שימוש אינטנסיבי בסמארטפון באוטו מבלי שהסוללה תתרוקן

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
pixies פותח השרשור
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #1 

כשאני נוהג באוטו, אני מפעיל את הסמארטפון עם Waze, TuneInRadio ולפעמים גם תוכנה לצילום נהיגה, כאשר גם GPS וגם בלוטות פעילים. המסך של הסמארטפון כמובן פועל ולא כבוי.

כיום אני משתמש במטען סיני מאיביי יחסית טוב הטוען לאספקה של 1.5 אמפר, ועדיין - הסוללה טיפה מתרוקנת (בכ-10% ל-30 דקות נהיגה).

יש לי שאלה לבעלי סמארטפונים מהדורות האחרונים (למשל - LG G2, גלקסי 3, 4, אקספיריה Z, אייפון 5, וכו) שהשקיעו ורכשו מטענים חזקים ויקרים (2 אמפר ומעלה) עבור הרכב:

כשאתם משתמשים בהם ברכב בפרופיל שימוש דומה לשלי (כאמור, 2-3 אפליקציות פעילות ומסך דולק כל הזמן), האם הסוללה לא מתרוקנת כלל (או אפילו נטענת)?

אני שואל את זה כי אני רוצה לדעת אם שווה לי לנסות להשקיע במטען לרכב שהוא באמת חזק.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

מצטרף, לי קבוע במקום לעלות בוייז יורד לי סוללה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5074 פעמים

שליחה #3 

רשמתי לא מזמן הרבה על התחום של הטענת USB. בשורה התחתונה, מטען ממותג עם כבל דומה יניבו תוצאות טובות כמעט בבטחון לעומת מוצר חסר הורים.

pixies פותח השרשור
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

אני כמובן עוקב אחרי אותו שרשור, אך הייתי רוצה לשמוע מכאלה העושים שימוש אינטנסיבי כמו שלי שאכן הסוללה אינה מתרוקנת בחיבור למטען חזק וכבל USB תקני ועבה (ואולי כזה התומך בפרוטוקול הטעינה של USB, אם כי אני משתמש במגעי הטעינה המוזהבים של Xperia Z, אז לא בטוח שזה רלוונטי).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”