איך ה-GRADO SR-80/60?
השאלה בכותרת.אני עומד לרכוש אוזניות חדשות ואני מלבט בין שתיהן. האוזניות מיועדות להרבה מוזיקה,אך גם לא מעט משחקים. מכיוון שמוזיקה חשובה לי יותר,הגעתי לאוזניות האלו. חשוב לי לציין שאני לא אודיופיל ולא מבין בכל הקטע של המגברים,אבל אני בהחלט רוצה אוזניות טובות ואיכותיות. אז מה דעתכם? מה לקחת?
האוזניות האילו טובות, אך הצליל שלהן הוא משהו שלא כולם אוהבים. יש לך אולי אפשרות לשמוע אותן לפני הקנייה? אם כן זה יעזור מאוד.
לדעתי הן לא נוחות, הרוב מסכימים איתי.
אפשר לשמוע באודיו-פידלטי לדעתי, אצל אבי-יפה, וייתכן שגם בסינמה-פרדיסו.
למשחקים הן יהיו בסדר, אבל סביר להניח שיהיו דברים שיתאימו יותר.
אפשר לשמוע באודיו-פידלטי לדעתי, אצל אבי-יפה, וייתכן שגם בסינמה-פרדיסו.
למשחקים הן יהיו בסדר, אבל סביר להניח שיהיו דברים שיתאימו יותר.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אני חושב שהבעיה המרכזית היא הספוגים המגרדים וכן מגע האוזן עם המשטח של ה"רמקול". ראיתי פעם ברשת כל מני פתרונות יצירתיים כמו הדבקות קלקר (הרחקת האוזן מהמשטח של ה"רמקול") והחלפה לספוגים DIY.
כמו כן צומת ה-T שמשלב את פתילי האזניות משני הצדדים לאחד נראה כמו נקודה חלשה - החוטים מתקפלים בצורה שנראית מאד לא בריאה ושתוביל בסופו של דבר למגע חשוף או נתק, גם כשמקפידים שהם לא יסתבכו (כל צד של האזניות ניתן לסיבוב על ציר של 360 מעלות מה שיכול לפתל את הכבל בשימוש יומיומי).
מישהו יודע אם הכבלים והחיבורים של Sennheiser HD 212 Pro איכותיים יותר? (איפה אפשר לבדוק אותן באזור ת"א?)
כמו כן צומת ה-T שמשלב את פתילי האזניות משני הצדדים לאחד נראה כמו נקודה חלשה - החוטים מתקפלים בצורה שנראית מאד לא בריאה ושתוביל בסופו של דבר למגע חשוף או נתק, גם כשמקפידים שהם לא יסתבכו (כל צד של האזניות ניתן לסיבוב על ציר של 360 מעלות מה שיכול לפתל את הכבל בשימוש יומיומי).
מישהו יודע אם הכבלים והחיבורים של Sennheiser HD 212 Pro איכותיים יותר? (איפה אפשר לבדוק אותן באזור ת"א?)
ניסיתי את שתיהן בבית מספר ימים, נשארתי עם ה-SR-80 כי ...AMIT223 כתב:השאלה בכותרת.אני עומד לרכוש אוזניות חדשות ואני מלבט בין שתיהן. האוזניות מיועדות להרבה מוזיקה,אך גם לא מעט משחקים. מכיוון שמוזיקה חשובה לי יותר,הגעתי לאוזניות האלו. חשוב לי לציין שאני לא אודיופיל ולא מבין בכל הקטע של המגברים,אבל אני בהחלט רוצה אוזניות טובות ואיכותיות. אז מה דעתכם? מה לקחת?...
ב-SR-80 הן רק היקפיות.
ממליץ !
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
ירדתי מהגראדו,נוחות זה עניין חשוב מאוד בשבילי ואני לא מוכן להתפשר עליו. בכל מקרה,מה אתם אומרים,לקחת את ה-HD555 ב-590 ש"ח? שוב,אני לא אודיופיל ולא רוצה הגברה וכל זה,אבל בהחלט חשובה לי איכות.
נערך לאחרונה על ידי AMIT223 ב 07/11/2006 14:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
נוחות זה דבר אישי.
יש אנשים שמוצאים את הגראדו כנוחה מאד בזכות משקלה הנמוך והלחץ המועט שהיא מפיקה על הראש.
יש כאלה שמוצאים אותה כלא נוחה כי היא לא מלטפת ומפנקת כמו אוזניות אחרות.
אני חושב שתנסה לפחות לפני שאתה פוסל.
בסה"כ ה HD-555 אוזניה טובה מאד, גם במחינת נוחות וגם מבחינת הסאונד, הגברה היא לא צריכה כל כך, היא בעלת התנגדות של 50 אוהם.
יש אנשים שמוצאים את הגראדו כנוחה מאד בזכות משקלה הנמוך והלחץ המועט שהיא מפיקה על הראש.
יש כאלה שמוצאים אותה כלא נוחה כי היא לא מלטפת ומפנקת כמו אוזניות אחרות.
אני חושב שתנסה לפחות לפני שאתה פוסל.
בסה"כ ה HD-555 אוזניה טובה מאד, גם במחינת נוחות וגם מבחינת הסאונד, הגברה היא לא צריכה כל כך, היא בעלת התנגדות של 50 אוהם.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כבעלים של SR-60, אני יכול להעיד שהן נוחות בדיוק מהסיבה שכתב The Fox- הן מפעילות מעט מאוד לחץ ומרגישות קלילות מאוד, ועם זאת לא מחליקות מהראש.
מבחינת איכות הסאונד- יחסית למחיר, מצויינת. סאונד "מהיר", מפורט, הדוק ופאנצ'י.
קח בחשבון שבאוזניות נוחות וסאונד קשורים זה בזה. למשל, אוזניות סגורות שעשויות להיות נוחות יותר לחלק מהאנשים, נשמעות שונה לחלוטין מפתוחות כמו הגראדו. הסגירות או הפתיחות וכן הריפוד של אוזניה אינם רק פונקציה של נוחות; הם גם מכתיבים חלק מהסאונד.
מבחינת איכות הסאונד- יחסית למחיר, מצויינת. סאונד "מהיר", מפורט, הדוק ופאנצ'י.
קח בחשבון שבאוזניות נוחות וסאונד קשורים זה בזה. למשל, אוזניות סגורות שעשויות להיות נוחות יותר לחלק מהאנשים, נשמעות שונה לחלוטין מפתוחות כמו הגראדו. הסגירות או הפתיחות וכן הריפוד של אוזניה אינם רק פונקציה של נוחות; הם גם מכתיבים חלק מהסאונד.
הכל עניין אישי (כמו בכל הדברים)
לי אישית יש 555 , נוחות לי מאווווד (סיאסטה שישי\שבת בקורסת הטלוויזיה עם האוזניות ומוסיקה טובה, ושוכח שיש לי אוזניות) בהאזנה רצופה לא מעיפות.
בתערוכה ניסיתי את הGRADO ולא התאימו לי, (מבחינת נוחות) יכול ליהות שהתרגלתי ל SENNHEISER
תבדוק בעצמך ותחלית
לי אישית יש 555 , נוחות לי מאווווד (סיאסטה שישי\שבת בקורסת הטלוויזיה עם האוזניות ומוסיקה טובה, ושוכח שיש לי אוזניות) בהאזנה רצופה לא מעיפות.
בתערוכה ניסיתי את הGRADO ולא התאימו לי, (מבחינת נוחות) יכול ליהות שהתרגלתי ל SENNHEISER
תבדוק בעצמך ותחלית
אם אתה מוכן להתפשר על יד שנייה ולעלות קצת במחיר, היו בלוחות SENN 600 וגם BEYER 880 ב-900 ו-700 ש"ח בהתאמה. זוגות אלו בכמה רמות לפחות מעל מה שצויין כאן בשרשור.
כל אחד מהזוג הנ"ל גם נוח (בעיקר לאזניים גדולות) וגם איכותי.
כל אחד מהזוג הנ"ל גם נוח (בעיקר לאזניים גדולות) וגם איכותי.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
לא נכון.josef_he כתב:לדעתי אין כאן ענין של התרגלות, ה-SENNHEISER פשוט נוחות יותר (כך הנדסו אותן)...
זה דבר סובייקטיבי לחלוטין.
תנסה להבדיל בין מה שנוח לך לבין מה שנוח לאחרים.
חוץ מזה, להגיד שהינדסו אותן ככה זה נכון, אבל מצד שני באותה מידה הינדסו את הגראדו להיות קלות ולהפעיל לחץ נמוך על הראש.
חבל על המאמץ והכסף.Shtirlitz כתב:אם אתה מוכן להתפשר על יד שנייה ולעלות קצת במחיר, היו בלוחות SENN 600 וגם BEYER 880 ב-900 ו-700 ש"ח בהתאמה. זוגות אלו בכמה רמות לפחות מעל מה שצויין כאן בשרשור.
כל אחד מהזוג הנ"ל גם נוח (בעיקר לאזניים גדולות) וגם איכותי....
שתי האוזניות האלו צריכות הגברה רצינית בשביל להוציא מהן מה שהן שוות, ומכיוון והבחור לא מעוניין בלהשקיע יותר מידי כסף ולרכוש הגברה, הייתי ממליץ שיחסוך את הכסף וילך על ה 555, אם הוא רוצה להשקיע אז הייתי ממליץ דווקא על ה 595 שהן הדגם הבא בסדרה.