אחרי ההתייעצות המוצלחת בפורום הטלוויזיות, אני אשמח לעזרתכם.
אני מחפש 2 רמקולים, סאב ורסיבר (אני מניח שיש צורך) לחיבור ממיר YES Max, מחשב ואולי אנדרואיד בין לבין (במידת האפשר). התקציב הוא 1500-2500 ש"ח (הנמוך מביניהם ) עבור העניין.
האם יש סיכוי למצוא סט מתאים שגם נשמע טוב? אשמח להמלצות ספציפיות על רכיבים
בתקציב הזה, אם אתה באמת רוצה רמקולים, סאב ומגבר, אז רק יד שניה.
היתרון של הסוני 260H הוא שאתה מקבל הכל ביחד בחבילה אחת, אבל עושה פשרה מסויימת באיכות הסאונד כאמור כי מדובר בסאונדבר ולא ברמקולים פרופר. עוד אופציה טובה מאוד שתיכנס בטווח העליון של התקציב הנתון היא JBL SB400 - גם זה סט של סאונדבר + סאב, והיתרון שלו הוא 3 כניסות HDMI, כך שאפשר לחבר אליו גם ממיר יס מקס, גם מחשב (בהנחה שיש למחשב כרטיס גרפי/קול שמוציא סאונד דרך HDMI) וגם אנדרואיד כזה או אחר...
רסיבר יד שניה, בסיסי אבל "מבית טוב" ותתמקח כהוגן* + שני רמקולים מדפיים בעלי טווח תדרים מכובד**, גם הם מיד שניה. את העודף תשים בצד ובעתיד תשתמש בו לסאב וסנטר.
* ויש בהחלט מקום להתמקח - במיוחד שאפשר לקנות הרמן/קרדון AVR-158 מהניילונים ב-900 ש"ח.
** כמו הרמקולים שיש לי בסלון - אומגה אודיו L7 שעם מספיק וואטים יביישו את רוב המערכות קומפלט למינהם, אפילו עם הסאב המובנה שלהן.
ה SB400 מגיעים אחרי העליון, העלות שלהם היא סביבות ה 3000 ש"ח.
הסוני הם פשרה גדולה מאוד מבחינת הסאונד? הם עשו רושם טוב דווקא.
...
הסוני סבבה, אבל פשוט לא בליגה של ה-JBL לעניות דעתי. אל תצטט מחירים של JBL מזאפ, גש לחנות שמחזיקה אותו במלאי, ותראה שאחרי קצת מו"מ והפגנת רצינות, המחיר יכול להתגמש פלאים...
האם יש סיבה מיוחדת להתעקש על סאב אלחוטי כחלק מהסט או שבהינתן העובדה שיש חיבור לסאב חיצוני - אוכל בהמשך, במידת הצורך, להוסיף אחד וניתן לוותר עליו בתור התחלה?
תודה אור! אחרי שננעלתי על ה- Vizio, יש המלצה לסאב מעניין? לא מטורף מדי, בכ"ז חדר של 3.2 מ' על 2 מ', אבל שעדיין יעשה את העבודה כמו שצריך. נראה שאני אקנה בנפרד בגלל המחיר + משלוח שיוצא מול אמזון (1800 ש"ח עבור הסט לעומת 800 ש"ח בלעדיו - אני בטוח שניתן למצוא סאב בארץ בפחות מ 1000 ש"ח )
למיקרולאב יש רק כניסה אחת, אז תצטרך מפצל (או לחבר את המחשב ל-TV ומשם להתחבר לרמקולים...)
הם נותנים סאונד טוב בסטריאו ביחס לעלות שלהם, אבל לא השוויתי אותם אף פעם לסאונדבר, שהמטרה שלו היא נטו לתת סאונד יותר טוב מהרמקולים של ה-TV, ולא להתחרות ברמקולים פרופר...
נ.ב. לרוב האנשים ה-7C הם אוברקיל, ובחדר כמו שלך בהחלט ייתכן שה-6C יספיקו.
epony כתב:למיקרולאב יש רק כניסה אחת, אז תצטרך מפצל (או לחבר את המחשב ל-TV ומשם להתחבר לרמקולים...)
הם נותנים סאונד טוב בסטריאו ביחס לעלות שלהם, אבל לא השוויתי אותם אף פעם לסאונדבר, שהמטרה שלו היא נטו לתת סאונד יותר טוב מהרמקולים של ה-TV, ולא להתחרות ברמקולים פרופר...
נ.ב. לרוב האנשים ה-7C הם אוברקיל, ובחדר כמו שלך בהחלט ייתכן שה-6C יספיקו.
...
למיקרולאב יש שתי כניסות
שתיהם אנאלוגיות אגב ב RCA
ההחלפה בניהם מתבצעת דרך השלט, שאגב אפשר להקליט על כל שלט אוניברסלי של הוט או יס לדוגמא (אני הקלטתי על האדום הישן של הוט)
החדר שלך די קטן ובאופן כמעט גורף הייתי ממליץ על הסולו 6
אבל משום שהמרחק מהאוזן הוא 3.20 מ' , ניתן לשקול את הסולו 7
avilavi כתב:
למיקרולאב יש שתי כניסות
שתיהם אנאלוגיות אגב ב RCA
ההחלפה בניהם מתבצעת דרך השלט, שאגב אפשר להקליט על כל שלט אוניברסלי של הוט או יס לדוגמא (אני הקלטתי על האדום הישן של הוט)