לאחרונה האנדרואיד התחיל לשעמם אותי והרצון לנסות מוצרים חדשים תפס אותי.
לכן, החלפתי את האנדרואיד שלי שהסתדרתי איתו מצוין עד עכשיו למכשיר windows phone 8 מבית סמסונג, סמסונג ATIV S.
אני רוצה לספר לכם,
שהרבה אנשים הזהירו אותי מהמעבר,
מחברים קרובים ועד אנשי מכירות של סאני שאמרו לי שזו טעות.
אך, למרות המלצותיהם החלטתי לרכשותו.
ראשית, המכשיר קל מאוד, מסך גדול (יחסית לS2), מצלמה מעולה (בS2 שלי שצילמתי סרטונים הסרטונים זזו ולא ראו טוב, היום עם האטיב S הסרטים מצולמים מצוין, אין תזוזות רבות במהלך הסרטון).
עכשיו לנושא שכולכם חיכתם לו: איך הסתדרת עם מערכת ההפעלה?
קודם כל, השימושים שלי די בסיסיים: What's app , אינסטגרם , פייסבוק , ynet , waze וגם לעיתים בדיקה של אוטובוסים, וגם פה ושם קצת משחקים.
אני חייב להגיד שיש את כל האפליקציות הללו בווינדוס פון ואפילו הם עובדות בו טוב יותר.
השוואתי עם S4 של חבר שרכש בסאני (שלצורך ההבחנה היה בגרסת 4.2.2) בפתיחת אינסטגרם וWhats app ולמרבה ההפתעתי לי עבד מהר יותר.
הממשק של הWP יפה קצת יותר לטעמי מהזה של סמסונג וגם נוח יותר מהזה של סמסונג. לכל אחד בעל אייפון, או גלקסי מספיק 2 דקות בערך וכבר הוא התרגל למכשיר וכבר יכול לעשות בו הרבה פעולות (לעומת אנשים עם גלקסי שבדרך כלל תן להם שנייה איפון הם מחזירים אחרי חצי דקה ומוותרים).
אני חייב לציין שהסוללה במכשיר עלתה בכמה רמות מהS2 שהיה לי, מחזיקה לי היום יום שלם, לעומת כ5 שעות שהחזיקה לי לאחר קניית סוללה חדשה מאורנג והחלפת רום חזרה למקורי של אורנג (גרסה 4.1.2 לכל השואלים).
לסיכום, אל תפחדו! הווינדוס כבר מוכנה.
אם יש לכם שאלות וכו' אני לשירותכם