המלצה לטלוויזית LED תלת מימד
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום
לדעתי 42 אינץ' לא ממש יספיק למרחק צפייה כזה.
אני עם מסך 46 , מרחק קצת פחות מ-3 מטר, נראה לי קטן מדי...
לדעתי 42 אינץ' לא ממש יספיק למרחק צפייה כזה.
אני עם מסך 46 , מרחק קצת פחות מ-3 מטר, נראה לי קטן מדי...
ממש לא מקרן למרחק הזה. מקרן רק למצבים שאין ברירה או למרחקים הרבה יותר גדולים וחושך מוחלט. בטוח שלא בתקציב הזהeran85z כתב:לדעתי הפתרון שלך בתקציב הזה למרחק הזה הוא מקרן.
3600 ש"ח למקרן benq w1070 מamazon.de + מסך הקרנה 92 אינץ' ידני ב-600 ש"ח או חשמלי ב-1500 ש"ח.
יש פה לא מעט חברי פורום שקנו את המקרן ומרוצים, כולל אותי....
מקרן רק למצבים שאין ברירה?
קביעה מעניינת.
ממש לא נכון. מקרן אמנם לא מתאים לצפיה בשידורי SD אבל ל-PS4 שמתן ציין ולHD, מתאים בהחלט. למרחק זה גם מאוד מתאים. 3.5 מטר זה מרחק מצויין לצפיה במסך הקרנה בגודל כזה. הסיבה היחידה לפסול מקרן על הסף היא אם לא ימצא פתרון להחשכת החדר והוא ישאר מואר.
אתה מוזמן לקרוא שירשורים בפורום מקרנים לגבי חווית הצפיה במקרן, מרחקי צפיה ותקציבים שונים ולראות שזה פתרון נהדר בהרבה מקרים.
ממש לא נכון. מקרן אמנם לא מתאים לצפיה בשידורי SD אבל ל-PS4 שמתן ציין ולHD, מתאים בהחלט. למרחק זה גם מאוד מתאים. 3.5 מטר זה מרחק מצויין לצפיה במסך הקרנה בגודל כזה. הסיבה היחידה לפסול מקרן על הסף היא אם לא ימצא פתרון להחשכת החדר והוא ישאר מואר.
אתה מוזמן לקרוא שירשורים בפורום מקרנים לגבי חווית הצפיה במקרן, מרחקי צפיה ותקציבים שונים ולראות שזה פתרון נהדר בהרבה מקרים.
אני לא צריך לקרא, כבר יצא לי לראות לא מעט, ושל הביוקר.eran85z כתב:מקרן רק למצבים שאין ברירה?קביעה מעניינת.
אתה מוזמן לקרוא שירשורים בפורום מקרנים לגבי חווית הצפיה במקרן, מרחקי צפיה ותקציבים שונים ולראות שזה פתרון נהדר בהרבה מקרים....
אם אתה חושב שזה פתרון טוב לסלון ועוד לגודל של 3.5 אז סבבה....
אני אפרופו לא מכיר סלון שהוא מוחשך. בסלון לא צופים רק בסרטים. לעיתים רואים גם רגע עם דודלי
לא אמרתי שמקרן זה טוב להכל ובטח לא טוב לרגע עם דודליamitgv1 כתב: אני לא צריך לקרא, כבר יצא לי לראות לא מעט, ושל הביוקר.
אם אתה חושב שזה פתרון טוב לסלון ועוד לגודל של 3.5 אז סבבה....
אני אפרופו לא מכיר סלון שהוא מוחשך. בסלון לא צופים רק בסרטים. לעיתים רואים גם רגע עם דודלי...
אולי רוב הסלונים לא מוחשכים אבל גם הרוב צופים בערב...שאז אין שום בעיה.
לי אישית יש מקרן שאני רואה בו סדרות וסרטים HD, ולתכנים שהוא פחות מתאים (חדשות\ארץ נהדרת\סרטים מצויירים לבן שלי) מפעילים את הפלזמה 43" של סמסונג. זולה אבל טובה.
אם אתה רואה הרבה טלויזיה בשעות היום, אני מבין את ההעדפה שלך לטלויזיה.
טוב חברים תיקון טעות
המרחק הוא ממש קצת פחות מ3 מטר...
היה בלבול קל
אם יש טלוויזיה ממש טובה אז אין בעיה למתוח קצת את התקציב לכיוון ה5000
קריטי לי זה שהיא תתאים למשחקים כי זה יהיה השימוש העיקרי שלה אפשר להגיד
בגלל זה אני רוצה תלת מימד גם
תודה
המרחק הוא ממש קצת פחות מ3 מטר...
היה בלבול קל
אם יש טלוויזיה ממש טובה אז אין בעיה למתוח קצת את התקציב לכיוון ה5000
קריטי לי זה שהיא תתאים למשחקים כי זה יהיה השימוש העיקרי שלה אפשר להגיד
בגלל זה אני רוצה תלת מימד גם