כשאני נוהג באוטו, אני מפעיל את הסמארטפון עם Waze, TuneInRadio ולפעמים גם תוכנה לצילום נהיגה, כאשר גם GPS וגם בלוטות פעילים. המסך של הסמארטפון כמובן פועל ולא כבוי.
כיום אני משתמש במטען סיני מאיביי יחסית טוב הטוען לאספקה של 1.5 אמפר, ועדיין - הסוללה טיפה מתרוקנת (בכ-10% ל-30 דקות נהיגה).
יש לי שאלה לבעלי סמארטפונים מהדורות האחרונים (למשל - LG G2, גלקסי 3, 4, אקספיריה Z, אייפון 5, וכו) שהשקיעו ורכשו מטענים חזקים ויקרים (2 אמפר ומעלה) עבור הרכב:
כשאתם משתמשים בהם ברכב בפרופיל שימוש דומה לשלי (כאמור, 2-3 אפליקציות פעילות ומסך דולק כל הזמן), האם הסוללה לא מתרוקנת כלל (או אפילו נטענת)?
אני שואל את זה כי אני רוצה לדעת אם שווה לי לנסות להשקיע במטען לרכב שהוא באמת חזק.
שימוש אינטנסיבי בסמארטפון באוטו מבלי שהסוללה תתרוקן
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- הצטרף: מרץ 2007
- מיקום: פאתי מלאבס
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- הצטרף: ספטמבר 2007
מצטרף, לי קבוע במקום לעלות בוייז יורד לי סוללה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46515
- הצטרף: ינואר 2005
רשמתי לא מזמן הרבה על התחום של הטענת USB. בשורה התחתונה, מטען ממותג עם כבל דומה יניבו תוצאות טובות כמעט בבטחון לעומת מוצר חסר הורים.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- הצטרף: מרץ 2007
- מיקום: פאתי מלאבס
אני כמובן עוקב אחרי אותו שרשור, אך הייתי רוצה לשמוע מכאלה העושים שימוש אינטנסיבי כמו שלי שאכן הסוללה אינה מתרוקנת בחיבור למטען חזק וכבל USB תקני ועבה (ואולי כזה התומך בפרוטוקול הטעינה של USB, אם כי אני משתמש במגעי הטעינה המוזהבים של Xperia Z, אז לא בטוח שזה רלוונטי).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"