שלום לכולם כל אלו שמחוברים ל חבילה של TOP100 רק בדיקות תשתית בוא נראה כמה מהלקוחות מקבלים מעל 60MB אולי 10 אחוז מהלקוחות מצליחים לקבל מעל 60 מגה בוא נראה ללקוחות כמה שבזק מרמים אותנו וגונבים כסף מלקוחות שאין להם מושג מזה 100 מגה
תפרסמו תוצאות של בדיקת תשתית ונראה כמה מקבלים את המהירות שעליה אתם משלמים
אשמח אם כולם ישתתפו
אני אישית בדקתי את הנושא - הזמנתי אינטרנט TOP100 אחרי בירורים אם התמיכה תכנית אם השירות לקוחות ביררתי אם באזור שלי יש 100 מגה
אמרו לי שכן והזמנתי את האינטרנט
לאחר שהותקן האינטרנט עשינו בדיקות מהירות פח 50 מגה זה הכי הרבה שאני יכול להוציא בבזק שיקרו עלי אנסו אותי וגם חייבו אותי על TOP100 אחרי שהטכנאי אמר לי שאין לי משהו אחר כרגע רק TOP40
אתם יודעים כמה אנשים משלמים לבזק על 100 והם בפועל מקבלים רק 50 או 60
בבזק חייבים לעשות שינוי ולידע את הלקוח בדיוק על מה הוא משלם ועל כמה הוא גולש
אני משלם 200 שקל גם לספק וגם לתשתית (בזק ובזק בינלאומי - זה סוג של באנדל כזה ) אני משלם על 100 מגה ומקבל לא יותר מ60 ובהעלאה אולי 2.5 ..
לי אמרו שאולי צריך להחליף את הראוטר שום דבר אחר לא היה מחובר לי לראוטר חוץ מהמחשב אמרו לי שאולי יש משהו במחשב שגוזל לי מהאינטרנט נכנסו דרך שליטה מרחוק כיבו לי את הסטים את הטורנט את כל השיט שלוקח רוחב פס ועדיין לא הייתי מקבל יותר מ60
אמרו לי שלפי המיקום שלי אני אמור לקבל בכיף 85 + - ושאולי יש בעיה בראוטר , בקיצור בזק זה בניזונות והם סתם לוקחים כסף על 100 מגה ונותנים לנו 60.
לא מבין את העיקרון המטומטם הזה שלהם ..להיות חראות פשוט ככה..