אני היחידי שלא אוהב את הפרסומת החדשה של קסטרו?
-
JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
רק אני היחיד שרואה את הפרסומת החדשה של קסטרו בעין לא יפה?
מילה TWERK בתרגום הסלנגי של המילה זה: התפתל הקצבי של הגפיים התחתונים הבשרניים באופן זימה עם הכוונה לעורר גירוי מיני.
האם זה מה שאנו רוצים כהורים שהבת שלנו תעשה?
אני לא !!!
שתפו את הפוסט הזה בפייסבוק כי אני רוצה להוריד את הפרסומת הזו מהטלויזיה...
גועל נפש !!!
דוגמה:
מילה TWERK בתרגום הסלנגי של המילה זה: התפתל הקצבי של הגפיים התחתונים הבשרניים באופן זימה עם הכוונה לעורר גירוי מיני.
האם זה מה שאנו רוצים כהורים שהבת שלנו תעשה?
אני לא !!!
שתפו את הפוסט הזה בפייסבוק כי אני רוצה להוריד את הפרסומת הזו מהטלויזיה...
גועל נפש !!!
דוגמה:
זה רק מייצר זיהום סביבתי. כשאין עוד צורך במכשיר חשמל/אלקטרוניקה צריך להיפטר ממנו בצורה אחראית. ועדיף, אם הוא עדיין עובד, למצוא מישהוא שרוצה אותו (תרומה, יד 2, וכו').nimrodg כתב:אין מנוס מלכבות את הטלויזיה, לצבוע בכחול ולזרוק לים....
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא מבין מה הבעיה עם הפרסומת הזאת (חוצמזה שהיא נורא סתמית בעיני)....
1. מה שהולך בפרסומת זה לא טוורקינג. בקסטרו סתם ניסו לקפוץ על הרכבת של מיילי סיירוס והטוורק-פייל שלה מלפני כמה שבועות, ולצטט מם תרבותי נפות יחסתי בארה"ב בימים אלה... בארץ אני מניח שרוב הלקוחות של קסטרו לא יודעים מה זה בכלל.
2. בפרסומת מוצגות נשים, לא ילדות, ועל אף שאתה טכנית צודק שלכל אישה יש אבא, אתה שוכח אולי שכל אישה יכולה לעשות מה שבראש שלה, אפילו אם זה לא ישמח את אבא שלה... הטוורקינג הוא דוגמה מצויינת לכלי ביטוי אישי שמבטה מרידה בדיוק בנורמות האנכרוניסטיות שניחוח שלהן עולה מדבריו של פותח השרשור.
3. יש פרסומות כ"כ הרבה יותר מבזות מהפרסומת הפרווה הזאת, שאני באמת לא מבין על מה התרעומת...
1. מה שהולך בפרסומת זה לא טוורקינג. בקסטרו סתם ניסו לקפוץ על הרכבת של מיילי סיירוס והטוורק-פייל שלה מלפני כמה שבועות, ולצטט מם תרבותי נפות יחסתי בארה"ב בימים אלה... בארץ אני מניח שרוב הלקוחות של קסטרו לא יודעים מה זה בכלל.
2. בפרסומת מוצגות נשים, לא ילדות, ועל אף שאתה טכנית צודק שלכל אישה יש אבא, אתה שוכח אולי שכל אישה יכולה לעשות מה שבראש שלה, אפילו אם זה לא ישמח את אבא שלה... הטוורקינג הוא דוגמה מצויינת לכלי ביטוי אישי שמבטה מרידה בדיוק בנורמות האנכרוניסטיות שניחוח שלהן עולה מדבריו של פותח השרשור.
3. יש פרסומות כ"כ הרבה יותר מבזות מהפרסומת הפרווה הזאת, שאני באמת לא מבין על מה התרעומת...