לעומת הצעות מחיר הזויות שקיבלתי לפני 3 שנים בערך, על אותו מפרט, ממספר עוסקים בתחום. אולי התחרות והמגוון עשו את שלהם. רציתי מאוד לתת פרנסה לעסקים בארץ, אבל יש גבול. אולי כאשר הבינו שזה לבית בבניה דפקו מחירים.
מה שלא ברור לי, כאשר פותח השרשור שאל על מערכת של 2000 עד 2500 ש"ח "נכנסת" בו שאי אפשר בתקציב כזה נמוך להקים מערכת כזו. עכשיו אתה טוען שכן אפשר? מה זה מחיר קרוב מאוד? מי היא החברה עם השם?
לגבי אחריות ושירות, זה אכן יכול להיות שיקול למי שלא רוצה/מוכן/מפחד להתעסק בזה. סה"כ אם רכיב מתקלקל מחליפים אותו.
מה שלא ברור לי, כאשר פותח השרשור שאל על מערכת של 2000 עד 2500 ש"ח "נכנסת" בו שאי אפשר בתקציב כזה נמוך להקים מערכת כזו. עכשיו אתה טוען שכן אפשר? מה זה מחיר קרוב מאוד? מי היא החברה עם השם?
לגבי אחריות ושירות, זה אכן יכול להיות שיקול למי שלא רוצה/מוכן/מפחד להתעסק בזה. סה"כ אם רכיב מתקלקל מחליפים אותו.
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
"נכנסתי בו" כי בהתחלה רשמתי לו שאשמח לעזור לו אך הוא ענה ב"רמיזה" די ליחסי ציבור.
לגבי המחיר אכן נכון מערכת כזו מחירה נע בין 3000-4000 שח, תלוי בגודל המצלמות ופרטים נוספים.
בכל מקרה יש כאן בפורום אנשים שאני לא מבין איזה תשובה הם מציפים לקבל.
לגבי המחיר אכן נכון מערכת כזו מחירה נע בין 3000-4000 שח, תלוי בגודל המצלמות ופרטים נוספים.
בכל מקרה יש כאן בפורום אנשים שאני לא מבין איזה תשובה הם מציפים לקבל.
-
the-magician
-
- חבר פעיל מאוד

אני מנסה להרכיב מערכת לבד, מה אתה נעלב שאני כותב לך יחסי ציבור?
אני מבין במחשבים אבל מזה עוזר לי אם היית מבקש המלצה לדגם ספיציפ של מחשב הייתי כותב לך בגלל זה כתבתי פה המצלמה למצלמה
התקציב למצלמה אחת הוא בין 200 ל-250 ש"ח שה-DVR מכוון לקראת ה- 1000 ש"ח בערך
אני מבין במחשבים אבל מזה עוזר לי אם היית מבקש המלצה לדגם ספיציפ של מחשב הייתי כותב לך בגלל זה כתבתי פה המצלמה למצלמה
התקציב למצלמה אחת הוא בין 200 ל-250 ש"ח שה-DVR מכוון לקראת ה- 1000 ש"ח בערך
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
לא נעלבתי כלל, אתה צריך להבין שבסכום של 200-250 שח למצלמה אין דגמים, דגמים זה לחברות מקצעיות כגון cnb samsung provision hikivision ועוד, אתה לא צריך לחפש לפי גדם אלא לפי מפרט. גם לא בטוח שמה שיהייה במפרט הוא אכן מה שתקבל. חפש לפחות 650קו ccd של sony שליש אינצ' וחוץ מזה זהו.
בהצלחה
בהצלחה
-
the-magician
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי, תודה
-
the-magician
-
- חבר פעיל מאוד

-
the-magician
-
- חבר פעיל מאוד

כמה מכס לדעתכם ייקחו על המערכת פה:
http://rover.ebay.com/rover/0/e11051.m4 ... AUS%3A1123
זה 2300₪ כולל משלוח
http://rover.ebay.com/rover/0/e11051.m4 ... AUS%3A1123
זה 2300₪ כולל משלוח
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
מכס זה בערך 15% ובנוסף 18% מע"מ מה שאומר 33% שהסכ זה 758$ ובנוסף יכול להיות לפעמים שחברת השליחויות דורשת עמלת שיחרור מהמכס שזה בין 100-200 שח. בקלות תגיע למחיר של 2,950 שח.
בתור חבר של הפורום אני שוב ממליץ לך לדבר איתי, אני יארגן לך באופן חד פעמי מחיר קרוב מאוד עם אחריות שנתיים ותמיכה פה בארץ, המחיר שמצאת בחול אינו אטרקטיבי. אם תרצה אתן לך את המספר שלי.
בכל מקרה בהצלחה.
בתור חבר של הפורום אני שוב ממליץ לך לדבר איתי, אני יארגן לך באופן חד פעמי מחיר קרוב מאוד עם אחריות שנתיים ותמיכה פה בארץ, המחיר שמצאת בחול אינו אטרקטיבי. אם תרצה אתן לך את המספר שלי.
בכל מקרה בהצלחה.
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
דרך אגב לגבי הhdmi אין חשיבות, היום לכל מכשיר dvr יש יציאת hdmi, זה איכות לגבי הממשק של המערכת בלבד ולא משפיע על איכות המצלמות והצילום או ההקלטה, זה טריק שיווקי שקיים בכל המכשירים היום ואין לו חשיבות כלל