מדובר בדירה מקבלן שבשלבי בניה (מתקדמים) וכעת אני בשלב שבו אני לפני חתימת עו"ד.
בגדול אין לי הרבה דברים שאני מעוניין לעשות, אלא רק:
1. לבצע אולי שינוי בשקעים ומיקומים\גובהם
2. לפרוס צינור לכל חדר שינה מארון התקשורת לטובת כבל רשת (הכנה לתקשורת קווית טובה לטובת XBMC או משהו דומה)
3. הוספה של קיר חצי גובה
4. תעלות לטלויזיה בסלון (בדומה ל זה)
מתאר הדירה:

או פה:

באדום סימנתי את הנקודות בהן אני כרגע מתכנן לשים את נקודות החשמל, בדגש על מספר דברים:
1. אני מאוד מקווה שישנה אפשרות שאלו יהיו שקעי 4 מודולים ולא 3
2. במטבח יש 7 נקודות חשמל (2 נפרדות למדיח ותנור ו 5 רגילות)
אז כמה התלבטויות שאשמח אם תוכלו לסייע לי לגביהן:
1. אני ממש רוצה לעשות את התעלה לטלויזיה בסלון ולא כ"כ בטוח באיזה גובה לבחור עבור כזה מרחק מבחינת נק' החשמל.
2. מאחר והבית במצב מאוד מתקדם מבחינת שלד אני לא בטוח כרגע מה הקבלן יאפשר לשנות ומה לא. אני מקווה שנק' הכבלים והטלפון נמצאות בסמוך זו לזו, שכן אני רוצה למתוח כבל רשת CAT6 לכל חדר שינה. הבעיה שלי היא שיש לי NAS קטן עם 2 כוננים וראוטר שאני לא ממש בטוח איפה למקם. הארון תקשורת קטן ובמקסימום יהיה לי שם מקום לסוויץ', אבל את כל הציוד עצמו אצטרך לשים במקום אחר. הכי אידיאלי נראה לי מאחורי הדלת במרפסת שירות, שכן אני יכול לדחוף איזה מדף שם מעל הדלת וזה לא מעניין אף אחד כי זה לא נראה לעין. אבל אני בספק אם הקבלן יעשה לי תעלה לשם מהארון תקשורת..
3. אני מתכנן להתקין ZWAVE. כך שאצטרך למקום את הקונטרולר כנראה בסמוך לראוטר. אני בספק אם יהיה מקום גם לסוויץ' וגם לקונטרולר ביחד בארון תקשורת. מה כדאי לעשות?
4. בהמשך ל-3, האם אפשרי לבקש הגדלת עומק השקעים, כדי שיהיה מקום למודולים של ZWAVE? האם יתכן ועדיףכבר לקנות פטישון כלשהו וראש חציבה ולהרחיב קצת את החורים לאחר הכניסה לבית?
אשמח להמלצות בנוגע לשקעי החשמל, וככלל אם יש דברים שאולי פיספסתי וחשוב שאבקש.
תודה