באיזה גובה מומלץ לתלות מסך דק בחדר שינה??
אם בסלון נאמר לי שהשליש התחתון צריך להיות בגובה עיניי הצופה...
מה הנוסחה לתליית מסך שטוח בחדר שינה?? כאשר 100% מהצפייה הינה בשכיבה.
אשמח גם את תתייחסו לאופן הטיית המסך כלפי מטה (אופציה הקיימת בזרוע לתלייה..)
תודה רבה !!
תודה רבה !!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בסלון זה מרכז המסך = מרכז העיניים בישיבה נוחה. לרוב זה יוצר בין 110 ל130 מרכז...dodi88 כתב:אם בסלון נאמר לי שהשליש התחתון צריך להיות בגובה עיניי הצופה...
תודה רבה !!...
בחדר שינה החלק התחתון של המסך בגובה 160-180 מהרצפה + הטייה של בין 15-30 מעלות.
160-180 זה טווח גדול קצת...במה זה תלוי, בגובה המיטה?JEXY כתב:בסלון זה מרכז המסך = מרכז העיניים בישיבה נוחה. לרוב זה יוצר בין 110 ל130 מרכז...dodi88 כתב:אם בסלון נאמר לי שהשליש התחתון צריך להיות בגובה עיניי הצופה...
תודה רבה !!...
בחדר שינה החלק התחתון של המסך בגובה 160-180 מהרצפה + הטייה של בין 15-30 מעלות....
תודה רבה!!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
זה לא גבוהה בכלל.
זה תלוי באופי הצפייה שלך בשכיבה... פשוט תשכב בנוח ותסתכל לנקודה שעל הקיר שנוחה לך מבלי שאתה צריך להרים או להוריד את העיניים ולא לאמץ את העורף... הנקודה הכי נוחה לך זו נקודת מרכז המסך...
זה תלוי באופי הצפייה שלך בשכיבה... פשוט תשכב בנוח ותסתכל לנקודה שעל הקיר שנוחה לך מבלי שאתה צריך להרים או להוריד את העיניים ולא לאמץ את העורף... הנקודה הכי נוחה לך זו נקודת מרכז המסך...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אני תליתי מעל לגובה 2.00 מתחתית המסך. מעל לגובה הדלת.
נכון. רצוי להשתמש במיטה מתכווננת או במספר כריות כדי לשבת בנוחיות ולצפות, למרות ההטייה.
את הממיר... יש לי 2 דרכים (או 3) להציע כיצד לתלות:
1. יש מדף מיוחד לממירים. יפהפה. עם זכוכית מחוסמת.
2. מכוער... אבל אפשר להתקין את הרגל של הטלוויזיה ולחבר את הממיר בעזרת חבקים בתחתית הרגל. עשיתי זאת לשביעות רצונם של כמה חברים.
3. פתרון למי שיש לו אומץ: לשחרר 2 ברגים של המכסה האחורי באחד הצדדים (לפי מה שנוח). ליצור מחוט חשמל 2.5 סמ"ר טבעת כפולה (בצורת הספרה שמונה). לולאה אחת סביב הבורג ולולאה שנייה רחבה יותר עבור אזיקון רחב וארוך. מהדקים שוב את הברגים ומשחילים אזיקון בין הלולאות. אזיקון זה תופס את הממיר לאורכו כשהוא ניצב אנכית במקביל לדופן המסך. ה"קשר" של האזיקון בתחתית הממיר כמובן. כעת, אפשר לחבר עוד אזיקון בניצב לממיר, שקושר את הממיר לאזיקון האנכי. זה טוב ונחמד כשיש ממיר מהסיג של ה-HD הקטן של יס.
ואגב... יש גם מתקני תליה מהתיקרה.לא ניסיתי כזה.
נכון. רצוי להשתמש במיטה מתכווננת או במספר כריות כדי לשבת בנוחיות ולצפות, למרות ההטייה.
את הממיר... יש לי 2 דרכים (או 3) להציע כיצד לתלות:
1. יש מדף מיוחד לממירים. יפהפה. עם זכוכית מחוסמת.
2. מכוער... אבל אפשר להתקין את הרגל של הטלוויזיה ולחבר את הממיר בעזרת חבקים בתחתית הרגל. עשיתי זאת לשביעות רצונם של כמה חברים.
3. פתרון למי שיש לו אומץ: לשחרר 2 ברגים של המכסה האחורי באחד הצדדים (לפי מה שנוח). ליצור מחוט חשמל 2.5 סמ"ר טבעת כפולה (בצורת הספרה שמונה). לולאה אחת סביב הבורג ולולאה שנייה רחבה יותר עבור אזיקון רחב וארוך. מהדקים שוב את הברגים ומשחילים אזיקון בין הלולאות. אזיקון זה תופס את הממיר לאורכו כשהוא ניצב אנכית במקביל לדופן המסך. ה"קשר" של האזיקון בתחתית הממיר כמובן. כעת, אפשר לחבר עוד אזיקון בניצב לממיר, שקושר את הממיר לאזיקון האנכי. זה טוב ונחמד כשיש ממיר מהסיג של ה-HD הקטן של יס.
ואגב... יש גם מתקני תליה מהתיקרה.לא ניסיתי כזה.