עזרה בהגדרת אוזניות אלחוטיות ברסיבר harman kardon
אהלן....
קניתי אוזניות אלחוטיות של פיליפס ואני קצת מתקשה בחיבור שלהם למגבר אשמח לעזרה בבקשה....
למשדר יש שני יציאות אנאלוגית (RCA) ודיגיטלית (COAX)
אני משתמש במגבר harman kardon avr360 ואני לא מצליח להבין איך אני מחבר את האוזניות וגם שומע בהם.
לרסיבר מחוברים ממיר, HTPC וPS3 ורכשתי את האוזניות בשביל לא להפריע לאישה.
אני קצת מתקשה באיפה לחבר.
קניתי אוזניות אלחוטיות של פיליפס ואני קצת מתקשה בחיבור שלהם למגבר אשמח לעזרה בבקשה....
למשדר יש שני יציאות אנאלוגית (RCA) ודיגיטלית (COAX)
אני משתמש במגבר harman kardon avr360 ואני לא מצליח להבין איך אני מחבר את האוזניות וגם שומע בהם.
לרסיבר מחוברים ממיר, HTPC וPS3 ורכשתי את האוזניות בשביל לא להפריע לאישה.
אני קצת מתקשה באיפה לחבר.
נערך לאחרונה על ידי r_fresco ב 16/01/2014 12:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
יש לך ברסיבר Analog out או coaxial out
http://www.procinema.hu/termekkepek/har ... d1_big.jpg
תחבר לאחד מהם, רק תגדיר ברסיבר איזו כניסה אתה תשמע ביציאות האלו שתחבר אליהם (ממיר,PS3,HTPC)
לא מכיר את הרסיבר שיש לך.
http://www.procinema.hu/termekkepek/har ... d1_big.jpg
תחבר לאחד מהם, רק תגדיר ברסיבר איזו כניסה אתה תשמע ביציאות האלו שתחבר אליהם (ממיר,PS3,HTPC)
לא מכיר את הרסיבר שיש לך.
ראשית תודה על המענה המהיר....
שנית, חיברתי את זה לשני היציאות, הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את היציאה, בהגדרות של השמע ברסיבר הוא נותן לי להגדיר רק inputs, בגלל זה פניתי אליכם....
כשאני מחבר את האוזניות ביציאה האנלוגית עם RCA ו-PL ליציאת אוזניות של המערכת אני שומע רק בצד אחד וזה גם לא אסתטי.
*האוזניות תקינות
שנית, חיברתי את זה לשני היציאות, הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את היציאה, בהגדרות של השמע ברסיבר הוא נותן לי להגדיר רק inputs, בגלל זה פניתי אליכם....
כשאני מחבר את האוזניות ביציאה האנלוגית עם RCA ו-PL ליציאת אוזניות של המערכת אני שומע רק בצד אחד וזה גם לא אסתטי.
*האוזניות תקינות
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
היי,
כפי oferco69 כתב, בדוק תחילה שהאוזניות והמשדר תקינים ע"י חיבור מקור אנלוגי. סביר להניח שיש צורך בבחירת הכניסה הרצוייה במשדר של האוזניות.
יש לי דגם ישן יותר של Harman אבל התפעול כנראה זהה.
בחלק האחורי יש יציאות OUT בנוסף לרשימה ארוכה של כניסות.
כשהרסיבר משמיע מקור, הוא גם מעביר אותו מהכניסה ליציאה כך שאתה יכול לחבר את האוזניות ליציאה האנלוגית ולמתג בין הכניסות ברסיבר: ממיר, PS וכו.
החיבור בדיגיטלי עובד בצורה דומה רק שכאן אתה צריך לוודא איזה פורמט אתה משדר לאוזניות.
ישנם דגמים שלא יודעים לפענח DTS או bitrate גבוהה מדי.
אתה יכול לבדוק את הכניסות של האוזניות גם בעזרת ממיר MaxHD, יש לו יציאה אנלוגיות ודיגיטליות.
תעדכן אותנו לגבי הממצאים.
כפי oferco69 כתב, בדוק תחילה שהאוזניות והמשדר תקינים ע"י חיבור מקור אנלוגי. סביר להניח שיש צורך בבחירת הכניסה הרצוייה במשדר של האוזניות.
יש לי דגם ישן יותר של Harman אבל התפעול כנראה זהה.
בחלק האחורי יש יציאות OUT בנוסף לרשימה ארוכה של כניסות.
כשהרסיבר משמיע מקור, הוא גם מעביר אותו מהכניסה ליציאה כך שאתה יכול לחבר את האוזניות ליציאה האנלוגית ולמתג בין הכניסות ברסיבר: ממיר, PS וכו.
החיבור בדיגיטלי עובד בצורה דומה רק שכאן אתה צריך לוודא איזה פורמט אתה משדר לאוזניות.
ישנם דגמים שלא יודעים לפענח DTS או bitrate גבוהה מדי.
אתה יכול לבדוק את הכניסות של האוזניות גם בעזרת ממיר MaxHD, יש לו יציאה אנלוגיות ודיגיטליות.
תעדכן אותנו לגבי הממצאים.
האוזניות פיקס, כשאני מחבר אותם ליציאת האוזניות בקדמת הרסיבר הכל עובד טוב, פשוט זה לא אסטתי ואני לא מעוניין בכל פעם שאני רוצה לשמוע מהאוזניות לחבר את זה ואחרי זה לנתק.
yaronkle
אתה בעצם אומר שברגע שאני מחבר את זה ליציאת out אנלוגית (למשל) אני אוטומטית אמור לשמוע באוזניות?
ואני לא צריך להגדיר שום דבר בהגדרות של הרסיבר?
yaronkle
אתה בעצם אומר שברגע שאני מחבר את זה ליציאת out אנלוגית (למשל) אני אוטומטית אמור לשמוע באוזניות?
ואני לא צריך להגדיר שום דבר בהגדרות של הרסיבר?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
r_fresco,
כך זה אצלי בחיבור הדיגיטלי (AVR2000). האוזניות מקבלות מה שהרסיבר משמיע ברמקולים.
למה שלא תבדוק את הכניסה הדיגיטלית באוזניות ע"י חיבור ישיר ליציאה SPDIF בממיר.
אם זה עובד, תעבור לחיבור SPDIF ברסיבר.
אני רואה שיש תמיכה רק ב- PCM ביציאה הדיגיטלית. סעיף recording:
http://www.harmankardon.com/resources/B ... ctions.pdf
כך זה אצלי בחיבור הדיגיטלי (AVR2000). האוזניות מקבלות מה שהרסיבר משמיע ברמקולים.
למה שלא תבדוק את הכניסה הדיגיטלית באוזניות ע"י חיבור ישיר ליציאה SPDIF בממיר.
אם זה עובד, תעבור לחיבור SPDIF ברסיבר.
אני רואה שיש תמיכה רק ב- PCM ביציאה הדיגיטלית. סעיף recording:
http://www.harmankardon.com/resources/B ... ctions.pdf