סדרה חדשה ב-HBO - עולה הלילה, בהמשך השבוע גם ביס - True Detective
סדרה חדשה ב-HBO - עולה הלילה, בהמשך השבוע גם ביס - True Detective
הלילה תעלה ברשת HBO סדרת המתח החדשה והמדוברת "בלש אמיתי".
אם להאמין לביקורות המוקדמות, מדובר בדבר הבא בטלוויזיה.
כנראה סדרת מופת, עם ביצועי משחק מרהיבים של צמד כוכביה, מת'יו מקונוהי ו-וודי הרלסון.
אבל, חשוב לזכור: אם "בלש אמיתי" תצליח ותקבל עונה נוספת, שני השחקנים הבכירים כנראה לא ישובו.
זאת משום שהסדרה מוגדרת כ"אנתולוגיה", סדרה שמדי עונה הקאסט יתחלף וכך גם העלילה ומיקומה.
מקונוהי כבר אמר, שמבחינתו העלילה של הדמות שלו "מוכלת בעונה הראשונה ולא אמורה להימשך מעבר לכך".
יוצר הסדרה, ניק פיזולטו, כבר חשב מראש, מסתבר , על תרחישים ועלילות לעונות הבאות, אם אכן יהיו כאלה.
" יכול להיות שבעונה הבאה הסדרה תעסוק בקונספירציה , יכול להיות שבעונה הבאה תהיה תעלומת רצח בעיירה קטנה, יכול להיות שבעונה אחרת בכלל לא יהיה רצח אלא קרימינל בעל מוח חריף מול בלש בעל מוח חריף. לא במקרה בחרתי בשם גנרי כמו 'בלש אמיתי' ." - אמר פיזולטו למגזין "אנטרטיינמנט ויקלי".
מה שבטוח, ב- HBO בונים על הסדרה הזאת כלהיט ביקורתי וציבורי ענק, ויתאכזבו מאוד אם היא לא תזכה לנתוני צפייה גבוהים.
גם ב-יס, שרכשה את זכויות השידור לסדרה, מתייחסים אליה בהתאם, ופרקיה ישודרו בהפרש של יומיים בלבד לעומת ארצות הברית.
נמתין ונראה מה יילד יום.
קרדיט למקור הידיעה:
http://www.efitriger.com/?p=25707
אם להאמין לביקורות המוקדמות, מדובר בדבר הבא בטלוויזיה.
כנראה סדרת מופת, עם ביצועי משחק מרהיבים של צמד כוכביה, מת'יו מקונוהי ו-וודי הרלסון.
אבל, חשוב לזכור: אם "בלש אמיתי" תצליח ותקבל עונה נוספת, שני השחקנים הבכירים כנראה לא ישובו.
זאת משום שהסדרה מוגדרת כ"אנתולוגיה", סדרה שמדי עונה הקאסט יתחלף וכך גם העלילה ומיקומה.
מקונוהי כבר אמר, שמבחינתו העלילה של הדמות שלו "מוכלת בעונה הראשונה ולא אמורה להימשך מעבר לכך".
יוצר הסדרה, ניק פיזולטו, כבר חשב מראש, מסתבר , על תרחישים ועלילות לעונות הבאות, אם אכן יהיו כאלה.
" יכול להיות שבעונה הבאה הסדרה תעסוק בקונספירציה , יכול להיות שבעונה הבאה תהיה תעלומת רצח בעיירה קטנה, יכול להיות שבעונה אחרת בכלל לא יהיה רצח אלא קרימינל בעל מוח חריף מול בלש בעל מוח חריף. לא במקרה בחרתי בשם גנרי כמו 'בלש אמיתי' ." - אמר פיזולטו למגזין "אנטרטיינמנט ויקלי".
מה שבטוח, ב- HBO בונים על הסדרה הזאת כלהיט ביקורתי וציבורי ענק, ויתאכזבו מאוד אם היא לא תזכה לנתוני צפייה גבוהים.
גם ב-יס, שרכשה את זכויות השידור לסדרה, מתייחסים אליה בהתאם, ופרקיה ישודרו בהפרש של יומיים בלבד לעומת ארצות הברית.
נמתין ונראה מה יילד יום.
קרדיט למקור הידיעה:
http://www.efitriger.com/?p=25707
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
עשוי טוב מאוד ובדרך שונה מסדרות הפשע האחרות . משלב מעברים בין העבר להווה.
לא מבוסס על פעולה כמו על פתרון תעלומה ע"י מחשבה ודיבורים.
והרבה תלוי ביכולות המשחק של הכוכבים הראשיים בגילום הדמויות בסדרה.
וכמו תמיד יש הבדל בין HBO לאחרים.
לא מבוסס על פעולה כמו על פתרון תעלומה ע"י מחשבה ודיבורים.
והרבה תלוי ביכולות המשחק של הכוכבים הראשיים בגילום הדמויות בסדרה.
וכמו תמיד יש הבדל בין HBO לאחרים.
- matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
לקח לי כמה דקות להתאפס על הסדרה..
לקראת הסיום פתאום קלטתי שאני שקוע במסך ובפרטים בצורה מטורפת ואז הבנתי שיש פוטנציאל מעניין לסדרה.
אני בכלל הפכתי להיות פריק של סדרות בחודשים האחרונים ופשוט משלים פערים בלי הפסקה.
יש בהחלט סדרות מצוינות.
זה לא המקום אבל אני חושב שריי דונבן גם הולך לתפוס חזק מאוד בהמשך.
לקראת הסיום פתאום קלטתי שאני שקוע במסך ובפרטים בצורה מטורפת ואז הבנתי שיש פוטנציאל מעניין לסדרה.
אני בכלל הפכתי להיות פריק של סדרות בחודשים האחרונים ופשוט משלים פערים בלי הפסקה.
יש בהחלט סדרות מצוינות.
זה לא המקום אבל אני חושב שריי דונבן גם הולך לתפוס חזק מאוד בהמשך.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
מומלץ!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים