המלצה LED TV 55" (תקציב 13-14)
אנשים חכמים אשמח להמלצות מנסיונכם,
מחפש LED TV
-55" (בגדול הייתי הולך על 50" שהיה מאפשר לי יותר איכות ע"ח גודל (ותודה ליאיר) אבל אני רואה שאין 50" בשום סדרה חדשה, ולא בא לי סדרה ישנה.)
-איכות התמונה הכי חשובה לי.
-שימוש הכי נפוץ: סרטים HD עם כתוביות.
-מרחק מהטלויזיה +- 3.5 מטר.
-יבואן, רק יבואן רשמי בבקשה.
-טלויזיה חכמה - חובה חובה חובה - ניגון mkv עם תמיכה עברית בלי צרות. מעבר לכך, אני פריק של גאדג'טים אז כל מיני גימיקים של תאורה היקפית, הקלטה, מצלמת סקייפ, שליטה קולית ובתנועה, גלישה באינטרנט ושלל ההטבות של טלויזיה חכמה יתקבלו בהחלט בברכה.
-תלת מימד, נדמה לי שיותר נוח לי משקפיים פאסיביות בגלל המשקל שלהן, משפיים אקטיביות כבדות לי על המשקף הקיים ואחרי חצי שעה לא נוח לי בעין.
-מראה: דק!! עדיף כרום. תהיה בתליה לכן הרגל פחות חשובה.
-תקציב: באיזור ה 13-14.
-בכללי: איכותי התמונה שהכי אהבתי עד כה היא בדר"כ של פיליפס, הטלויזיה שהכי הייתי רוצה עכשיו היא Samsung F8000 55" , אבל עם יבואן רשמי היא פשוט יקרה בטירוף (18K).
עד כאן הרצונות והדעות שלי, מכאן אני פתוח להצאות (גם אם הן סותרות את הדעה שלי כי אני לא מבין גדול)
תודה!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
מספר דגמים ששקלתי:
Samsung F8000 תקציב יבואן רשמי מאפשר רק עד גודל 46", האם שוווה לרדת בגודל עבורה?
LG lm860 (האם נחותה מהסמסונג?, מעצבן אותי שבחול נמכר דגם מקביל la860 עם ממשק חדש יותר ומצלמה וכו.
מחפש LED TV
-55" (בגדול הייתי הולך על 50" שהיה מאפשר לי יותר איכות ע"ח גודל (ותודה ליאיר) אבל אני רואה שאין 50" בשום סדרה חדשה, ולא בא לי סדרה ישנה.)
-איכות התמונה הכי חשובה לי.
-שימוש הכי נפוץ: סרטים HD עם כתוביות.
-מרחק מהטלויזיה +- 3.5 מטר.
-יבואן, רק יבואן רשמי בבקשה.
-טלויזיה חכמה - חובה חובה חובה - ניגון mkv עם תמיכה עברית בלי צרות. מעבר לכך, אני פריק של גאדג'טים אז כל מיני גימיקים של תאורה היקפית, הקלטה, מצלמת סקייפ, שליטה קולית ובתנועה, גלישה באינטרנט ושלל ההטבות של טלויזיה חכמה יתקבלו בהחלט בברכה.
-תלת מימד, נדמה לי שיותר נוח לי משקפיים פאסיביות בגלל המשקל שלהן, משפיים אקטיביות כבדות לי על המשקף הקיים ואחרי חצי שעה לא נוח לי בעין.
-מראה: דק!! עדיף כרום. תהיה בתליה לכן הרגל פחות חשובה.
-תקציב: באיזור ה 13-14.
-בכללי: איכותי התמונה שהכי אהבתי עד כה היא בדר"כ של פיליפס, הטלויזיה שהכי הייתי רוצה עכשיו היא Samsung F8000 55" , אבל עם יבואן רשמי היא פשוט יקרה בטירוף (18K).
עד כאן הרצונות והדעות שלי, מכאן אני פתוח להצאות (גם אם הן סותרות את הדעה שלי כי אני לא מבין גדול)
תודה!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
מספר דגמים ששקלתי:
Samsung F8000 תקציב יבואן רשמי מאפשר רק עד גודל 46", האם שוווה לרדת בגודל עבורה?
LG lm860 (האם נחותה מהסמסונג?, מעצבן אותי שבחול נמכר דגם מקביל la860 עם ממשק חדש יותר ומצלמה וכו.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
מבחינת איכות תמונה הוא נחשב הכי טוב השנה במחיר שלך. לצערך אין בו מה שרצית מבחינת סמארט.mutedan כתב:מה דעתכם על Philips 55" 8008?...
אולי תקנה סטרימר?
יש לך באותה רמה בערך את הסוני w905 שנותנת חבילה טובה יותר בסה"כ. אני רק לא בטוח באיזה מחיר אפשר להוציא אותה מיבואן רשמי.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אל תבנה על הסטרימר של פיליפס. בנוסף לחוסר תמיכה בכתוביות בעברית הוא לא יציב בקריאה מדיסק קשיח (אולי תלוי בדגם של הדיסק...).
זה ממש חבל כי לטעמי איכות התמונה שלו היא ברמה סופר גבוהה.
מצד שני, אתה יכול ללכת על פופקורן A400 שנותן גם הוא איכות תמונה גבוהה או על מחשב פשוט שנותן גם הרבה מעבר.
זה ממש חבל כי לטעמי איכות התמונה שלו היא ברמה סופר גבוהה.
מצד שני, אתה יכול ללכת על פופקורן A400 שנותן גם הוא איכות תמונה גבוהה או על מחשב פשוט שנותן גם הרבה מעבר.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
mutedanmutedan כתב:אנשים חכמים אשמח להמלצות מנסיונכם,
-טלויזיה חכמה - חובה חובה חובה - ניגון mkv עם תמיכה עברית בלי צרות. מעבר לכך, אני פריק של גאדג'טים אז כל מיני גימיקים של תאורה היקפית,
....
למה אתה מתכוון לכול מיני גימיקים שך תאורה היקפית ?
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
mutedan
למה אתה מתכוון לכול מיני גימיקים שך תאורה היקפית ?...
http://www.ambilightplayer.philips.com
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אם יש לך מחשב, לא סביר שתשתמש בסמארט באופן קבוע או בכלל.mutedan כתב:האמת אני עם מחשב מחובר קבוע,
אפשר באמת לוותר על כל עניין הטלויזיה החכמה.
או חכמה עד הסוף, או טיפה עם תצוגה הכי איכותית שניתן.
אז נראה לי Philips 55" 8008...
אמנם גם לי יש פיליפס עם סמארט לא משהו בכלל אבל השימוש היחידי שלי בסמארט הוא הזרמה או שליטה ישירות מהטלפון, למשל של Youtube לאפליקצייה הפנימית במסך. פשוט כי זה נוח יותר. לא מאמין שהייתי מעדיף אפליקציה של mako על פני שימוש ב mako בדפדפן במחשב למשל אם הייתה לי אפליקציה כזו במסך.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

שמע פיליפס וסוני זו דעתי. יש שאומרים סמסונג, אני באופן אישי לא מתחבר לסמסונג (פרט לפלסמה F8500 שדי מפילה כל מי שרואה אותה).
כמו שאמר integral אתה תצטרך להחליט. יש הרבה חנויות (בעיקר שקם אלקטריק) שמציגות את המסכים ממש קרוב. לך תתרשם.
כמו שאמר integral אתה תצטרך להחליט. יש הרבה חנויות (בעיקר שקם אלקטריק) שמציגות את המסכים ממש קרוב. לך תתרשם.
גש ותראה את הסמסונג לד f9000.freedom_il כתב:שמע פיליפס וסוני זו דעתי. יש שאומרים סמסונג, אני באופן אישי לא מתחבר לסמסונג (פרט לפלסמה F8500 שדי מפילה כל מי שרואה אותה).
כמו שאמר integral אתה תצטרך להחליט. יש הרבה חנויות (בעיקר שקם אלקטריק) שמציגות את המסכים ממש קרוב. לך תתרשם....
אם הפלסמה הפילה אותך פה אתה כבר תעוף עד הגג!!
עפתם למרחקים עם הדגמים החדשים 
הייתי בחנויות. פייר, בחנות יותר קשה לי להחליט מהסיבה הפשוטה שה f8000 של סמסונג פשוט מביכה את כולם בעיני. אבל רצונות לחוד ותקציב לחוד, אני הולך על הפיליפס!
וברור לי שכולם מסכי קצה באיכות מעולה, הדיון פה הוא באמת בין זהב ליהלומים - בכל מקרה אני אצא מרוצה, ומצד שני תמיד יהיה דגם טוב יותר לרצות. זו התעשיה
הייתי בחנויות. פייר, בחנות יותר קשה לי להחליט מהסיבה הפשוטה שה f8000 של סמסונג פשוט מביכה את כולם בעיני. אבל רצונות לחוד ותקציב לחוד, אני הולך על הפיליפס!
וברור לי שכולם מסכי קצה באיכות מעולה, הדיון פה הוא באמת בין זהב ליהלומים - בכל מקרה אני אצא מרוצה, ומצד שני תמיד יהיה דגם טוב יותר לרצות. זו התעשיה