משלוח מאיביי שלא ידוע היכן הוא
-
abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 447
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
שלום , ב21 לדצמבר קניתי מוצר באיביי , מוכר TOP SELLER
המוצר נשלח אלי כבר ב22 ועזב את דואר הונג קונג ב22 לחודש (דצמבר) , יש לי tracking number
המוצר היה אמור להגיע עד אתמול לדואר (לפי התנאי משלוח) אך במעקב משלוחים באתר וגם בשירות לקוחות אומרים שהוא עוד לא הגיע לארץ .
איך זה יכול להיות כל כך הרבה זמן ?
מה לעשות ? האם לבטל את הקנייה ?
המוצר נשלח אלי כבר ב22 ועזב את דואר הונג קונג ב22 לחודש (דצמבר) , יש לי tracking number
המוצר היה אמור להגיע עד אתמול לדואר (לפי התנאי משלוח) אך במעקב משלוחים באתר וגם בשירות לקוחות אומרים שהוא עוד לא הגיע לארץ .
איך זה יכול להיות כל כך הרבה זמן ?
מה לעשות ? האם לבטל את הקנייה ?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
מוצרים מהונג קונג יכולים גם לקחת חודש עד שהם מגיעים. בהתחשב גם שמדובר בתקופת החגים שלהם (חג המולד) זה יכול להתעכב אפילו יותר.
בכל מקרה, אתה תמיד יכול ליצור קשר עם המוכר ולשאול אותו מה הוא מוכן לעשות. הוא יכול להציע לך להמתין עוד קצת ואז או שהוא ישלח שוב או שהוא יתן לך Refund, לפי בחירתך. בדר"כ זה עובד ככה.
אבל, אתה בהחלט יכול להמתין אפילו שבוע נוסף.
בכל מקרה, אתה תמיד יכול ליצור קשר עם המוכר ולשאול אותו מה הוא מוכן לעשות. הוא יכול להציע לך להמתין עוד קצת ואז או שהוא ישלח שוב או שהוא יתן לך Refund, לפי בחירתך. בדר"כ זה עובד ככה.
אבל, אתה בהחלט יכול להמתין אפילו שבוע נוסף.
-
abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

תודה ! אחכה עוד ...
-
abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

האם עדיין קיים חוק ה45 יום ?
תודה לעוזרים
תודה לעוזרים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מה שאני עושה זה שבסביבות 42-43 יום אני פותח Case, מציין שאני עדיין רוצה לקבל את המוצר, ומציע למוכר בתוך ה-Case לחכות עוד שבוע-שבועיים.
בעת פתיחת ה-Case גם מקבלים הארכה להזמנה, כך שעדיין חלה הגנת קנייה לעוד חודש. כמובן שאם אחרי כשבועיים המוצר עדיין לא מגיע, אז פונים למוכר לזיכוי על ההזמנה.
אני כרגע מחכה למוצר שהוזמן ב-17.10 ועדיין לא הגיע. פתחתי עליו Case להארכה. אם עד אמצע שבוע הבא המוצר לא יגיע, אבקש זיכוי.
אם המוצר בסופו של דבר מגיע אחרי שזוכיתם, תהיו אנשים טובים, תודיעו למוכר שהמוצר הגיע אליכם ותשאלו אותו אם הוא רוצה שתשלמו לו.
בכל מקרה, כמעט תמיד מקבלים זיכוי ע"י המוכר עצמו ואין צורך לבקש מאיביי שיעשו זאת.
בעת פתיחת ה-Case גם מקבלים הארכה להזמנה, כך שעדיין חלה הגנת קנייה לעוד חודש. כמובן שאם אחרי כשבועיים המוצר עדיין לא מגיע, אז פונים למוכר לזיכוי על ההזמנה.
אני כרגע מחכה למוצר שהוזמן ב-17.10 ועדיין לא הגיע. פתחתי עליו Case להארכה. אם עד אמצע שבוע הבא המוצר לא יגיע, אבקש זיכוי.
אם המוצר בסופו של דבר מגיע אחרי שזוכיתם, תהיו אנשים טובים, תודיעו למוכר שהמוצר הגיע אליכם ותשאלו אותו אם הוא רוצה שתשלמו לו.
בכל מקרה, כמעט תמיד מקבלים זיכוי ע"י המוכר עצמו ואין צורך לבקש מאיביי שיעשו זאת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
הי
תחת בדיקת סטאטוס מוצר ישנה אפשרות לפתוח קריאה על משלוח שלא הגיע
יש צורך לפתוח קריאה לשרות לקוחות עד אותו תאריך כי אחרי אותו תאריך הנחת היסוד היא שהמשלוח הגיע אליך ולא דיווחת
ברגע שאתה פותח את הקריאה יש למוכר עד (נדמה לי) חודש לענות ואתם יכולים לסכם על מועד חדש. אם אתה לא מסכים אזי תקבל את הכסף חזרה.
הבעייה העיקרית היא שיש צורך לפתוח קריאה לפני התאריך.
אתה גם תמיד יכול לנסות לבדוק באתר http://www.17track.net/index_en.shtml את מיקום המשלוח
תחת בדיקת סטאטוס מוצר ישנה אפשרות לפתוח קריאה על משלוח שלא הגיע
יש צורך לפתוח קריאה לשרות לקוחות עד אותו תאריך כי אחרי אותו תאריך הנחת היסוד היא שהמשלוח הגיע אליך ולא דיווחת
ברגע שאתה פותח את הקריאה יש למוכר עד (נדמה לי) חודש לענות ואתם יכולים לסכם על מועד חדש. אם אתה לא מסכים אזי תקבל את הכסף חזרה.
הבעייה העיקרית היא שיש צורך לפתוח קריאה לפני התאריך.
אתה גם תמיד יכול לנסות לבדוק באתר http://www.17track.net/index_en.shtml את מיקום המשלוח
-
abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

פתחתי קייס וכתבתי שם שאני עדיין רוצה את המוצר ונחכה כמה ימים
הוא כתב בחזרה שאין בעיה , וזה בגלל שהיה את המזג אוויר בישראל לפני כמה שבועות ולכן הרבה דברים בדואר נתקעו
מצד אחד לא יודע מה זה קשור
מצד שני גם עוד חבילה שהזמנתי בערך באותו תאריך לא הגיעה וקיבלתי עלייה החזר
פעם ראשונה שלא מגיעים אלי דברים , יכול להיות באמת שהמזג אוויר פה גרם לעיקוב
הוא כתב בחזרה שאין בעיה , וזה בגלל שהיה את המזג אוויר בישראל לפני כמה שבועות ולכן הרבה דברים בדואר נתקעו
מצד אחד לא יודע מה זה קשור
מצד שני גם עוד חבילה שהזמנתי בערך באותו תאריך לא הגיעה וקיבלתי עלייה החזר
פעם ראשונה שלא מגיעים אלי דברים , יכול להיות באמת שהמזג אוויר פה גרם לעיקוב