AKAI AK8360 / innova – DBV 7002 / GERMAINE GM127A - איזה עדיף ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Nufar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לאור העובדה שאין לי שמץ של מושג בנושא, אני אשמח לעזרתכם להחליט מבין השלושה (ואם יש הצעה אחרת גם אשמח..)

הכי חשוב - שיקלטו, לא יתקעו, ויהיו עם תפריט נורמאלי בעברית

ממקור ראשון הבנתי שהGERMAINE קולט טוב, אבל לאור העניין עם הערוצי HD שהולכים להיכנס אני מבינה שהולכים להיות שינויים אז.... אשמח לשמוע את ההמלצות/דעות שלכם

תודה!

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

בדקי ממיר בשיטת DVB-T2 , וכך תהיי בטוחה שיוכל לקלוט את הערוצים שיהיו בשיטה זו.
לי יש כרגע את האקאי, והוא עושה עבודה טובה ולא נתקע.

Nufar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

sathack כתב:בדקי ממיר בשיטת DVB-T2 , וכך תהיי בטוחה שיוכל לקלוט את הערוצים שיהיו בשיטה זו.
לי יש כרגע את האקאי, והוא עושה עבודה טובה ולא נתקע.
...
אני מניחה שאם רשום DVB-T בלי ה"2" זה אומר שהוא לא בשיטה החדשה?

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #4 

יש רק דגם אחד כרגע בארץ שמתאים ל DVB-T2 ואיכשהו שווה את הקנייה, חפשי את ה innova אבל לא ה 7002 אלא ה- T2FHD שמשום מה הולך ונעלם מזאפ ולא ברור למה.

האפשרות השנייה היא לקנות עכשיו ממיר בתקן T הרגיל , הכי זול שיש (יונדאי למשל שנמכר במחיר מצחיק של 150 שקל אם אני לא טועה) ואם בעתיד יופעלו שידורי ה HD ויהיה משהו מעניין לראות, תמיד תוכלי לרכוש ממיר חדש ואז גם בטוח שיהיה מבחר גדול יותר.

Nufar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

גיל37 כתב:יש רק דגם אחד כרגע בארץ שמתאים ל DVB-T2 ואיכשהו שווה את הקנייה, חפשי את ה innova אבל לא ה 7002 אלא ה- T2FHD שמשום מה הולך ונעלם מזאפ ולא ברור למה.

האפשרות השנייה היא לקנות עכשיו ממיר בתקן T הרגיל , הכי זול שיש (יונדאי למשל שנמכר במחיר מצחיק של 150 שקל אם אני לא טועה) ואם בעתיד יופעלו שידורי ה HD ויהיה משהו מעניין לראות, תמיד תוכלי לרכוש ממיר חדש ואז גם בטוח שיהיה מבחר גדול יותר.
...
אם אני אשאר עם ממיר שהוא DVB-T, יהיה אפשר לקלוט עדיין את כל ה18 ערוצים שיהיו אבל פשוט לא בHD או שבכלל לא יהיה אפשר לקלוט אותם? תודה

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

קודם כל, העניין של 18 ערוצים הוא בעיקר אגדה בשלב הזה ודי ברור שהלובי החזק של הוט ו-יס יעשה הכל כדי להכשיל את זה, כדי שלא יברחו להם עוד מנויים (מה שכבר קורה בשנים האחרונות).

אני חושב שאף אחד לא באמת יודע מה הולך לקרות.
כבר קראתי בכמה אתרים שאותם ערוצים שיעלו ב HD ישדרו במקביל ב SD כך שמי שאין לו ממיר T2 עדיין יוכל לצפות באותם ערוצים אך לא באיכות גבוהה.. במקום אחר היה כתוב שמדובר על ערוצים אחרים וחלק בכלל יהיו בתשלום והם ישודרו רק בתקן T2 החדש יותר. בקיצור, אף אחד לא באמת יודע ואין טעם לחפש ממיר שהוא "השקעה לעתיד" אלא אם את מתכוונת לנסות "לצוד" את שידורי הנסיון שמדי פעם מפעילים ונקלטים רק בממירי T2.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #7 

אם את רוצה ממיר איכותי שיחזיק לאורך זמן וישרת אותך נאמנה מכל הבחינות אז אני דבק בעמדתי - רק ממיר גרמין, ראי סיקור שלי עליו.
הוא יקלוט את כל שידורי ה-DVBT וכאשר ה-DVBT2 יכנס אז הממיר ימשיך להציג את שידורי DVBT הרגילים למעט את הערוצי ה-HD שישודרו בתקן החדש - נכון לעתה רק הערוץ הראשון... האם בשביל זה לזרוק מחיר כפול על ממיר שלא ידוע עליו דבר ברמת ביקורות ואורך חיי מוצר?

אם יש לך אפשרות לקנות HTPC או לחבר אחד למסך קיים אז התכנים יהיו קיימים ברשותך בשפע
גם ערוצים מהאינטרנט וגם דונגל DVBT ואין מה להרחיב מעבר, בדקי את המדריך בחתימתי כאן באתר למידע נוסף אולי זה יעניין אותך.

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #8 

שימו לב,
רכשתי ממיר מחו״ל שהוא T2, וקיבלתי ממיר עם סאונד מונו שגם נשמע כמו טרנזיסטור!
החזרתי אותו ורצתי לקנות ממיר של innova
וגם בו קיבלתי סאונד מונו בכל הערוצים!
גם בחיבור HDMI,וגם ביציאה לרסיבר. פשוט סאונד מונו שגם נשמע כמו שידורי AM.
ראו הוזהרתם.
כנראה כל ממירי dvb-t2 שיש כרגע בשוק הם מאותו יצרן סיני.
-----------
אם מישהו ימצא ממיר dvb-T2 , עם סאונד סטריאו בוודאות. אנא דווחו.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

dvb-acavish זה נשמע כמו בעייה פרטית אצלך.
אצלי האינובה נשמע בסדר גמור, העלתי לפה כמה פעמים קישור להקלטה קצרה שביצעתי כשערוצי ה HD היו באוויר והסאונד של הסרט ששודר תקין לגמרי.
יש לי ממיר שקניתי באיביי שנשמע כמו שאתה מתאר וניתקתי אותו מהטלויזיה כי זה פשוט נוראי לשמוע ככה.
האינובה ממש לא ברמה הזאת.

Nufar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

benny123 כתב:אם את רוצה ממיר איכותי שיחזיק לאורך זמן וישרת אותך נאמנה מכל הבחינות אז אני דבק בעמדתי - רק ממיר גרמין, ראי סיקור שלי עליו.
הוא יקלוט את כל שידורי ה-DVBT וכאשר ה-DVBT2 יכנס אז הממיר ימשיך להציג את שידורי DVBT הרגילים למעט את הערוצי ה-HD שישודרו בתקן החדש - נכון לעתה רק הערוץ הראשון... האם בשביל זה לזרוק מחיר כפול על ממיר שלא ידוע עליו דבר ברמת ביקורות ואורך חיי מוצר?

אם יש לך אפשרות לקנות HTPC או לחבר אחד למסך קיים אז התכנים יהיו קיימים ברשותך בשפע
גם ערוצים מהאינטרנט וגם דונגל DVBT ואין מה להרחיב מעבר, בדקי את המדריך בחתימתי כאן באתר למידע נוסף אולי זה יעניין אותך.
...
מעולה, קראתי את הסיקור אז בנוסף להמלצות שכבר שמעתי זה נשמע מבטיח.
רק הבעיה- יכול להיות שהוא כבר לא נמכר? מחיפוש בגוגל.. אין ממש תוצאות, גם לא בזאפ.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #11 

שלום,

כרגע אין יותר מדי מבחר. ניתן להביא מקלט T2 איכותי מחו"ל, אך מאבדים את העברית וצריך לנחש את שם התוכנית.

ההמלצה שלי היא לרכוש ממיר "סילבר ליין" בקרביץ, עובד מעולה עם השידורים הנוכחיים, ניתן להקליט ולצפות בהקלטות במחשב, שזה לא מובן מאליו במכשירים האלו. הוא עולה פחות מ-200 ש"ח, ככה שההוצאה לא גבוהה. כשיהיו שידורים T2 בטוח יגיעו מוצרים נוספים. כרגע אפילו לא התקיימו מכרזים לערוצים ורק ערוץ 1 HD צפוי לעלות.

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

אי אפשר להזמין מהקישור לוואלה שופס.. אזל המלאי (והמוכר הוא היבואן כנראה רדיו אלקטריק).

Nufar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

אז אני מתחילה להסתבך..

אם הgermaine יוצא מהתמונה לצערי, אז הסילבר ליין עדיף מהinnova והAKAI ?

ואם באמת העניין של הHD לא הולך לקרות, אז איזה מהinnova, ה7002 או הT2FHD?

nati777
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #15 

T2FHD תומך בשיטת השידור העתידנית.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

Nufar כתב:אז אני מתחילה להסתבך..

...
כשהייתי צריך לבחור ממיר גם אני הסתבכתי כי אין בזאפ ממיר אחד שכל הביקורות עליו חיוביות ולכן מאד קשה לבחור. כל אחד פה ממליץ על מה שיש לו בתור הממיר העדיף ולכן יש כל כך הרבה דעות.

לדעתי במקום לבנות על הפורום הזה, תתקשרי לכמה ספקים של ממירים ותשאלי מה יש במלאי ומה המחירים ותחליטי לפי זה. תבדקי אצל גטר-טק אם עוד יש את ה T2 כי הוא די נעלם מזאפ וכנראה אין מלאי, תתקשרי לרדיו אלקטריק ותשאלי על הגרמיין ותבדקי מה אומרים על היונדאי שנמכר בסביבות 150 שקל.

בניגוד למה שהמלצתי בעבר אני כבר לא נעול על רכישת ממיר T2 בלבד כי באמת לא ברור מתי זה יהיה שימושי.

Nufar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

גיל37 כתב:
Nufar כתב:אז אני מתחילה להסתבך..

...
כשהייתי צריך לבחור ממיר גם אני הסתבכתי כי אין בזאפ ממיר אחד שכל הביקורות עליו חיוביות ולכן מאד קשה לבחור. כל אחד פה ממליץ על מה שיש לו בתור הממיר העדיף ולכן יש כל כך הרבה דעות.

לדעתי במקום לבנות על הפורום הזה, תתקשרי לכמה ספקים של ממירים ותשאלי מה יש במלאי ומה המחירים ותחליטי לפי זה. תבדקי אצל גטר-טק אם עוד יש את ה T2 כי הוא די נעלם מזאפ וכנראה אין מלאי, תתקשרי לרדיו אלקטריק ותשאלי על הגרמיין ותבדקי מה אומרים על היונדאי שנמכר בסביבות 150 שקל.

בניגוד למה שהמלצתי בעבר אני כבר לא נעול על רכישת ממיר T2 בלבד כי באמת לא ברור מתי זה יהיה שימושי.
...
גיל - תודה רבה רבה רבה על הסבלנות והתשובות !
שבוע טוב

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

בכייף (Y) :D

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

תבדקי גם איכות תמונה וקול, יכולת לנגן סרטים, להקליט וכו'.
מכיון שיש כבר בדיקות שידור T2, לא הייתי פוסל ממיר תומך, אבל זה יכול לקחת חודשים.
שווה גם לבדוק ממיר אנדרואיד, אבל הוא יקר בהרבה :

http://www.getit.co.il/Prod/72455/

Nufar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

sathack כתב:תבדקי גם איכות תמונה וקול, יכולת לנגן סרטים, להקליט וכו'.
מכיון שיש כבר בדיקות שידור T2, לא הייתי פוסל ממיר תומך, אבל זה יכול לקחת חודשים.
שווה גם לבדוק ממיר אנדרואיד, אבל הוא יקר בהרבה :

http://www.getit.co.il/Prod/72455/
...
תודה, כנראה שנוותר על האנדרואיד במטרה לחסוך :)

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”