גודל מסכ עם מקרן Benq w1070
-
TTcuXogaJI
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני מעוניין לקנות את המקרן Benq w1070 ,ורציתי לדעת איזה גודל תמונה הוא יתן לי מהמרחק 2.5 מטר ,ואם התמונה ממרחק כזה יהיה סבבה ?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
כ88 " בצום רגיל ואתה יכול להגיע למקסימום של 100"
-
TTcuXogaJI
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
מסך 85 אינץ מהמרחק הזה יהיה לי תמונה סבבה ?
אני מקרין עם ה-benq 1070 ממרחק 2.7 מ'. כשמרחק הצפייה זהה פחות או יותר. התקנתי מסך 92 אינצ'. הגודל ממש מושלם לטעמי. מספיק גדול כדי להרגיש "Immersion" (יש לזה מילה בעברית?...), אבל לא גדול מדי שאתה צריך לחפש מה קורה על המסך (כמו שקורה אם יושבים קרוב מדי בקולנוע...).
המקרן נהדר, אגב. זהו הניסיון הראשון שלי עם מקרנים, ולדעתי כמקרן כניסה בתקציב נמוך הוא לא פחות ממושלם. תוודא רק שאתה עושה נכון את כל החישובים בהתקנות. אני פקששתי 10 ס"מ באורך ה"דרופ" (לא יודעתי שגוף הפח של מנגנון הגלילה מחושב גם הוא), כך שהוא תלוי 10 ס"מ גבוה יותר ממה שתכננתי (שעקב אילוצי ריהוט ומזגנים עתיקים,גבוה מדי ממילא). לא נורא, אבל גם טיפה מבאס. תחשב היטב או שתביא איש מקצוע. קח בחשבון שצריך לפחות שני אנשים בשביל ההתקנות.
המקרן נהדר, אגב. זהו הניסיון הראשון שלי עם מקרנים, ולדעתי כמקרן כניסה בתקציב נמוך הוא לא פחות ממושלם. תוודא רק שאתה עושה נכון את כל החישובים בהתקנות. אני פקששתי 10 ס"מ באורך ה"דרופ" (לא יודעתי שגוף הפח של מנגנון הגלילה מחושב גם הוא), כך שהוא תלוי 10 ס"מ גבוה יותר ממה שתכננתי (שעקב אילוצי ריהוט ומזגנים עתיקים,גבוה מדי ממילא). לא נורא, אבל גם טיפה מבאס. תחשב היטב או שתביא איש מקצוע. קח בחשבון שצריך לפחות שני אנשים בשביל ההתקנות.
המסך שלי הוא 92" של draper ממרחק של 3 מטר מהbenq. רואים נהדר וגם הגודל של המסך מצויין למרחק הזה. לדעתי גם מ2.5 מטר יהיה בסדר גמור.
משרעת המרחק בין המקרן למסך על פי המחשבון של benq היא 2.3-3.1 מטר. על מסך של 92" יהיה לך זום כמעט עד הסוף אבל זה אמור להראות תמונה טובה
משרעת המרחק בין המקרן למסך על פי המחשבון של benq היא 2.3-3.1 מטר. על מסך של 92" יהיה לך זום כמעט עד הסוף אבל זה אמור להראות תמונה טובה