רשת ביתית
שלום,
אני רוצה לעשות רשת קווית, משני חדרים להעביר כבל רשת לנתב בחדר אחר.
מישהו יכול להפנות אותי לכבל cat6 שמתאים להשחלה בקירות?(הבנתי שיש כמה סוגים של cat6)
בכל קצה של כבל אני צריך שיתחבר לשקע בצד אחד בכדי לחבר אליו סטרימר ובצד השני של הכבל אני צריך גם שקע ואני אחבר אליו כבל רשת קצר לנתב.אני צריך גם שתפנו אותי לשקע כזה.
פיספסתי משהו?(לא מבין גדול בתחום)
תודה
מישהו יכול להפנות אותי לכבל cat6 שמתאים להשחלה בקירות?(הבנתי שיש כמה סוגים של cat6)
בכל קצה של כבל אני צריך שיתחבר לשקע בצד אחד בכדי לחבר אליו סטרימר ובצד השני של הכבל אני צריך גם שקע ואני אחבר אליו כבל רשת קצר לנתב.אני צריך גם שתפנו אותי לשקע כזה.
תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לפחות תתן קרדיט כאשר אתה מעתיק נתונים טכניים...boapinta כתב:תבקש CAT6 FTP 23AWG SOLID
כל חנות אלקטרוניקה באיזור דרום תל אביב/התחנה המרכזית מחזיקה שקעים ומחברים....
בכל אופן, חנויות בדרום תל אביב אינן מחזיקות בכבל CAT6 ייעודי אלא בCAT5E UTP ו\או CAT7 של טלדור...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
http://www.hometheater.co.il/vp1679519#1679519Elad8 כתב:למי הוא צריך לתת קרדיט על נתונים טכניים?...
שלום,whistle1 כתב:שלום,
תודה...
במידה ואתה משחיל בקירות אז כנראה לא תוכל להשתמש בתקע מוכן (rj45) כי הוא לא יעבור בצינור.
ז"א: תצטרך להשחיל את הכבל בלי ראשים (תקעים) ואח"כ לחבר אותם. לפחות מצד אחד.
הבאת את זה בחשבון ?
אתה טועה אני קניתי כבלי CAT6 וCAT6A בדרום תל אביב.JEXY כתב:לפחות תתן קרדיט כאשר אתה מעתיק נתונים טכניים...boapinta כתב:תבקש CAT6 FTP 23AWG SOLID
כל חנות אלקטרוניקה באיזור דרום תל אביב/התחנה המרכזית מחזיקה שקעים ומחברים....
קרדיט עבור נתונים טכניים ניתן לג'קסי
בכל אופן, חנויות בדרום תל אביב אינן מחזיקות בכבל CAT6 ייעודי אלא בCAT5E UTP ו\או CAT7 של טלדור......