אשמח לדעתכם בנוגע למסך חדש שנרכש והגיע בארגז עם חור - תמונות בפנים.
שלום לכולם
אני חדש בפורום (לפחות בתור מפרסם הודעות) ואשמח לדעתכם האישית בנושא.
הזמנתי מסך חדש של סמסונג (UA50F5000) - יבוא רשמי סמ ליין ובארגז של המסך יש חור (כפי שמופיע בתמונה).
האם זה משהו סטנדרטי שקיים בכל מסך שסמ ליין מספקים ?
בנוסף האם זו עילה לדרוש החלפה של מסך ?
בעת ההובלה של המסך לא שמנו לב לחור בארגז ורק למחרת שמנו לב לכך (כרגע הארגז עדיין סגור).
לי אישית, הדבר מאוד מפריע מכיוון ששילמתי במיטב כספי על מסך חדש והדבר מראה על חוסר מקצועיות מצד היבואן וגם מעלה חששות לגבי בעיות שעלולות לצוץ בעתיד.
אני אודה לכם אם תוכלו להביע את דעתכם האישית בנושא.
יואב
אני חדש בפורום (לפחות בתור מפרסם הודעות) ואשמח לדעתכם האישית בנושא.
הזמנתי מסך חדש של סמסונג (UA50F5000) - יבוא רשמי סמ ליין ובארגז של המסך יש חור (כפי שמופיע בתמונה).
האם זה משהו סטנדרטי שקיים בכל מסך שסמ ליין מספקים ?
בנוסף האם זו עילה לדרוש החלפה של מסך ?
בעת ההובלה של המסך לא שמנו לב לחור בארגז ורק למחרת שמנו לב לכך (כרגע הארגז עדיין סגור).
לי אישית, הדבר מאוד מפריע מכיוון ששילמתי במיטב כספי על מסך חדש והדבר מראה על חוסר מקצועיות מצד היבואן וגם מעלה חששות לגבי בעיות שעלולות לצוץ בעתיד.
אני אודה לכם אם תוכלו להביע את דעתכם האישית בנושא.
יואב
במידה ואתה צודק זה עצוב.sam22 כתב:זה נראה כאילו חתכו על מנת להכניס פנימה חוברת, כבל או משהו דומה.
אתה יכול לשאול את היבואן.
זה לא חור שנוצר ממכה.
זה היה יותר מדאיג...
מי שעשה את החור הזה מתוך עצלנות נטו וזה בכדי לא לפתוח את החלק העליון היה צריך לחשוב שמי שמקבל את הקופסא הזאת ככה יעלה ספקות.
כשהטכנאי יפתח את הקופסה תסתכל בחלק הספציפי הזה ותראה מה יש שם.
תתחדש
חברים, תודה רבה על התגובות.
מכיוון שכבר הרבה שנים לא קניתי מסך , כיצד עובד התהליך של הכנסת חוברת הוראות בעברית לארגז - האם נהוג לפתוח את הארגז מלמעלה ולסגור אותו מחדש או שבדר"כ נהוג לקבל ארגז סגור שלא נפתח כלל ?
האם יש לי עילה לדרוש החלפה למסך חדש ?
שאלה נוספת - האם המוצר נחשב מוצר פגום אם הארגז שבו הוא סופק הינו פגום ?
מכיוון שכבר הרבה שנים לא קניתי מסך , כיצד עובד התהליך של הכנסת חוברת הוראות בעברית לארגז - האם נהוג לפתוח את הארגז מלמעלה ולסגור אותו מחדש או שבדר"כ נהוג לקבל ארגז סגור שלא נפתח כלל ?
האם יש לי עילה לדרוש החלפה למסך חדש ?
שאלה נוספת - האם המוצר נחשב מוצר פגום אם הארגז שבו הוא סופק הינו פגום ?
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
אני לא חושב שהמוצר נחשב לפגום אם הכניסו משהו לקופסא אצל היבואן.תבדוק שהמסך לא נפגע בתהליך החיתוך
הסיבה לדעתי שלא פותחים אץ הקופסא מלמעלה זה בכדי לא לפגוע בחוזק של הקופסה כמארז כי ברגע שאתה פותח את הסיכות שמחזיקות את הלשון למעלה החלשת את המארז
הסיבה לדעתי שלא פותחים אץ הקופסא מלמעלה זה בכדי לא לפגוע בחוזק של הקופסה כמארז כי ברגע שאתה פותח את הסיכות שמחזיקות את הלשון למעלה החלשת את המארז