Hot יותר זולים מyes? כנראה שכבר לא
שמח להודיע כי yes מורידה את הכובע ומורידה משמעותית את המחירים עד להקבלה מלאה לhot!
לאחר הדיבורים הבלי נגמרים במטרה להוזיל משמעותית את yes נודע לי כי yes מציע את אותה הצעה שhot הציעה לי בתור לקוח חדש.
התקשר אליי נציג מ״קשרי לקוחות״ בשם רועי שהיה מאוד סבלני ואכפתי ובעל נכונות לעזור ואמר כי המחירים של החבילות התעדכנו להרבה יותר זולים: חבילת בסיס+13 חבילות עלו לי עד כה 259 ואילו עכשיו ללקוחות החדשים וגם לקיימים (יש צורך בפנייה לקשרי לקוחות כדי לקבל את המחיר המעודכן) והוא 219 כלומר, הוזלה של 40 שח!!!!!.
בנוסף הוא נתן לי הוזלה של 5 שקלים על הממיר היס מקס הרגיל (על הטוטאל לא משלם בכלל גם זה לאחר מו״מ ארוך איתם) ולכן המחיר שהייתי אמור לשלם 321 אך לאחר השיחה יוצא 276 בהחלט משמעותי!
לצורך השוואה זה מה שהוט הציעו לי בתור לקוח חדש.
כנראה שהוט כבר לא יותר זולה ויס סוף סוף הבינו מה הצרכן רוצה!
חשוב לציין:
כמות הממירים שיש בביתי הוא 5
רועי, הנציג שירות, הציע לי להוסיף 5 שקלים והתקנה חינם עבור ממיר ממיר hd ועוד ממיר hd נוסף בעלות התקנה הכרוכה ב40 שח בהחלט הוגן.
לאחר הדיבורים הבלי נגמרים במטרה להוזיל משמעותית את yes נודע לי כי yes מציע את אותה הצעה שhot הציעה לי בתור לקוח חדש.
התקשר אליי נציג מ״קשרי לקוחות״ בשם רועי שהיה מאוד סבלני ואכפתי ובעל נכונות לעזור ואמר כי המחירים של החבילות התעדכנו להרבה יותר זולים: חבילת בסיס+13 חבילות עלו לי עד כה 259 ואילו עכשיו ללקוחות החדשים וגם לקיימים (יש צורך בפנייה לקשרי לקוחות כדי לקבל את המחיר המעודכן) והוא 219 כלומר, הוזלה של 40 שח!!!!!.
בנוסף הוא נתן לי הוזלה של 5 שקלים על הממיר היס מקס הרגיל (על הטוטאל לא משלם בכלל גם זה לאחר מו״מ ארוך איתם) ולכן המחיר שהייתי אמור לשלם 321 אך לאחר השיחה יוצא 276 בהחלט משמעותי!
חשוב לציין:
רועי, הנציג שירות, הציע לי להוסיף 5 שקלים והתקנה חינם עבור ממיר ממיר hd ועוד ממיר hd נוסף בעלות התקנה הכרוכה ב40 שח בהחלט הוגן.
קיבלתי לפני חודשיים 100 שח לרכישות בvodגיל37 כתב:יפה..
מה הם לא עושים כדי למנוע נטישת לקוחות..
אחד קיבל מתנה עבור 13 שנה של נאמנות ואחר מקבל הוזלה משמעותית והתקנה במחיר מצחיק.
לפחות לשם שינוי הצרכן מרוויח ולא הדואופול...
ופעם אחת כאשר התקשרתי כדי לברר מדוע אני לא מצליח להזמין סרטים בתשלום ושאלתי ״על הדרך״ האם יש חבילת סרטים כמו שעשיתי לפני שנה ונאמר לי שלא אך ללא בקשה שאלו אם אני מעוניין בשני סרטים מתנה בdvdbox חינם כמובן שמיד הסכמתי.
אני חייב לציין לשבח את יס הם יודעים להעריך את הלקוחות הנאמנים שלהם
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
קדימה, לא מאמין
275 סרטים,סדרות,בידור, ספורט 5 57 58 כולל HD
VOD חינם
2 ממירים HD מג'ק
אינטרנט 30 מגה
טל 500 דקות חינם(מוכן לוותר)
VOD חינם
2 ממירים HD מג'ק
אינטרנט 30 מגה
טל 500 דקות חינם(מוכן לוותר)
בהוט העבירו אותי בין מכירות לטכני כדי להפוך את ההוטבוקס ממודם לנתב, לא התלוננתי או משהו, רק ציינתי שזה מה שקרה ומייד פתחו לי את כל הערוצים ללא חיוב נוסף.
פחות מחודש מהמקרה הזה שלחתי פקס דרך נתק ודרכינו נפרדו (זה היה מתוכנן מראש בלי קשר להטבה שקיבלתי לקראת הסוף).
פחות מחודש מהמקרה הזה שלחתי פקס דרך נתק ודרכינו נפרדו (זה היה מתוכנן מראש בלי קשר להטבה שקיבלתי לקראת הסוף).
שלום אני יודע שאם אני רוכש חבילת טריפל בהוט זה יוצא יותר זול אך אני דיברתי רק על שרותי הטלוויזיה לא מעבר.
והעניין רלוונטתי בשביל לא מעט אנשים בפורום ובכלל בישראל.
תמיד יהיה יותר זול בטריפל אך לצערי אני לא מפסיק לשמוע דברים שליליים עליהם (זו הסיבה גם שלא עברתי בסוף-חוויתי את זה על בשרי לצערי סבתי נאלצה להזמין אנשי מקצוע כדי לתקן את הגג שהם הרסו ולא היה לה קו טלפון לזמן רב כשבועיים שלמים) ולכן, לפעמים אני מעדיף לשלם עוד 50 שח בשביל אינטרנט שלא יהיה לי בעיות איתו (בחיים לא הזמנתי טכנאי בנושא האינטרנט)
והעניין רלוונטתי בשביל לא מעט אנשים בפורום ובכלל בישראל.
תמיד יהיה יותר זול בטריפל אך לצערי אני לא מפסיק לשמוע דברים שליליים עליהם (זו הסיבה גם שלא עברתי בסוף-חוויתי את זה על בשרי לצערי סבתי נאלצה להזמין אנשי מקצוע כדי לתקן את הגג שהם הרסו ולא היה לה קו טלפון לזמן רב כשבועיים שלמים) ולכן, לפעמים אני מעדיף לשלם עוד 50 שח בשביל אינטרנט שלא יהיה לי בעיות איתו (בחיים לא הזמנתי טכנאי בנושא האינטרנט)
כנס לפייסבוק של YES ותראה מה הולך שם תבין שתלונות אפשר למצוא בכל מקום .
תמצא תלונות על טכנאים , על ממשק המולטירום , על השירות ,אז מה ההבדל .
https://www.facebook.com/tv.yes?fref=ts
https://www.facebook.com/tv.yes?fref=ts
נכון ! אבל מה לעשות ככה זה בארץ כדי לקבל שירות צריך לאיים ולהפוך חצי עולם.עידןaלוס כתב:כנס לפייסבוק של YES ותראה מה הולך שם תבין שתלונות אפשר למצוא בכל מקום .
https://www.facebook.com/tv.yes?fref=ts...
כאשר התלוננתי פעמיים על ממירים שלא עבדו הגיע למחרת בבוקר טכנאי וישר תיקן את הבעיה תוך פחות מ10 דק׳.
וכל פעם שהתלוננתי נתנו לי פיצוי הולם כך שלי הם נותנים לי שירות מעולה ומיותר לציין שאני מקבל יותר דברים מלקוחות חדשים אז מה רע ?
מדי שנה נערך סקר שביעות רצון מהשירות ע"י גלובס ותמיד YES מובילה בפער ניכר...עידןaלוס כתב:כנס לפייסבוק של YES ותראה מה הולך שם תבין שתלונות אפשר למצוא בכל מקום .
https://www.facebook.com/tv.yes?fref=ts...
זה ההבדל
היתרון של הוט הוא לא במחיר הטלויזיה, אלא בהצעות הטריפל שלה. לצערנו, המדינה לא מאפשרת ליס לתת תחרות בזירה הזאת, ולכן הצרכנים משלמים ביוקר.asaf1319 כתב:שמח להודיע כי yes מורידה את הכובע ומורידה משמעותית את המחירים עד להקבלה מלאה לhot!
חשוב לציין:
רועי, הנציג שירות, הציע לי להוסיף 5 שקלים והתקנה חינם עבור ממיר ממיר hd ועוד ממיר hd נוסף בעלות התקנה הכרוכה ב40 שח בהחלט הוגן....
לא מעט לקוחות של הוט לא מחוברים לטריפל ולכן זה רלוונטי מאוד לחלק מלקוחות של הוט אשר לא עברו ליס בשל המחיר המופקעben_shap2 כתב:היתרון של הוט הוא לא במחיר הטלויזיה, אלא בהצעות הטריפל שלה. לצערנו, המדינה לא מאפשרת ליס לתת תחרות בזירה הזאת, ולכן הצרכנים משלמים ביוקר.asaf1319 כתב:שמח להודיע כי yes מורידה את הכובע ומורידה משמעותית את המחירים עד להקבלה מלאה לhot!
חשוב לציין:
רועי, הנציג שירות, הציע לי להוסיף 5 שקלים והתקנה חינם עבור ממיר ממיר hd ועוד ממיר hd נוסף בעלות התקנה הכרוכה ב40 שח בהחלט הוגן.......