הזוג המוזר וודי הארלסון ומת'יו מקונוהי כצמד בלשים החוקר מקרה רצח חריג בשנות ה90' על רקע לואיזיאנה הישנונית. "בלש אמיתי" סדרת מסתורין מבטיחה להתחמם איתה בחורף.
הפרק הראשון מבטיח מאוד. הראשון מזה הרבה זמן שהתבאסתי שנגמר ושצריך לחכות שבוע כדי לראות את ההמשך.
מתחילים לדבר על הסדרה באינטרנט ובעיתונים בתור אחת הטובות שאי פעם נוצרו (בהשוואה ל The Wire, ל Breaking bad ולסופרנוס כמובן).
freedom_il כתב:הפרק הראשון מבטיח מאוד. הראשון מזה הרבה זמן שהתבאסתי שנגמר ושצריך לחכות שבוע כדי לראות את ההמשך.
מתחילים לדבר על הסדרה באינטרנט ובעיתונים בתור אחת הטובות שאי פעם נוצרו (בהשוואה ל The Wire, ל Breaking bad ולסופרנוס כמובן).
freedom_il כתב:הפרק הראשון מבטיח מאוד. הראשון מזה הרבה זמן שהתבאסתי שנגמר ושצריך לחכות שבוע כדי לראות את ההמשך.
טוב, ראיתי את הפרק הראשון. מבטיח אבל כמו שנכתב כאן, קשה לקבוע שמדובר ביצירת מופת בשלב הזה.
כמה דברים:
1. הטריק של החלפת השיער של הארלסון בכדי להדגיש ששנות ה-90 עכשיו, דווקא עובד יפה.
2. מקונהיי נראה רע בשתי תקופות הזמן. בגרסא של שנות ה-90 הוא נראה כחוש, עם ראש גדול ביחס לגוף (קרי: חלש) והוא נראה ממש פצפון - בוודאי כשמשווים אותו לגרסא שהוא הציג ב-Magic mike... בגרסא המודרנית (אני חושב שזה אמור להיות 2012, לא?) הוא נראה עוד יותר רע עם השיער הארוך והקעקועים...
oferlaor כתב:טוב, ראיתי את הפרק הראשון. מבטיח אבל כמו שנכתב כאן, קשה לקבוע שמדובר ביצירת מופת בשלב הזה.
כמה דברים:
1. הטריק של החלפת השיער של הארלסון בכדי להדגיש ששנות ה-90 עכשיו, דווקא עובד יפה.
2. מקונהיי נראה רע בשתי תקופות הזמן. בגרסא של שנות ה-90 הוא נראה כחוש, עם ראש גדול ביחס לגוף (קרי: חלש) והוא נראה ממש פצפון - בוודאי כשמשווים אותו לגרסא שהוא הציג ב-Magic mike... בגרסא המודרנית (אני חושב שזה אמור להיות 2012, לא?) הוא נראה עוד יותר רע עם השיער הארוך והקעקועים...
...
מקונהיי נראה כמו שהוא נראה כי הוא בדיוק סיים את הסרט מועדון הלקוחות של דאלאס (Dallas Buyers Club)
שבשבילו הוא רזה במיוחד וגם קיבל גלובוס השבוע וגם מעומד לאוסקר על תפקידו
משחק מצוין והפקה מושקעת. פוטנציאל גבוה מאד, למרות שגם The Following היתה מושקעת ועם שחקנים מצויינים והתגלתה כסדרה מפגרת (לדעתי) אחרי כמה פרקים, אז נחכה ונראה. אני אופטימי הפעם, וודי הארלסון ומתיו מקונוהי לא פחות ממדהימים לדעתי בסדרה.
וכמעט שכחתי, אלקסנדרה דדריו בסצנה עם האזיקים, מציגה איכויות מרשימות.
פרק ראשון מצויין שמעורר הרבה ציפיות להמשך. אגב, מדובר בסדרה בת 8 פרקים בלבד עם עלילה שנגמרת. אם תהיה עונה שנייה, יהיו דמויות חדשות וסיפור חדש.
ההשוואה ל- the following לא במקום - זו לא סדרת בולשיט על רוצח סדרתי עם עלילה מופרכת. זו סדרה ריאליסטית בסגנון הסמויה ודה קילינג
זה רק אני או שיש עוד שלא מבינים מה ההייפ הגדול כאן...
סדרה סבירה אבל אני משווה לסדרות כמו עונה 2 של the following וזה מרגיש לי סתמי למדי. למעט העובדה שמדובר כאן בשני שחקנים מפורסמים אין בסדרה הזו יותר מדי.
oferlaor כתב:זה רק אני או שיש עוד שלא מבינים מה ההייפ הגדול כאן...
סדרה סבירה אבל אני משווה לסדרות כמו עונה 2 של the following וזה מרגיש לי סתמי למדי. למעט העובדה שמדובר כאן בשני שחקנים מפורסמים אין בסדרה הזו יותר מדי.