קפה ירוק מדאדא... חוויה נחמדה ומשתלמת
עברתי באיזור דאדא היום וקפצתי לקנות קפה ירוק. הרבה זמן רציתי לעבור שם ורק היום הזדמן לי.
לצערי לא היה לי הרבה זמן כך שהביקור הסתכם בקפה ירוק בלבד (אם כי לא התאפקתי ויצאתי עם שלל רב). אם היה לי יותר זמן הייתי גם רוכש קפה קלוי ומתעמק יותר בתהליך הקלייה ואולי גם במטחנת צדאו שהם מיבאים כשדרוג הבא שלי.
בכל מקרה, המקום מנוהל על ידי אנשים שמחים ומקצועיים, מסבירי פנים שרואים בנו (חברי פורום קפה) אחים לשגעון.
התרשמתי מאוד מהנחמדות, השירות המהיר והאכפתי, האיכות והטריות של הקפה הירוק וגם מהמחיר הסביר ביותר...
מומלץ בחום! אנו תושבי המרכז מקנאים לעיתים באחינו הצפוניים שמסביבם בתי קלייה וחנויות קפה לרוב אבל דאדא היא בהחלט התשובה!
ותודה למי שארגן עבורי את הקפה הירוק ואפילו הציע לעזור בסחיבת השק עד האוטו (נדמה לי שזה היה אלעד [או אולי גלגול עכשוי של חנהלה בשמלת השבת])
ממש מומלץ! הם ממוקמים ברחוב הפטיש באיזור התעשייה של הוד השרון (המיקום לא מעודכן כרגע באתר האינטרנט שלהם), טלפונים כן נמצאים באתר האינטרנט שלהם
לצערי לא היה לי הרבה זמן כך שהביקור הסתכם בקפה ירוק בלבד (אם כי לא התאפקתי ויצאתי עם שלל רב). אם היה לי יותר זמן הייתי גם רוכש קפה קלוי ומתעמק יותר בתהליך הקלייה ואולי גם במטחנת צדאו שהם מיבאים כשדרוג הבא שלי.
בכל מקרה, המקום מנוהל על ידי אנשים שמחים ומקצועיים, מסבירי פנים שרואים בנו (חברי פורום קפה) אחים לשגעון.
התרשמתי מאוד מהנחמדות, השירות המהיר והאכפתי, האיכות והטריות של הקפה הירוק וגם מהמחיר הסביר ביותר...
מומלץ בחום! אנו תושבי המרכז מקנאים לעיתים באחינו הצפוניים שמסביבם בתי קלייה וחנויות קפה לרוב אבל דאדא היא בהחלט התשובה!
ותודה למי שארגן עבורי את הקפה הירוק ואפילו הציע לעזור בסחיבת השק עד האוטו (נדמה לי שזה היה אלעד [או אולי גלגול עכשוי של חנהלה בשמלת השבת])
ממש מומלץ! הם ממוקמים ברחוב הפטיש באיזור התעשייה של הוד השרון (המיקום לא מעודכן כרגע באתר האינטרנט שלהם), טלפונים כן נמצאים באתר האינטרנט שלהם
נערך לאחרונה על ידי מיץ_פטל ב 12/01/2014 22:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
אלעד, אין ספק...
תקנה מכל הבא ליד, המחיר שם מעולה והקפה טרי וברמה גבוהה.
בייחוד אם אתה מתחיל, קנה קילו מכל סוג כדי שתוכל להתנסות. זה אומר שאתה תצא משם עם בערך 10 קילו וזה יחזיק לך כחצי שנה שזה סביר מאוד.
אישית אני תמיד רוכש יותר מהברזיל ומהקלוסי שהם בסיסים מצויינים לתערובות, ומהסידמו שמעולה גם בתערובת וגם כסינגל.
תקנה מכל הבא ליד, המחיר שם מעולה והקפה טרי וברמה גבוהה.
בייחוד אם אתה מתחיל, קנה קילו מכל סוג כדי שתוכל להתנסות. זה אומר שאתה תצא משם עם בערך 10 קילו וזה יחזיק לך כחצי שנה שזה סביר מאוד.
אישית אני תמיד רוכש יותר מהברזיל ומהקלוסי שהם בסיסים מצויינים לתערובות, ומהסידמו שמעולה גם בתערובת וגם כסינגל.
what's next?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
ברזיל בורבון והרבה ממנו.
פפואה
גואטמלה
קלוסי/סומטרה
סידאמו/קניה
אם יש אורגני שווה, בדרך כלל מדובר בפולים יפים יותר והפער במחיר שקלים בודדים לקילו.
אם בא לך רובוסטה תברר אם נשאר מהאוגנדה.
תתאם מראש לפני שאתה הולך.
פפואה
גואטמלה
קלוסי/סומטרה
סידאמו/קניה
אם יש אורגני שווה, בדרך כלל מדובר בפולים יפים יותר והפער במחיר שקלים בודדים לקילו.
אם בא לך רובוסטה תברר אם נשאר מהאוגנדה.
תתאם מראש לפני שאתה הולך.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
משום שזו לא חנות אלא בית קליה עסוק שעובד מול עסקים גדולים, אנחנו לא קהל היעד והרווח בגין הקפה הירוק ממש מזערי והמכירה בכלל לפרטיים נעשית על בסיס רצון טוב היות וזה טרחה בשבילם בכלל להקדיש לנו זמן ביום העמוס שלהם.Mimi111 כתב:למה יש צורך בתיאום? הם לא פתוחים בשעות הבוקר/צהריים?...
תתקשר ותתאם עם אלעד לפני שאתה מגיע.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אחלה מקום ואחלה אנשים
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
כל מילת פרגון שנכתבה פה מגיעה להם וביושר.
אלעד המקסים נתן לי שירות מכל הלב והנשמה וארגן לי את ההזמנה ע"פ הרשימה של כפיר+קולומביה.
בזמן שארזו לי, אלעד כיבד אותי באספרסו, הסביר לי קצת על המקום, התעניין על הרקע שלי בקליה (זהו שאין לי. אפילו הג'ין מגרמניה עוד לא הגיע), הציע לי לקחת שקי בד ריקים (בתמונה) כדי לגזור ולתפור מהם שקים קטנים לשמירה של הפולים בבית. הוא התעקש ללוות אותי לרכב וממש הייתי נבוך שהוא גם סחב את השק. רכשתי גם שקיות אריזה קטנות של 250 ג' לאחסון הקפה לאחר הקליה.
עכשיו שאלה, היות שאני מתחיל עם נסיון אפס, האם תמליצו לי לקלות כל זן בנפרד כדי להבין את משמעותו או להתחיל עם תערובת ע"פ המלצות בשירשורים?
אלעד המקסים נתן לי שירות מכל הלב והנשמה וארגן לי את ההזמנה ע"פ הרשימה של כפיר+קולומביה.
בזמן שארזו לי, אלעד כיבד אותי באספרסו, הסביר לי קצת על המקום, התעניין על הרקע שלי בקליה (זהו שאין לי. אפילו הג'ין מגרמניה עוד לא הגיע), הציע לי לקחת שקי בד ריקים (בתמונה) כדי לגזור ולתפור מהם שקים קטנים לשמירה של הפולים בבית. הוא התעקש ללוות אותי לרכב וממש הייתי נבוך שהוא גם סחב את השק. רכשתי גם שקיות אריזה קטנות של 250 ג' לאחסון הקפה לאחר הקליה.
עכשיו שאלה, היות שאני מתחיל עם נסיון אפס, האם תמליצו לי לקלות כל זן בנפרד כדי להבין את משמעותו או להתחיל עם תערובת ע"פ המלצות בשירשורים?
המשך רשמים מביקור בדאדא
אתמול ביקרתי בבית הקליה של דאדא(תיאמתי מראש עם אלעד בטלפון.)
אלעד קיבל אותי בברכה ונתן לי יחס אישי ונעים כמו שרק בחו"ל יודעים לתת.
זה היה כבר בסוף היום,הצוות היה בשלבי ניקוי של המקום ולבסוף רק אלעד ואני נשארנו.
השיחה היתה קולחת, תמיד מדהים אותי איזה תענוג לפגוש מומחים כמותם ולנהל איתם שיחה על
אלף ואחד נושאים בתחום. וכמובן לטעום מתוצרת הבית.
אלעד ואני עברנו יחד על המלאי במחסן והעמסתי 25 ק"ג מכל טוב . (ברובו ברזיל בורבון אורגני כבסיס).
החוויה - בלתי נשכחת.
ממליץ לכל מי שמחפש לרכוש קפה ירוק לתאם ומראש ולהגיע .
ללא ספק ארכוש מהם גם בעתיד - קפה ירוק או כל מוצר אחר בעת צורך.
ממליץ בחום!
ריח הקליה בבית היום שונה משמעותית מקליות קודמות שלי...ללא ספק הקפה הירוק של דאדא איכותי יותר
מהמקורות הקודמים מהם רכשתי.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
25 ק"ג 
אפשר להזמין ממך ? אתה עושה משלוחים ? קפה ירוק לא מתקלקל לעולם ?
אפשר להזמין ממך ? אתה עושה משלוחים ? קפה ירוק לא מתקלקל לעולם ?
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- sterns
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 122
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
- יצירת קשר:
קפה ירוק מתיישן !! יש מקומות בעולם שמיישנים קפה בכוונה. אבל הקפה הירוק מתחיל לאבד חלק מהתכונות שלו עם חלוף הזמן, במיוחד תלוי בתנאים ששומרים אותו.
מחבר הספר "מדריך הקפה"
קפה בבית, קפה בעבודה,
קפה כמשקה, קפה כחברה,
הקפה הוא טעים
ארוחות הוא משלים
בקיצור, הקפה הוא ממש חגיגה.
קפה בבית, קפה בעבודה,
קפה כמשקה, קפה כחברה,
הקפה הוא טעים
ארוחות הוא משלים
בקיצור, הקפה הוא ממש חגיגה.
- sterns