ps4 אנגליה - כבל חשמל מומלץ, איך לבדוק שהמכשיר תקין ואל פסק מומלץ?
היי חברים, פס4 חדש נקנה באנגליה, ויגיע אלי ביום ראשון בעוד שבועיים. אז החלטתי להכין את הקרקע.
כמה שאלות:
1. כבל החשמל שמגיע עם המכשיר מתאים לשקע אנגלי. איזה כבל מומלץ לקנות במקום?
2. קראתי על כל מיני תקלות לא עלינו, מה הם הצעדים שאני יכול לעשות בשביל לוודא שהמכשיר תקין? (הסיבה לשאלה היא שדודים שלי טסים לאנגליה, ואני יכול לשלוח איתם את המכשיר במידה והוא תקול)
3. החשמל בבית שאני גר בו לא יציב במיוחד, ובחורף הזה היו כמה הפסקות חשמל לא נעימות. אז חשבתי שזאת הזדמנות טובה לקנות אל פסק, אבל אני לא מבין בנושא ולא יודע איזה עלי לקנות...
תודה רבה למי שיכול להקדיש לי כמה רגעים!
כמה שאלות:
1. כבל החשמל שמגיע עם המכשיר מתאים לשקע אנגלי. איזה כבל מומלץ לקנות במקום?
2. קראתי על כל מיני תקלות לא עלינו, מה הם הצעדים שאני יכול לעשות בשביל לוודא שהמכשיר תקין? (הסיבה לשאלה היא שדודים שלי טסים לאנגליה, ואני יכול לשלוח איתם את המכשיר במידה והוא תקול)
3. החשמל בבית שאני גר בו לא יציב במיוחד, ובחורף הזה היו כמה הפסקות חשמל לא נעימות. אז חשבתי שזאת הזדמנות טובה לקנות אל פסק, אבל אני לא מבין בנושא ולא יודע איזה עלי לקנות...
תודה רבה למי שיכול להקדיש לי כמה רגעים!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כבל קומקום סטנדרטי, כל חנות חשמל מחזיקה כזה.
אתה חייב להדליק את המכשיר ואז תוכל לדעת. למיטב ידיעתי אין כרגע סדרה בעייתית מדווחת.
יש מייצבי מתח של חברת אדוויס במגוון מחירים, אני פחות מכיר. אבל מייצב מתח בהחלט יכול להציל את המכשיר במקרה של קפיצת מתח.
אתה חייב להדליק את המכשיר ואז תוכל לדעת. למיטב ידיעתי אין כרגע סדרה בעייתית מדווחת.
יש מייצבי מתח של חברת אדוויס במגוון מחירים, אני פחות מכיר. אבל מייצב מתח בהחלט יכול להציל את המכשיר במקרה של קפיצת מתח.
Vocare Ad Regnum
תודה רבה...TANDBERG כתב:כבל קומקום סטנדרטי, כל חנות חשמל מחזיקה כזה.
יש מייצבי מתח של חברת אדוויס במגוון מחירים, אני פחות מכיר. אבל מייצב מתח בהחלט יכול להציל את המכשיר במקרה של קפיצת מתח....
לשאלותיי הבאות:
קניתי כבל חשמל ואל פסק - [imgur]4IFxi[/imgur]
כבל החשמל מגיע אם כניסה לפלייסטיישן ויציאה לחשמל עם שני פינים... זה מספיק? תארתי לעצמי שזה יהיה עם שלושה, כמו של המחשב.
ולגבי האל פסק, איך אני מחבר לזה את הפלייסטיישן? לא נראה כאילו יש דרך, אני צריך להחזיר אותו לחנות? יש דגם אחר שמתאים?
תודה מראש.