למה שבזק לא יעשו גם למחיר את אותו הדבר עד 100 שקל
כך שנגיד אני מקבל 50 מגה אני ישלם 50 שקל ומי שמקבל 80 ישלם 80 שקל
המבצע שלהם זה עבודה בעניים לא שווה כלום רמאות שלהם עוברת כל גבול משרד התקשורת חייב להפסיק את הדבר הזה
אני לקוח של בזק ב טופ 40 שידרגו לי במסגרת המבצע אני מקבל 49 מגה והם אומרים שזה תקין לא משנה לי בגלל שאני משלם על טופ 40 הרווחתי עוד 9 מגה
אני רוצה מאוד לעבור להוט כי התשתית שם יותר טובה אבל אני בספק בגלל שאני לא אוהב את היחס של החברה הזאת
בבזק מסננים כל הזמן אומרים לי זה בטיפול הנדסה תשתיות אני שומע את זה כבר מעל שנתיים ואין שום שיפור
יש לי 2 קוים בבזק, שניהם כשנתיים ב- 100 מגה, בעבר הייתי מקבל בשניהם כ- 90+ מגה, היום אני מקבל באחד 80- מגה ובשני 50- מגה. אחרי כעס רב על בזק הם שלחו לי טכנאים לעשות "שיפור תשתית" החליפו לי את כל החיווט מהעמוד לבית, סידרו את החיווט בתיבה על העמוד ועדיין אני מקבל 50- מגה. מחר צריך להגיע אלי טכנאי נוסף לבדיקה נוספת, הוא אמור להיות זה שידווח סופית מה קורה עם הקו הזה. אם הוא לא יכול לסדר את הבעיה שברור שבאה מהצד של בזק (אני במרחק של פחות מ- 100 מטר מארון ה- DSLAM), הקו שמקבל 80 משורשר לקו שמקבל 50 מגה והאחרון יותר קרוב לארון, אני אעביר את 2 הקוים להוט וכנראה 2 קוים נוספים של המשפחה שנמצאת באותו מיקום. אונסים אותנו לשלם סכומים גבוהים מאוד לתשתית (דואופול) לפחות נקבל את המהירות שמשלמים עליה ולא את העבודה בעיניים של בזק.
חבל שבזק הולכת לאחור במקום להתקדם, אם הם חושבים שהם יכול לזלזל בלקוחות ולא להשקיע בתשתית טובה, שיחשבו שוב...
Perceptor כתב:חברים גם לכם בזמן האחרון יש ניתוקים בתשתית בזק ?
יש לי חבילה TOP100+ rate adaptive מקבל 50 מגה + מלא ניתוקים יכול להיות שזה קורה בגלל RA
...
אתמול בלילה היו מספר ניתוקים מ014 כנראה בגלל עבודות.
אז אולי בגלל זה היו לך ניתוקים.
תוודא שאכן זה היה נפילת DSL שאז היא כן קשורה לנתונים שלך או בגלל עבודות בבזק.
זהו שאני לא מצליח להבין איך אני רואה שה DSL נופל אני רק רואה שהכתובת IP שלי משתנה כל 24 שעות
יש לי מודם DSL699U5 של חברת T&W יש איזה משהו שאפשר לראות נתונים אם נופל ה DSL
rate adaptive יכול להיות שבגלל ההגדרה הזאת הקו נופל
אם אתה מכיר את הבדיקה שעושים דרך האתר של בזק בדיקה לקו אינטרנט שאני עושה בדיקה הוא אומר לי שיתכן שיש בעיות בקו מעניין מה זה אומר
אני לא רוצה לדבר אם בזק שלא יורידו לי את rate adaptive
רוב הסיכויים שזה מה שקורה עם 014 בגלל עבודות שהם עושים.
יש דרך לראות באופן חלקי כשנופל הסנכרון, במידה והסנכרון שלך הוא כרגע לדוגמא 68779 ואחרי נפילת הDSL רוב הסיכויים שתקבל סנכרון קצת שונה אפילו 68735 או משהו כזה ואז אתה יכול להבין שאכן נפל הסנכרון.
מה שכן אתמול בלילה הייתי מחובר אל 014 והיו 4 ניתוקים אצלהם בתדירות של 10 דקות.
אולי זה מה שראית.
אולי אפשר לראות את הUPTIME דרך טלנט למודם, לא יצא לי לבדוק, בהזדמנות נבדוק.