בידוד רמקולים מהרצפה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
ofirl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
הצטרף: ספטמבר 2007
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי, יש לי מערכת קולנוע ביתית, די בסיסית - 5 רמקולים - 2 גדולים שעומדים על הרצפה, 2 קטנים שאמורים להיות אחוריים אבל הם בתוך כוננית מקדימה (כלומר לא תלויים על הקיר), ועוד רמקול קדמי שעומד על הכוננית הזו. אין סאב-וופר.

השכן מלמטה טוען שהוא שומע את המערכת - ההשערה שלי היא שמה שמפריע הוא 2 הרמקולים שעל הרצפה, כי 3 האחרים גם קטנים יותר וגם לא נמצאים במגע ישיר עם אף קיר או הרצפה.

השאלה אם יש פתרון זול ופשוט בכדי לבודד את הרמקולים מהרצפה - אני לא מחפש כאן משהו מורכב מדי כי זו דירה שכורה - אבל אני מניח שחומרים מסוימים יכולים לבודד יותר טוב את הויברציות של הרמקולים - השאלה איזה חומרים ומה כדאי לקנות.

אשמח לעזרתכם. תודה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”