Hot יותר זולים מyes? כנראה שכבר לא

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שמח להודיע כי yes מורידה את הכובע ומורידה משמעותית את המחירים עד להקבלה מלאה לhot!
לאחר הדיבורים הבלי נגמרים במטרה להוזיל משמעותית את yes נודע לי כי yes מציע את אותה הצעה שhot הציעה לי בתור לקוח חדש.
התקשר אליי נציג מ״קשרי לקוחות״ בשם רועי שהיה מאוד סבלני ואכפתי ובעל נכונות לעזור ואמר כי המחירים של החבילות התעדכנו להרבה יותר זולים: חבילת בסיס+13 חבילות עלו לי עד כה 259 ואילו עכשיו ללקוחות החדשים וגם לקיימים (יש צורך בפנייה לקשרי לקוחות כדי לקבל את המחיר המעודכן) והוא 219 כלומר, הוזלה של 40 שח!!!!!.
בנוסף הוא נתן לי הוזלה של 5 שקלים על הממיר היס מקס הרגיל (על הטוטאל לא משלם בכלל גם זה לאחר מו״מ ארוך איתם) ולכן המחיר שהייתי אמור לשלם 321 אך לאחר השיחה יוצא 276 בהחלט משמעותי!
לצורך השוואה זה מה שהוט הציעו לי בתור לקוח חדש.
כנראה שהוט כבר לא יותר זולה ויס סוף סוף הבינו מה הצרכן רוצה!
חשוב לציין:
כמות הממירים שיש בביתי הוא 5
רועי, הנציג שירות, הציע לי להוסיף 5 שקלים והתקנה חינם עבור ממיר ממיר hd ועוד ממיר hd נוסף בעלות התקנה הכרוכה ב40 שח בהחלט הוגן.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #2 

יפה..
מה הם לא עושים כדי למנוע נטישת לקוחות..
אחד קיבל מתנה עבור 13 שנה של נאמנות ואחר מקבל הוזלה משמעותית והתקנה במחיר מצחיק.

לפחות לשם שינוי הצרכן מרוויח ולא הדואופול

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

גיל37 כתב:יפה..
מה הם לא עושים כדי למנוע נטישת לקוחות..
אחד קיבל מתנה עבור 13 שנה של נאמנות ואחר מקבל הוזלה משמעותית והתקנה במחיר מצחיק.

לפחות לשם שינוי הצרכן מרוויח ולא הדואופול
...
קיבלתי לפני חודשיים 100 שח לרכישות בvod
ופעם אחת כאשר התקשרתי כדי לברר מדוע אני לא מצליח להזמין סרטים בתשלום ושאלתי ״על הדרך״ האם יש חבילת סרטים כמו שעשיתי לפני שנה ונאמר לי שלא אך ללא בקשה שאלו אם אני מעוניין בשני סרטים מתנה בdvdbox חינם כמובן שמיד הסכמתי.
אני חייב לציין לשבח את יס הם יודעים להעריך את הלקוחות הנאמנים שלהם

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #4 

ואני ממתין בשקט למיכאל גולן ובינתיים מסתדר מצויין עם עידן פלוס וסטרימינג :)

miko79
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

קדימה, לא מאמין

שליחה #5 

275 סרטים,סדרות,בידור, ספורט 5 57 58 כולל HD
VOD חינם
2 ממירים HD מג'ק

אינטרנט 30 מגה

טל 500 דקות חינם(מוכן לוותר)

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #6 

זה כולל אינטרנט ? בלי לבאס אבל זה לא כל כך זול.
אני משלם בהוט 330 על כל החבילות + 4 ממירים + טלפון ללא הגבלה + אינטרנט 100 מגה
איך 276 זה זול ביחס להוט ?

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #7 

בהוט העבירו אותי בין מכירות לטכני כדי להפוך את ההוטבוקס ממודם לנתב, לא התלוננתי או משהו, רק ציינתי שזה מה שקרה ומייד פתחו לי את כל הערוצים ללא חיוב נוסף.
פחות מחודש מהמקרה הזה שלחתי פקס דרך נתק ודרכינו נפרדו (זה היה מתוכנן מראש בלי קשר להטבה שקיבלתי לקראת הסוף).

miko79
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #8 

כולל אינטרנט 30 מגה, כולל ספורט 5HD ספורט LIVE HD
VOD
מספיק לי המצב הנ"ל, האם בהוט או ביס אני יכול לקבל אותו הדבר בפחות כסף?
אין לי רצון להוסיף עוד שקל אחד על ערוץ שאני רק אזפז דרכו.

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

שלום אני יודע שאם אני רוכש חבילת טריפל בהוט זה יוצא יותר זול אך אני דיברתי רק על שרותי הטלוויזיה לא מעבר.
והעניין רלוונטתי בשביל לא מעט אנשים בפורום ובכלל בישראל.
תמיד יהיה יותר זול בטריפל אך לצערי אני לא מפסיק לשמוע דברים שליליים עליהם (זו הסיבה גם שלא עברתי בסוף-חוויתי את זה על בשרי לצערי סבתי נאלצה להזמין אנשי מקצוע כדי לתקן את הגג שהם הרסו ולא היה לה קו טלפון לזמן רב כשבועיים שלמים) ולכן, לפעמים אני מעדיף לשלם עוד 50 שח בשביל אינטרנט שלא יהיה לי בעיות איתו (בחיים לא הזמנתי טכנאי בנושא האינטרנט)

עידןaלוס
טרול
טרול
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #10 

כנס לפייסבוק של YES ותראה מה הולך שם תבין שתלונות אפשר למצוא בכל מקום .

תמצא תלונות על טכנאים , על ממשק המולטירום , על השירות ,אז מה ההבדל .

https://www.facebook.com/tv.yes?fref=ts

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

עידןaלוס כתב:כנס לפייסבוק של YES ותראה מה הולך שם תבין שתלונות אפשר למצוא בכל מקום .

...
נכון ! אבל מה לעשות ככה זה בארץ כדי לקבל שירות צריך לאיים ולהפוך חצי עולם.
כאשר התלוננתי פעמיים על ממירים שלא עבדו הגיע למחרת בבוקר טכנאי וישר תיקן את הבעיה תוך פחות מ10 דק׳.
וכל פעם שהתלוננתי נתנו לי פיצוי הולם כך שלי הם נותנים לי שירות מעולה ומיותר לציין שאני מקבל יותר דברים מלקוחות חדשים אז מה רע ?

hanochh
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 287
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #12 

עידןaלוס כתב:כנס לפייסבוק של YES ותראה מה הולך שם תבין שתלונות אפשר למצוא בכל מקום .

...
מדי שנה נערך סקר שביעות רצון מהשירות ע"י גלובס ותמיד YES מובילה בפער ניכר...
זה ההבדל

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6111
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #13 

למה להגיב לטרול? כמו שנכנס ככה יצא - נאחל לו בהצלחה בהמשך עבודתו בהוט

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

benny123 כתב:למה להגיב לטרול? כמו שנכנס ככה יצא - נאחל לו בהצלחה בהמשך עבודתו בהוט
...
הוא עובד הוט?
חוצפה בלתי יאמנת !

Eksh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #15 

ראול הזה מתחיל לפשל.. מספיק ללנקק את הפייסבוק של הוט ולראות שגם אם יש תלונות ב2 הצדדים, עדיין יש הבדלים עצומים

ben_shap2
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #16 

asaf1319 כתב:שמח להודיע כי yes מורידה את הכובע ומורידה משמעותית את המחירים עד להקבלה מלאה לhot!
לאחר הדיבורים הבלי נגמרים במטרה להוזיל משמעותית את yes נודע לי כי yes מציע את אותה הצעה שhot הציעה לי בתור לקוח חדש.
התקשר אליי נציג מ״קשרי לקוחות״ בשם רועי שהיה מאוד סבלני ואכפתי ובעל נכונות לעזור ואמר כי המחירים של החבילות התעדכנו להרבה יותר זולים: חבילת בסיס+13 חבילות עלו לי עד כה 259 ואילו עכשיו ללקוחות החדשים וגם לקיימים (יש צורך בפנייה לקשרי לקוחות כדי לקבל את המחיר המעודכן) והוא 219 כלומר, הוזלה של 40 שח!!!!!.
בנוסף הוא נתן לי הוזלה של 5 שקלים על הממיר היס מקס הרגיל (על הטוטאל לא משלם בכלל גם זה לאחר מו״מ ארוך איתם) ולכן המחיר שהייתי אמור לשלם 321 אך לאחר השיחה יוצא 276 בהחלט משמעותי!
חשוב לציין:
רועי, הנציג שירות, הציע לי להוסיף 5 שקלים והתקנה חינם עבור ממיר ממיר hd ועוד ממיר hd נוסף בעלות התקנה הכרוכה ב40 שח בהחלט הוגן.
...
היתרון של הוט הוא לא במחיר הטלויזיה, אלא בהצעות הטריפל שלה. לצערנו, המדינה לא מאפשרת ליס לתת תחרות בזירה הזאת, ולכן הצרכנים משלמים ביוקר.

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

ben_shap2 כתב:
asaf1319 כתב:שמח להודיע כי yes מורידה את הכובע ומורידה משמעותית את המחירים עד להקבלה מלאה לhot!
חשוב לציין:
...
היתרון של הוט הוא לא במחיר הטלויזיה, אלא בהצעות הטריפל שלה. לצערנו, המדינה לא מאפשרת ליס לתת תחרות בזירה הזאת, ולכן הצרכנים משלמים ביוקר.
...
לא מעט לקוחות של הוט לא מחוברים לטריפל ולכן זה רלוונטי מאוד לחלק מלקוחות של הוט אשר לא עברו ליס בשל המחיר המופקע

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”