ניל יאנג מגיע!!!! 17.7 בפארק הירקון
אכן מגיע.....ויסתדר בלעדי
אני יודע שאני יכול לחולל פה מהומות כאלה ואחרות.....כי אני קצת נגד הקונצנזוס שנקרא ניל יאנג , אבל אני מודה באשמה שהוא מעולם לא הצליח לעשות לי את זה.
אני מאוד מכבד את מה שהוא עושה....אפילו אלבום ויניל אחד שלו קניתי פעם....... Time Fade Away , אבל הוא לא מצליח לשכנע אותי לא כזמר גדול ולא כנגן גיטרה ענק , למרות הנשמה שלכאורה יש לו בשירה ובנגינה ובסאונד הניל יאנגי המיוחד......ויש שיגידו שעם הצלחה לא מתווכחים.
הייתה פעם להקה.....שמאוד אהבתי.....וקראו להם קרוסבי סטילס נאש ויאנג......וזו הייתה חבורת סופר גרופ שהגיעו מכל מיני הרכבים נחשבים דאז כמו באפלו ספרינגפילד למי שזוכר, או הבירדז , ואפילו ההוליס הבריטית ( נאש ) , והאיש הכי אהבתי בלהקה הזו היה סטפן סטילס , זה עם הקול המחוספס והוא נישאר האיש שלי מאותה רביעיה אגדית , ומה לעשות כבר אז לא התרגשתי מניל יאנג , עם כל הכבוד הראוי למה שהוא עשה איתם וגם אחרי. הייתה אפילו תקופה שההרכב היה קרוסבי סטילס ונאש.....שנישמעו נפלא גם בלי יאנג שלא היה איתם והם הוציאו אלבומים נפלאים גם בלעדיו.
" קדחת " ניל יאנג כבר החלה ,ואנשים שאני מכיר כבר מנופפים לי עם כרטיס למופע שהם רכשו , ואין לי ספק שאם זה לא יהיה סולד אאוט , פארק הירקון יהיה מלא עד אפס מקום.
אז אני מקווה להישאר פוראבר יאנג.....גם בלי ניל
רפי_א
אני מאוד מכבד את מה שהוא עושה....אפילו אלבום ויניל אחד שלו קניתי פעם....... Time Fade Away , אבל הוא לא מצליח לשכנע אותי לא כזמר גדול ולא כנגן גיטרה ענק , למרות הנשמה שלכאורה יש לו בשירה ובנגינה ובסאונד הניל יאנגי המיוחד......ויש שיגידו שעם הצלחה לא מתווכחים.
הייתה פעם להקה.....שמאוד אהבתי.....וקראו להם קרוסבי סטילס נאש ויאנג......וזו הייתה חבורת סופר גרופ שהגיעו מכל מיני הרכבים נחשבים דאז כמו באפלו ספרינגפילד למי שזוכר, או הבירדז , ואפילו ההוליס הבריטית ( נאש ) , והאיש הכי אהבתי בלהקה הזו היה סטפן סטילס , זה עם הקול המחוספס והוא נישאר האיש שלי מאותה רביעיה אגדית , ומה לעשות כבר אז לא התרגשתי מניל יאנג , עם כל הכבוד הראוי למה שהוא עשה איתם וגם אחרי. הייתה אפילו תקופה שההרכב היה קרוסבי סטילס ונאש.....שנישמעו נפלא גם בלי יאנג שלא היה איתם והם הוציאו אלבומים נפלאים גם בלעדיו.
" קדחת " ניל יאנג כבר החלה ,ואנשים שאני מכיר כבר מנופפים לי עם כרטיס למופע שהם רכשו , ואין לי ספק שאם זה לא יהיה סולד אאוט , פארק הירקון יהיה מלא עד אפס מקום.
אז אני מקווה להישאר פוראבר יאנג.....גם בלי ניל
רפי_א
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
אחח איזה מחירים.. כרגיל!!
חבל שאהיה בחו"ל באותה תקופה. נראה כמו הופעה שלא כדי לפספס.
דרך אגב רפי,
מה עם טנג'רין דרים?
דרך אגב רפי,
מה עם טנג'רין דרים?
יצא לי לראות את ניל יאנג ב 2009 בהייד פארק, לונדון.StonedJunglist כתב:אחח איזה מחירים.. כרגיל!!
דרך אגב רפי,
מה עם טנג'רין דרים?...
לפניו עלו להקת Fleet Foxes לחימום, זה היה במסגרת פסטיבל רוק של 3 ימים.
הסולן של הלהקה אמר, שהוא ראה את ההופעה של ניל יאנג , ערב לפני במקום אחר בלונדון. אני מצטט
ואכן כך. ניל יאנג הוא ליגה משלו.That could be easily the best show I ever saw...
ג'אנגליסט............וטאנג'רין
אז היום נישלח לי לינק של כנראה מי שמביא אותם לארץ................ואכן יש הופעה של טאנגרין דרים ,להקת הפרוג רוק האלקטרוני הוותיקה משנות ה 70 ב 18.05.14. !!!! בהיכל התרבות בתל אביב
רפי_א
רפי_א
לכל מי שצריך עזרה במושבים בפארק, כנסו ללינק, יש שם אפשרות להזמנה על פי מפת ישיבה.
http://www.eventim.co.il/%D7%9B%D7%A8%D ... =erdetaila
http://www.eventim.co.il/%D7%9B%D7%A8%D ... =erdetaila
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
אני חושב שלאחר צפייה בכמה מהוידיואים האחרונים של ניל יאנג. השתכנעתי שכדאי.
למרות ההפרדה בין "העם".. עם מחירי הדשא וקדמת הבמה.
למרות ההפרדה בין "העם".. עם מחירי הדשא וקדמת הבמה.