האם זה המנעול הכי הייטקי שקיים?

מערכות אזעקה, מצלמות אבטחה וכו'
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73299
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #1 

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1951
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

שליחה #2 

חסר לי משהו מהותי במנעול הזה, והוא להיפטר לחלוטין ממפתח. הם פשוט הפכו את הטלפון למפתח, או טוקן כזה במקום מפתח.
יש לי כיום מנעול ביומטרי, ומה שטוב בו זה שאני לא יכול להיתקע בלי מפתח. לעומת זאת, מה שחסר לי בו זה באמת מצלמה וחיבור WIFI למערכת הביתית שאני יכול לשלוט על המנעול מרחוק, לוגים של כניסות וכולי.
למוצר שלהם הייתי מוסיף זיהוי ביומטרי לפתיחת הדלת ואז הוא מושלם. רעיון מסוים היה לנצל את קיום המצלמה על מנת להוסיף זיהוי פנים לזיהוי הביומטרי.

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #3 

psibeast כתב:יש לי כיום מנעול ביומטרי, ומה שטוב בו זה שאני לא יכול להיתקע בלי מפתח. לעומת זאת, מה שחסר לי בו זה באמת מצלמה וחיבור WIFI למערכת הביתית שאני יכול לשלוט על המנעול מרחוק, לוגים של כניסות וכולי.
...
מעניין. איזה מנעול/דגם יש לך?
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

Biolock של מולטילוק שנכתבה עליו כבר פעם ביקורת פה באתר.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46360
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #5 

המנעול הוצג באחד באירועי הערב של תערוכת CES 2014 והוא לא היה היחיד, היו מספר חברות עם מוצרים דומים. הבעיה שאני רואה עם המנעולים הללו זה שהם לא נראים חסינים לונדליזם. אחד המציגים אפילו הכריז בגאווה שהמנעול שלו סופר חסין. כאשר ביקשתי לתת מכה עם היד על מנת לראות עד כמה הוא חסין המציג נרתע ולא נתן לי לנסות.

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

יש לי את המנעול הביומטרי כבר למעלה מ-3 שנים, ובינתיים לא נחשפתי לניסיונות ונדליזם בו.
כן היו לי קצת תקלות (למעשה אחת מהן אמורה להיות מטופלת ממש היום), ומסתבר שיש אנשים עם טביעות אצבע בעייתיות (אשתי לצערי אחת מהן, תמיד לוקח לה 3-4 ניסיונות עד שהדלת נפתחת בעוד שלי היא נפתחת תמיד על הניסיון הראשון). עדיין, לא הייתי חוזר מבחירה למנעול סטנדרטי. הנוחות שבלהסתובב בלי מפתח ובלי הדאגה למפתח היא משמעותית יותר מהבעיות הפוטנציאליות.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46360
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #7 

ה- Biolock נראה ומרגיש הרבה יותר כמו מנעול מאשר גאדג'ט כמו כל המנעולים שראיתי ב- CES. רובם גם מחברה ללא עבר.

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

למיטב הבנתי מולטילוק הפסיקו לשווק את הביולוק לצערי. :( בגלל זה אני עם עין על תחליפים לעתיד.

שלח תגובה

חזור אל “אבטחה ומיגון”