אוזניות IN-EAR למוסיקה אלקטורנית
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
Velodyne V-Pulse גם אופציה טובה ל-EDM, ואולי אפשר לשקול גם את ה-GR07 BE.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אני מרוצה מה GR07 BE לאלקטרוני.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- freedom_il
-
- חבר ותיק

שאפילו צריך שיהיה שם באס טוב עם מה שנקרא הרחבה לעומק התדרים הנמוכים.eyal1983 כתב:שאין בעיה שיהיה שם באס מודגש ומידים עבים...
- epony
- חבר במועדון 10K

- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אני מרוצה מאוד מה Meelectronics A161P שלי. אני שומע כמעט בלעדית מוזיקה אלקטרונית.
http://www.amazon.com/MEElectronics-Noi ... nics+a161p
הן אומנם לא יתנו לך בס "בשרני" אך בהחלט הדוק ומורגש. יש להן מיקרופון עם כפתור שמאפשר לענות\לסגור שיחה ולהפעיל\לעצור את הטראק והוא עובד על האנדרואיד שלי. אומנם יש לי סלולארי עם שני צ'יפים אודיו של Texas Instruments ו DAC של Sirrus Logic מובנים במכשיר ואני שומע בלעדית FLAC אז הרבה תלוי גם במקור שמע.
הן אומנם לא יתנו לך בס "בשרני" אך בהחלט הדוק ומורגש. יש להן מיקרופון עם כפתור שמאפשר לענות\לסגור שיחה ולהפעיל\לעצור את הטראק והוא עובד על האנדרואיד שלי. אומנם יש לי סלולארי עם שני צ'יפים אודיו של Texas Instruments ו DAC של Sirrus Logic מובנים במכשיר ואני שומע בלעדית FLAC אז הרבה תלוי גם במקור שמע.
"על החתום...."
באיזה סלולרי מדובר?Hertz33 כתב:אני מרוצה מאוד מה Meelectronics A161P שלי. אני שומע כמעט בלעדית מוזיקה אלקטרונית.
הן אומנם לא יתנו לך בס "בשרני" אך בהחלט הדוק ומורגש. יש להן מיקרופון עם כפתור שמאפשר לענות\לסגור שיחה ולהפעיל\לעצור את הטראק והוא עובד על האנדרואיד שלי. אומנם יש לי סלולארי עם שני צ'יפים אודיו של Texas Instruments ו DAC של Sirrus Logic מובנים במכשיר ואני שומע בלעדית FLAC אז הרבה תלוי גם במקור שמע....
- epony
- חבר במועדון 10K

הקליפש הרבה יותר מהנות ל-EDM. ה-A161P מאוד מדוייקת, אבל לא "כיפית" כמו הקליפש...
לגבי תמיכה באנדרואיד - סליחה, לא שמתי לב שזאת הדרישה - יש לקליפש דגם מקביל שנקרא S4A II באותו מחיר בדיוק!

לגבי תמיכה באנדרואיד - סליחה, לא שמתי לב שזאת הדרישה - יש לקליפש דגם מקביל שנקרא S4A II באותו מחיר בדיוק!
- freedom_il
-
- חבר ותיק

זה לא באותו מחיר... מצד שני, אזניות תומכות iPhone יעבדו באנדרואיד כמו כפתור יחיד (הכפתורים של הווליום לא יעבדו). גם המיקרופון עובד כמובן.
המחיר לגרסת אנדרואיד עם כפתור אחד בלבד עומד על 99$.epony כתב:הקליפש הרבה יותר מהנות ל-EDM. ה-A161P מאוד מדוייקת, אבל לא "כיפית" כמו הקליפש...
...
אני מחכה לאיזה מבצע ואז ארכוש אותם.
המחיר לגרסת אנדרואיד עם כפתור אחד בלבד עומד על 99$.epony כתב:הקליפש הרבה יותר מהנות ל-EDM. ה-A161P מאוד מדוייקת, אבל לא "כיפית" כמו הקליפש...
...
אני מחכה לאיזה מבצע ואז ארכוש אותם.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
אם כבר החלטת לקנות את הקליפש אז אני רק יוסיף ויגיד שיש להם באס מעולה, וגם איכות כללית לא רעה בכלל לאוזניות IEM במחיר הזה...
נתתי אותם לאחי והם מחזיקות לו כבר מעל לשנה
רק טיפ חשוב: החלק המסומן באדום בתמונה יכול להיקרע ואז ממש לא היה נוח ללכת איתן בגלל שהכבל יתקע בדופנות של הכיסוי הקרוע וזה יעשה רעש מאוד מפריע, אז כדי לשמור עליהם, הם לא שיא איכות הבנייה...
נתתי אותם לאחי והם מחזיקות לו כבר מעל לשנה
רק טיפ חשוב: החלק המסומן באדום בתמונה יכול להיקרע ואז ממש לא היה נוח ללכת איתן בגלל שהכבל יתקע בדופנות של הכיסוי הקרוע וזה יעשה רעש מאוד מפריע, אז כדי לשמור עליהם, הם לא שיא איכות הבנייה...