הוספת הגברה לz11 עזרה ?
שבוע טוב חברים יקרים ...בחודשים האחרונים רציתי לשפר את ההגברה אצלי בחדר בעתיד אני שוקל לשדרג את הz11 לפרוססור החדש של ימהה לבנתיים רציתי לטפל קודם בהגברה ........קיום יש לי מגברanthem mca 3 ....
שהוא מגביר לי את החלק הקדמי רמקולים קליפץ rf5 וסנטר אותו חברה 64 ןן
1 האם שידוך של כל מגבר אחר לא יצבע את הסאונד בסאונד שונה לייתר הערוצים או חייב את אותו ההגברה לכל הערוצים?
2 ראיתי ביד 2 מגבר ברייסטון 4 ערוצים 120 וואט לערוץ דגם 9b במידה ומתאים ואקנה מה הייתם ממלצים להחליף מקדימה את הברייסטון ולאחורה את האנטים שהוא נותן 220 וואט לערוץ או שעניין הוואט לא מעניין ?
3 במידה ולא יסתדר עם הברייסטון יש לכם המלצות למשל
Emotiva
שהוא מגביר לי את החלק הקדמי רמקולים קליפץ rf5 וסנטר אותו חברה 64 ןן
1 האם שידוך של כל מגבר אחר לא יצבע את הסאונד בסאונד שונה לייתר הערוצים או חייב את אותו ההגברה לכל הערוצים?
2 ראיתי ביד 2 מגבר ברייסטון 4 ערוצים 120 וואט לערוץ דגם 9b במידה ומתאים ואקנה מה הייתם ממלצים להחליף מקדימה את הברייסטון ולאחורה את האנטים שהוא נותן 220 וואט לערוץ או שעניין הוואט לא מעניין ?
3 במידה ולא יסתדר עם הברייסטון יש לכם המלצות למשל
Emotiva
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
משעמם לך?
יש לך אנטם לקידמיים ? אחלה פאור תהנה ממנו לא תרגיש קמצוץ של שינוי למול הבריסטון.
לסראונד מספיק הגברה של טרנזיסטור .
אין שום צורך בהגברה זהה לכל הרמקולים .
יש לך אנטם לקידמיים ? אחלה פאור תהנה ממנו לא תרגיש קמצוץ של שינוי למול הבריסטון.
אין שום צורך בהגברה זהה לכל הרמקולים .
אבל בעתיד הקרוב ארצה לשדרג לפרוססור החדש של ימהה וחוץ מזה אני חושב שמאז שחיברתי את האנטים לקדמים יש שדרוג עצוםamitbak כתב:תוספת הגברה לz-11 ?
המגבר הזה יכול לתת גיבויי לחברת חשמל.
לדעתי האישית,והכרותי עם ימאהה, ובמיוחד
סדרת הz אינך צריך שום תוספת של הגברה
נוספת,מגבר מעולה עם סאונד פנטסטי במוזיקה
וק"ב....
istarmini כתב:משעמם לך?![]()
אין שום צורך בהגברה זהה לכל הרמקולים ....
יואב תודה על העזרה בעתיד הקרוב אשדרג לפרוססור החדש אני מתחיל מההגברה ..אל תגזים שהסראונד לא צריכים גם הגברה אכותית ?? אוקיי ומה הייתה סם לכל הסרואנד?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

קנה איזה פאור של רוטל ,NAD שכולל מספר ערוצים שאתה צריך וזהו.זמר כתב:istarmini כתב:משעמם לך?![]()
יואב תודה על העזרה בעתיד הקרוב אשדרג לפרוססור החדש אני מתחיל מההגברה ..אל תגזים שהסראונד לא צריכים גם הגברה אכותית ?? אוקיי ומה הייתה סם לכל הסרואנד?...
כמה מיידע אתה חושב עובר בסראונד, שמצדיק הגברה סופר "איכותית" ,כזו או אחרת?
וממתי 9B של בריסטון זה 4 ערוצים.??? 9B למיטב ידיעתי זה 5 ערוצים
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 12/01/2014 13:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה חושב שהרוטל 1565 יספיק ללסרואנד שלי rs7 קליפץ? נשמע הזוי לאאistarmini כתב:קנה איזה פאור של רוטל ,NAD שכולל מספר ערוצים שאתה צריך וזהו.זמר כתב:istarmini כתב:משעמם לך?![]()
יואב תודה על העזרה בעתיד הקרוב אשדרג לפרוססור החדש אני מתחיל מההגברה ..אל תגזים שהסראונד לא צריכים גם הגברה אכותית ?? אוקיי ומה הייתה סם לכל הסרואנד?...
כמה מיידע אתה חושב עובר בסראונד, שמצדיק הגברה סופר "איכותית" ,כזו או אחרת?...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

נשמע הזוי??? ממש לא המחשבה שלך שהוא לא יספיק נשמעת קצת הזויה ,לדעתי, כמובןזמר כתב:אתה חושב שהרוטל 1565 יספיק ללסרואנד שלי rs7 קליפץ? נשמע הזוי לאאistarmini כתב:קנה איזה פאור של רוטל ,NAD שכולל מספר ערוצים שאתה צריך וזהו.זמר כתב:istarmini כתב:משעמם לך?![]()
כמה מיידע אתה חושב עובר בסראונד, שמצדיק הגברה סופר "איכותית" ,כזו או אחרת?......
ברור שזה יספיק! למה מה אתה הולך להגביר מטוס קרב?? קצת פרופורציות.....זמר כתב:אתה חושב שהרוטל 1565 יספיק ללסרואנד שלי rs7 קליפץ? נשמע הזוי לאאistarmini כתב:קנה איזה פאור של רוטל ,NAD שכולל מספר ערוצים שאתה צריך וזהו.זמר כתב:istarmini כתב:משעמם לך?![]()
כמה מיידע אתה חושב עובר בסראונד, שמצדיק הגברה סופר "איכותית" ,כזו או אחרת?......
לא יודע מה איתך, אבל בק"ב ה -Z11 מאוד מספק אותי ללא הגברה נוספת...זמר כתב:אתם חושבים שהשילוב של המגברים עם הפרוססור של ימהה ישמע שדרוג לz11 ??...
מה שכן, אני עומד לחבר לו Integreted עבור הסטריאו עם HT Bypass
מעבר לזה אני ממש מרוצה...
אין לי ספק שהפרוססר החדש של ימהה ישמע יותר טוב היות ויש לו פרוססינג מתקדם יותר,
לא שמעתי זה הימור שלי.
תודה חברים על העזרה אני ישקול את הדברים בכל מקרה אני חייב בקרוב להוציא למכירה את הz11 המצויין ולשדרג לפרוססור מה נעשה זאת המחלה שלי ומאמין של כולנו ...
לגבי הוספת הגברה לכל הערוצי הסרואנד צריך פתרון כי המגבר החדש של ימהה לא נראה לי שהוא יותר טוב מבריסטון אנטים שיש לי כרגע או רוטל וכו... קצת קשה להחליט 
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אשכרה עד עכשיו לא הבנתי מה קשה להחליט?זמר כתב:תודה חברים על העזרה אני ישקול את הדברים בכל מקרה אני חייב בקרוב להוציא למכירה את הz11 המצויין ולשדרג לפרוססור מה נעשה זאת המחלה שלי ומאמין של כולנו ...לגבי הוספת הגברה לכל הערוצי הסרואנד צריך פתרון כי המגבר החדש של ימהה לא נראה לי שהוא יותר טוב מבריסטון אנטים שיש לי כרגע או רוטל וכו... קצת קשה להחליט
...
ננעלת על הפרוססור של ימאהה? קנה אותו ,אמור להיות מכשיר מעולה
אני אומר לך חד משמעית שההגברה של אנטם, שיש לך כרגע, עבור שלושת הקידמיים שלך מספיקה בהחלט ואין צורך להחליף אותה.
לגבי הסראונד גם פה אין צורך להשתולל.
במידה ואתה רוצה לרכוש למשל את המונובלוקים של מרק לוינסון ,שיש בלוחות, עבור שני הקידמיים/סראונד שלך זה יהיה לגיטימי לחלוטין
istarmini כתב:אשכרה עד עכשיו לא הבנתי מה קשה להחליט?זמר כתב:תודה חברים על העזרה אני ישקול את הדברים בכל מקרה אני חייב בקרוב להוציא למכירה את הz11 המצויין ולשדרג לפרוססור מה נעשה זאת המחלה שלי ומאמין של כולנו ...לגבי הוספת הגברה לכל הערוצי הסרואנד צריך פתרון כי המגבר החדש של ימהה לא נראה לי שהוא יותר טוב מבריסטון אנטים שיש לי כרגע או רוטל וכו... קצת קשה להחליט
...
ננעלת על הפרוססור של ימאהה? קנה אותו ,אמור להיות מכשיר מעולה![]()
אני אומר לך חד משמעית שההגברה של אנטם, שיש לך כרגע, עבור שלושת הקידמיים שלך מספיקה בהחלט ואין צורך להחליף אותה.
במידה ואתה רוצה לרכוש למשל את המונובלוקים של מרק לוינסון ,שיש בלוחות, עבור שני הקידמיים/סראונד שלך זה יהיה לגיטימי לחלוטין...
מה שכן יואב תודה על העזרה אני אשמח לארח אותך אצלי לכיוון המערכת וגם לדרניק.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לבריסטון 9B יש 5 ערוצי בודאותזמר כתב:istarmini כתב:אשכרה עד עכשיו לא הבנתי מה קשה להחליט?זמר כתב:תודה חברים על העזרה אני ישקול את הדברים בכל מקרה אני חייב בקרוב להוציא למכירה את הz11 המצויין ולשדרג לפרוססור מה נעשה זאת המחלה שלי ומאמין של כולנו ...לגבי הוספת הגברה לכל הערוצי הסרואנד צריך פתרון כי המגבר החדש של ימהה לא נראה לי שהוא יותר טוב מבריסטון אנטים שיש לי כרגע או רוטל וכו... קצת קשה להחליט
...
ננעלת על הפרוססור של ימאהה? קנה אותו ,אמור להיות מכשיר מעולה![]()
במידה ואתה רוצה לרכוש למשל את המונובלוקים של מרק לוינסון ,שיש בלוחות, עבור שני הקידמיים/סראונד שלך זה יהיה לגיטימי לחלוטין...![]()
![]()
יואב ברור לי שאני לא יחליף את האנטם. לגבי הסרואנד מנסה לקבוע עם האדם של הבריסטון שנסתדר על אזור ה4000 וגם בדקתי משום מה יש רק 4 ערוצים בבריסטון ולא חמש נקודה לבדיקה למה כי גם רויטל באזור מחיר אז לכאן או לכאן יש גם ערוצי נוכחות שגם להם אצטרך הגברה קטנה ארבעה ערוצים משהו. כמו 50 60 ואט ואז אני מסודר
מה שכן יואב תודה על העזרה אני אשמח לארח אותך אצלי לכיוון המערכת וגם לדרניק.
...
http://www.stereophile.com/solidpoweramps/546
מה שכן מדובר בקונפיגורציה של מונובלוקים, כלומר שנאי נפרד לכל ערוץ. לא מדובר בהגברה חזקה נדמה לי 125W לערוץ.
העסק מרשים בתמונות ועל הנייר אבל לא תרגיש הבדל בינו לבין הגברה של רוטל/נאד/אנטם.... .
במידה ותסגור איתו מחיר שמתאים לך אז הרווחת 5 ערוצי הגברה במחיר סבבה.
צריך לקחת בחשבון גם את גיל המגבר.
בריסטון נותנים 20 שנות אחריות אז בדוק האם גיל המגבר נמצא בתחום של ה 20 שנים הללו .
בדוק האם המוכר הוא יד ראשונה ובמידה וכן נסה להשיג חשבונית קניה ,כדי שיהיה לך קל יותר להשתמש באחריות במידת הצורך, כי אחרת תצטרך להתנהל מול יבואן לא נחמד או מול החברה עצמה.
בהצלחה
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
מעניין אותי לדעת מה קשור או לא קשור, עניין הואט. הרי איפה שלא קוראים אומרים שזה חשוב אבל לא מאוד. והמערכות הטובות ביותר בשוק(כמו אלו שנידנות כאן) עם אותם הואטים שיש לרסיברים ברמה שנייה מלמטה... או בכלל מגבר מנורות עם 50 ואט...
אז אם זה מידע, שלא נותן לנו שום מידע, מדוע אנו(כולם פה תמיד רושמים את זה כולל אנוכי) ממשיכים להשתמש בו??
אני יודע שזה לא קשור לשירשור...
אז אם זה מידע, שלא נותן לנו שום מידע, מדוע אנו(כולם פה תמיד רושמים את זה כולל אנוכי) ממשיכים להשתמש בו??
אני יודע שזה לא קשור לשירשור...
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
זה קשור ועוד איך גם איתך באותה שאלהngold7 כתב:מעניין אותי לדעת מה קשור או לא קשור, עניין הואט. הרי איפה שלא קוראים אומרים שזה חשוב אבל לא מאוד. והמערכות הטובות ביותר בשוק(כמו אלו שנידנות כאן) עם אותם הואטים שיש לרסיברים ברמה שנייה מלמטה... או בכלל מגבר מנורות עם 50 ואט...
אני יודע שזה לא קשור לשירשור......