מי מייצר את המסכים
מצטער על הכותרת הלא ברורה,
אני מתענין ברכישת מערכת קולנוע עם מסך שטוח,ניגשתי למספר חניות באיזור באר שבע,וקיבלתי אינפורמציה כי 80% מהמסכים בארץ בעצם מיוצרים ע"י LG האם נכון הדבר?
עד כדאי כך שנאמר לי שהמסכים של טושיבה הם גם יצור של LG,אני חייב לציין ולומר כי קיבלתי סחרחורת לגבי המוצר שאני חושק בו,הבנתי כי בשידורי הכבלים ניתן לראות טוב יותר במסך פלזמה מאשר במסך LCD ולכן נראה לי כי זה הכיוון אך עכשיו נשארה בליבי השאלה איזה מסך פלזמה מומלץ ואני מתכוון לקנות את הדגם האחרון של המוצר המיועד כלומר 42 אינצ' של מסך פלזמה.
יש המלצות והסברים?
אני מתענין ברכישת מערכת קולנוע עם מסך שטוח,ניגשתי למספר חניות באיזור באר שבע,וקיבלתי אינפורמציה כי 80% מהמסכים בארץ בעצם מיוצרים ע"י LG האם נכון הדבר?
עד כדאי כך שנאמר לי שהמסכים של טושיבה הם גם יצור של LG,אני חייב לציין ולומר כי קיבלתי סחרחורת לגבי המוצר שאני חושק בו,הבנתי כי בשידורי הכבלים ניתן לראות טוב יותר במסך פלזמה מאשר במסך LCD ולכן נראה לי כי זה הכיוון אך עכשיו נשארה בליבי השאלה איזה מסך פלזמה מומלץ ואני מתכוון לקנות את הדגם האחרון של המוצר המיועד כלומר 42 אינצ' של מסך פלזמה.
יש המלצות והסברים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לגבי השאלה על LG, כן זה די נכון... מרבית הפאנלים שנמכרים בארץ תחת שמות מדבקה הם בעצם פאנלים של LG מהדור האחרון, זה שלפניו ואפילו זה שלפני כן...
לגבי טושיבה, אני לא מעודכן ספציפית לגבי זה...
לגבי טושיבה, אני לא מעודכן ספציפית לגבי זה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים