צוות HT המורחב נסע כמידי שנה לתערוכת CES בלאס וגאס להביא ולדווח את החדשות כשהן קורות בזמן אמת. ישבנו בסוף התערוכה לשיחת סיכום. מה היה? מה לא היה? ואיזה גאדג'ט כל אחד מאיתנו היה לוקח משם. סיכום
שרשור תגובות: CES 2014: צוות HT מסכם את התערוכה
למאמר: CES 2014: צוות HT מסכם את התערוכה

צוות HT המורחב נסע כמידי שנה לתערוכת CES בלאס וגאס להביא ולדווח את החדשות כשהן קורות בזמן אמת. ישבנו בסוף התערוכה לשיחת סיכום. מה היה? מה לא היה? ואיזה גאדג'ט כל אחד מאיתנו היה לוקח משם. סיכום
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
כמעט ושכחנו את האוכל, הנה רק תמונה אחת של ארוחת הערב לאחר יום מפרך בוגאס.
כשר?ziv_r כתב:כמעט ושכחנו את האוכל, הנה רק תמונה אחת של ארוחת הערב לאחר יום מפרך בוגאס....
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
זה הוכרז שנה שעברה אבל רק עכשיו יש מוצרים מתאימים. מדובר בחומרה שנכנסת לטלפונים סלולריים ו/אזניות שיקבלו 5.1 וישחזרו את זה האזניות הספציפיות.
נניח ואתה רואה סרט מהמחשב, אזניות כאלה יכולות להעביר לך 5.1.
לא ראיתי אם יש רסיברים שתומכים בזה או אזניות bt שיודעות להתחבר לרסיברים בדרך זו.
נניח ואתה רואה סרט מהמחשב, אזניות כאלה יכולות להעביר לך 5.1.
לא ראיתי אם יש רסיברים שתומכים בזה או אזניות bt שיודעות להתחבר לרסיברים בדרך זו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בביתן של DTS ניתן היה גם להתרשם מטלפון חכם ראשון אשר שילב DTS Headphone:X, הנגן בטלפון גם מאפשר לבטל את המנגנון ולהחזירו, ההבדלים גדולים לטובת DTS Headphone:X. סוף סוף יש דרך מהנה להנות משמע במהלך טיסות, מלונות ומקומות אחרים בהם יש שימוש עיקרי באוזניות.
ה- Turtle Beach Ear Force i60 מהוות את אוזניות ה- Gaming הראשונות בשוק אשר משלבות טכנולוגיה זו. ההדגמה בביתן של Turtle Beach מרשימה. יש לציין לחיוב גם את דגם ה- i30 של החברה, בעלות מבנה ודרייברים דומים, אך בעלי יכולת סינון רעשים אקטיבית טובה.
ה- Turtle Beach Ear Force i60 מהוות את אוזניות ה- Gaming הראשונות בשוק אשר משלבות טכנולוגיה זו. ההדגמה בביתן של Turtle Beach מרשימה. יש לציין לחיוב גם את דגם ה- i30 של החברה, בעלות מבנה ודרייברים דומים, אך בעלי יכולת סינון רעשים אקטיבית טובה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

CES, לאס וגאס, סטייקים, Booth Babes, מערכות האודיו היקרות ביותר והרכיבים החדשים ביותר בתחום, ארועים סגורים לעיתונאים, הטופ של מסכי הטלויזיה מכל היצרנים, כל החידושים בתחום האלקטרוניקה הבידורית במקום אחד שמצריך שבוע של הליכות נמרצות על מנת לראות הכל ועוד הרבה.
תגיד לי אתה.
תגיד לי אתה.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
חברים אתם נראים מצוין בכתבה סופר מדהימה ומקצועית.
רק שהגעתי אליה בטעות ואני מחפש את הרשמים החדשים מ-2015. איפה זה?
רק שהגעתי אליה בטעות ואני מחפש את הרשמים החדשים מ-2015. איפה זה?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
בעריכה.tnsilver כתב:חברים אתם נראים מצוין בכתבה סופר מדהימה ומקצועית.![]()
![]()
רק שהגעתי אליה בטעות ואני מחפש את הרשמים החדשים מ-2015. איפה זה?...
בשאיפה שתעלה מחר
·
אלי חבוש
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
·@tnsilvertnsilver כתב:חברים אתם נראים מצוין בכתבה סופר מדהימה ומקצועית.![]()
![]()
רק שהגעתי אליה בטעות ואני מחפש את הרשמים החדשים מ-2015. איפה זה?...
http://www.htmag.co.il/article06099.html
אלי חבוש