האם זה המנעול הכי הייטקי שקיים?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
חסר לי משהו מהותי במנעול הזה, והוא להיפטר לחלוטין ממפתח. הם פשוט הפכו את הטלפון למפתח, או טוקן כזה במקום מפתח.
יש לי כיום מנעול ביומטרי, ומה שטוב בו זה שאני לא יכול להיתקע בלי מפתח. לעומת זאת, מה שחסר לי בו זה באמת מצלמה וחיבור WIFI למערכת הביתית שאני יכול לשלוט על המנעול מרחוק, לוגים של כניסות וכולי.
למוצר שלהם הייתי מוסיף זיהוי ביומטרי לפתיחת הדלת ואז הוא מושלם. רעיון מסוים היה לנצל את קיום המצלמה על מנת להוסיף זיהוי פנים לזיהוי הביומטרי.
יש לי כיום מנעול ביומטרי, ומה שטוב בו זה שאני לא יכול להיתקע בלי מפתח. לעומת זאת, מה שחסר לי בו זה באמת מצלמה וחיבור WIFI למערכת הביתית שאני יכול לשלוט על המנעול מרחוק, לוגים של כניסות וכולי.
למוצר שלהם הייתי מוסיף זיהוי ביומטרי לפתיחת הדלת ואז הוא מושלם. רעיון מסוים היה לנצל את קיום המצלמה על מנת להוסיף זיהוי פנים לזיהוי הביומטרי.
מעניין. איזה מנעול/דגם יש לך?psibeast כתב:יש לי כיום מנעול ביומטרי, ומה שטוב בו זה שאני לא יכול להיתקע בלי מפתח. לעומת זאת, מה שחסר לי בו זה באמת מצלמה וחיבור WIFI למערכת הביתית שאני יכול לשלוט על המנעול מרחוק, לוגים של כניסות וכולי....
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46360
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
המנעול הוצג באחד באירועי הערב של תערוכת CES 2014 והוא לא היה היחיד, היו מספר חברות עם מוצרים דומים. הבעיה שאני רואה עם המנעולים הללו זה שהם לא נראים חסינים לונדליזם. אחד המציגים אפילו הכריז בגאווה שהמנעול שלו סופר חסין. כאשר ביקשתי לתת מכה עם היד על מנת לראות עד כמה הוא חסין המציג נרתע ולא נתן לי לנסות.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
יש לי את המנעול הביומטרי כבר למעלה מ-3 שנים, ובינתיים לא נחשפתי לניסיונות ונדליזם בו.
כן היו לי קצת תקלות (למעשה אחת מהן אמורה להיות מטופלת ממש היום), ומסתבר שיש אנשים עם טביעות אצבע בעייתיות (אשתי לצערי אחת מהן, תמיד לוקח לה 3-4 ניסיונות עד שהדלת נפתחת בעוד שלי היא נפתחת תמיד על הניסיון הראשון). עדיין, לא הייתי חוזר מבחירה למנעול סטנדרטי. הנוחות שבלהסתובב בלי מפתח ובלי הדאגה למפתח היא משמעותית יותר מהבעיות הפוטנציאליות.
כן היו לי קצת תקלות (למעשה אחת מהן אמורה להיות מטופלת ממש היום), ומסתבר שיש אנשים עם טביעות אצבע בעייתיות (אשתי לצערי אחת מהן, תמיד לוקח לה 3-4 ניסיונות עד שהדלת נפתחת בעוד שלי היא נפתחת תמיד על הניסיון הראשון). עדיין, לא הייתי חוזר מבחירה למנעול סטנדרטי. הנוחות שבלהסתובב בלי מפתח ובלי הדאגה למפתח היא משמעותית יותר מהבעיות הפוטנציאליות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46360
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
ה- Biolock נראה ומרגיש הרבה יותר כמו מנעול מאשר גאדג'ט כמו כל המנעולים שראיתי ב- CES. רובם גם מחברה ללא עבר.