שאלות לפני רכישת Pioneer 393-S
חברים ,
אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות הקשורות ב-DVD של Pioneer מסוג 393-S שאני מעוניין לרכוש כדי שיעמוד לצידה של טלויזית LCD .
1.במפרט של המכשיר לא ראיתי יציאה SCART . האם זה נכון שאין יציאה כזו והאם אין זו מגבלה רצינית .
2.האם יציאת RGB מפיקה איכות שוות ערך לזו של ה-SCART ( במידה והיה כזה) ?
3.איפה ניתן לראות את רשימת התיקונים שקיימים בקשוחה האחרונה ומאיפה ניתן להוריד את זה ?
4.האם האיכות של ה-DVD הזה משופרת בהרבה מזו של DVD ים כגון XORO או VERTEX ( שאותו יש מלפני שנה ) ?
תודה מראש !
לילה טוב !
אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות הקשורות ב-DVD של Pioneer מסוג 393-S שאני מעוניין לרכוש כדי שיעמוד לצידה של טלויזית LCD .
1.במפרט של המכשיר לא ראיתי יציאה SCART . האם זה נכון שאין יציאה כזו והאם אין זו מגבלה רצינית .
2.האם יציאת RGB מפיקה איכות שוות ערך לזו של ה-SCART ( במידה והיה כזה) ?
3.איפה ניתן לראות את רשימת התיקונים שקיימים בקשוחה האחרונה ומאיפה ניתן להוריד את זה ?
4.האם האיכות של ה-DVD הזה משופרת בהרבה מזו של DVD ים כגון XORO או VERTEX ( שאותו יש מלפני שנה ) ?
תודה מראש !
לילה טוב !
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. מהתמונה הבאה אני דווקא כן רואה מחבר SCART.

2. אתה קצת מבלבל, SCART זה רק סוג של מחבר, זה לא תקן. SCART יכול, בין היתר, להעביר RGB.
יש מאמר על SCART באתר, ממליץ לקרוא אותו.
3. תעשה חיפוש באתר. מי שעושה את העידכונים הללו הוא חבר האתר Sickboy666. דיברו על זה לא מעט. בכל מקרהף לאחר הרכישה, תמלא את הפרטים בדף הבא:
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... update.asp
והעידכון יישלח אליך למייל.
4. מסופקתני אם ההבדל בוידיאו יהיה דרמטי כל כך, אבל מה שבטוח זה שהאמינות והאחריות ל-3 שנים הם החשובים מבחינתי.

2. אתה קצת מבלבל, SCART זה רק סוג של מחבר, זה לא תקן. SCART יכול, בין היתר, להעביר RGB.
יש מאמר על SCART באתר, ממליץ לקרוא אותו.
3. תעשה חיפוש באתר. מי שעושה את העידכונים הללו הוא חבר האתר Sickboy666. דיברו על זה לא מעט. בכל מקרהף לאחר הרכישה, תמלא את הפרטים בדף הבא:
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... update.asp
והעידכון יישלח אליך למייל.
4. מסופקתני אם ההבדל בוידיאו יהיה דרמטי כל כך, אבל מה שבטוח זה שהאמינות והאחריות ל-3 שנים הם החשובים מבחינתי.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
מצא את ההבדלים:MartinHSabag כתב:1. מהתמונה הבאה אני דווקא כן רואה מחבר SCART....
ה-MANUAL מהאתר הארופאי:

לעומת ה-MANUAL מהאתר העולמי:

ולשניהם קוראים DV-393-S (בהתחלה חשבתי שה-S זה בשביל SCART אבל מתברר שלא)
ושניהם אפרופו, שונים מהתמונה שאתה העלית (ראה את ה-HDMI באחד ו-S-V בשני)
אז בארץ אין לא את הדגם עם SCART ולא את הדגם עם HDMI , אבל עדיין נקרא 393-S ואנשים מוכנים לרכוש אותו ב-600 שח גם כשהוא בארה"ב עולה רק $80 ( ואל תגידו שלא כולם יודעים את זה כי הרי כולם יודעים לחפש ב-GOOGLE )?
אז אני שואל אותכם , לא מגיע לנו , כן , לנו שמוכנים לשלם יותר ולקבל פחות , לא מגיע לנו לקנות LCD 42 אינץ ב-4000$ כשהוא עולה באמת רק $2300 ?
מגיע , ועוד איך מגיע לנו !!!!
אז אני שואל אותכם , לא מגיע לנו , כן , לנו שמוכנים לשלם יותר ולקבל פחות , לא מגיע לנו לקנות LCD 42 אינץ ב-4000$ כשהוא עולה באמת רק $2300 ?
מגיע , ועוד איך מגיע לנו !!!!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: