סדרה חדשה: HELIX עונה 1
היום שודר פרק בכורה כפול לסדרה חדשה בשם HELIX או בתרגום חופשי לעברית "חלזונית"
הסדרה עוסקת בקבוצה של מדענים מהמרכז לחקר מחלות אשר נוסעים למעבדת מחקר מתוכמת בקוטב על מנת לחקור התפרצות אפשרית של מגיפה. במהירה הם מוצאים את עצמם במרכזו של מאבק בין החיים למוות אשר מחזיק את המפתח להישרדותו או היכחדותו של המין האנושי .
הסדרה עוסקת בקבוצה של מדענים מהמרכז לחקר מחלות אשר נוסעים למעבדת מחקר מתוכמת בקוטב על מנת לחקור התפרצות אפשרית של מגיפה. במהירה הם מוצאים את עצמם במרכזו של מאבק בין החיים למוות אשר מחזיק את המפתח להישרדותו או היכחדותו של המין האנושי .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
הפרק הראשון מעניין. הסדרה פועלת על עיקרון של מתח על גבול האימה (סצינות חשוכות עם רגעים מקפיצים), מזכיר קצת את the thing.
הפרומו של הפרק השני מראה שהעניינים מתקדמים מהר ובהחלט משאיר טעם של עוד. ניתן לזה עוד 2-3 פרקים על מנת לגבש חוות דעת.
הפרומו של הפרק השני מראה שהעניינים מתקדמים מהר ובהחלט משאיר טעם של עוד. ניתן לזה עוד 2-3 פרקים על מנת לגבש חוות דעת.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
לאחר 3 פרקים לא רע בכלל. מעניין עשוי טוב ומהווה שינוי לעומת סדרות אחרות. [שוטרים גנבים ורופאים]
- Kobikob
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
מצטרף. בהחלט יש שוני מכל הסדרות האחרות.
סוף סוף לא עוד סתם סדרה מהעתיד הרחוק עם יצורים הזויים.
היא אפילו קצת מפחידה .
יש פה ושם קטעים קצת צפויים. אבל בסה"כ אני מרוצה.
מתכוון להמשיך לראות
סוף סוף לא עוד סתם סדרה מהעתיד הרחוק עם יצורים הזויים.
היא אפילו קצת מפחידה .
יש פה ושם קטעים קצת צפויים. אבל בסה"כ אני מרוצה.
מתכוון להמשיך לראות
We need something to hold on to
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ביקורת קוטלת לסדרה ששכחה שמדע בדיוני צריך להישען לפעמים גם על קצת מדע פרופר: http://realitybugs.me/2014/01/12/helix
מסתמן מדבריה בדף הפייסבוק בעל אותו השם כמו הבלוג שהמצב לא משתפר בפרקים הבאים...
מסתמן מדבריה בדף הפייסבוק בעל אותו השם כמו הבלוג שהמצב לא משתפר בפרקים הבאים...
שטויות במיץ.....הדרך שבה היא תיארה וניתחה את העלילה היא מאוד חד צדדית וקטנונית. בדרך הזאת אפשר להציג פחות או יותר כל סדרה שהיא כולל סדרות מופתepony כתב:ביקורת קוטלת לסדרה ששכחה שמדע בדיוני צריך להישען לפעמים גם על קצת מדע פרופר: http://realitybugs.me/2014/01/12/helix
מסתמן מדבריה בדף הפייסבוק בעל אותו השם כמו הבלוג שהמצב לא משתפר בפרקים הבאים......
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כותבת הבלוג הזה היא רופאה שמתמחה בבריאות הציבור, ולמעשה היא אפידימיולוגית, ויש לה הרבה במה להתגאות מבחינת ידע.
הבלוכ שלה מצוין, והפוסט הזה כ"כ נכון... היא עשתה לייב בלוגינג לפרק השלישי ( בפייסבוק ) שגרם לי לבכות מרוב צחוק.
אגב, זה נכון שזה נכון לרוב הסדרות, ומי שזה תחומו ישתגע מהטעויות, אבל פה זה פשוט מוגזם...
הבלוכ שלה מצוין, והפוסט הזה כ"כ נכון... היא עשתה לייב בלוגינג לפרק השלישי ( בפייסבוק ) שגרם לי לבכות מרוב צחוק.
אגב, זה נכון שזה נכון לרוב הסדרות, ומי שזה תחומו ישתגע מהטעויות, אבל פה זה פשוט מוגזם...
לא אומר שזה לא נכון מה שהיא כותבת רק שלהיטפל לפרטים קטנים אפשר בכ לסרט ובכל סדרה, השאלה היא רק האם אתה נהנה בזמן הצפייה בה , אני די בטוח שהיסטוריון שהיה צופה בספרטקוס היה מוצא את אותה הכמות של פרטים בדויים שהומצאו או שונו רק כדי שיצטלמו טובuriler כתב:כותבת הבלוג הזה היא רופאה שמתמחה בבריאות הציבור, ולמעשה היא אפידימיולוגית, ויש לה הרבה במה להתגאות מבחינת ידע.
אגב, זה נכון שזה נכון לרוב הסדרות, ומי שזה תחומו ישתגע מהטעויות, אבל פה זה פשוט מוגזם......
לא ראיתי את הסדרה אבל בהחלט אפשר להגיד "שטויות במיץ"
הדבר הכי גרוע שיכול להיות זה ביקורת שהיא לא אוביקטיבית
כל האתר שלה זה על רפואה ועל וירוסים אז מה עוד אפשר בכלל להגיד על הביקורת הזאת
בכל הביקורת שלה היא משווה דברים של סדרה למציאות ולידע שלה בתחום המחלות ווירוסים
זאת פאקינג סדרה ועוד של ערוץ Syfy ולא משהו מHBO שכביכול אמור להיות יותר מציאותי
אי אפשר לקחת ברצינות ביקורת של מישהו שמחפש דברים כאלה ועוד מסדרה של ערוץ כמו Syfy
וכן ארמגדון זה סרט נהדר, כיפי וקליל.
ולצער אסטרונום / אסטרופיזיקאי, הוא בחיים לא יהנה ממנו. ובאמת חבל מאוד
הדבר הכי גרוע שיכול להיות זה ביקורת שהיא לא אוביקטיבית
כל האתר שלה זה על רפואה ועל וירוסים אז מה עוד אפשר בכלל להגיד על הביקורת הזאת
בכל הביקורת שלה היא משווה דברים של סדרה למציאות ולידע שלה בתחום המחלות ווירוסים
זאת פאקינג סדרה ועוד של ערוץ Syfy ולא משהו מHBO שכביכול אמור להיות יותר מציאותי
אי אפשר לקחת ברצינות ביקורת של מישהו שמחפש דברים כאלה ועוד מסדרה של ערוץ כמו Syfy
וכן ארמגדון זה סרט נהדר, כיפי וקליל.
ולצער אסטרונום / אסטרופיזיקאי, הוא בחיים לא יהנה ממנו. ובאמת חבל מאוד
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Scsa,
הבלוג שלה הוא לא בלוג ביקורות טלוויזיה, אלא בלוג בדיוק בנושאים שציינת, וזה גם הקהל שקורא אותו. לא רלוונטי לך? זו זכותך, אבל לזלזל ולהפוך את זה ל"שטויות במיץ" זה לא ראוי ( הביטוי הזה אומר באופן מוחלט שמשהו לא נכון. זה לא המקרה פה - הדברים שהיא ציינה נכונים כולם ).
כפי שכתבתי, אני מצאתי את הביקורת שלה מאוד משעשעת, ובטוח שמאוד אינטיליגנטית. לגיטימי לא לאהוב את הכיוון שבחרה, אבל יש צורה להתנסח.
הבלוג שלה הוא לא בלוג ביקורות טלוויזיה, אלא בלוג בדיוק בנושאים שציינת, וזה גם הקהל שקורא אותו. לא רלוונטי לך? זו זכותך, אבל לזלזל ולהפוך את זה ל"שטויות במיץ" זה לא ראוי ( הביטוי הזה אומר באופן מוחלט שמשהו לא נכון. זה לא המקרה פה - הדברים שהיא ציינה נכונים כולם ).
כפי שכתבתי, אני מצאתי את הביקורת שלה מאוד משעשעת, ובטוח שמאוד אינטיליגנטית. לגיטימי לא לאהוב את הכיוון שבחרה, אבל יש צורה להתנסח.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מה שהכי בעייתי בביקורת שהיא מעלה בבלוג, זה ש-90% מהחורים שהיא מתארת בעלילה ממש לא מחוייבים המציאות, וזה פשוט עלבון לאינטיליגנציה של כל בנאדם עם קצת שכל בראש והבנה בסיסית למדי (כיתה ח' בערך) של ביולוגיה.
לא כולנו רופאים, ולא כולנו אפידמיולוגים, אבל אם היו טורחים לתקן שגיאות גסות מאוד בסדרה הזאת, כולם היו מרוויחים מחוויית צפייה יותר אותנטית, ובדיוק על זה אני מצר (ואני לא ביולוג ולא רופא, ולא הייתה לי שום בעיה עם זה שביום השלישי הצלחנו להדביק את המחשב של החייזרים בווירוס מחשבים...
)
לא כולנו רופאים, ולא כולנו אפידמיולוגים, אבל אם היו טורחים לתקן שגיאות גסות מאוד בסדרה הזאת, כולם היו מרוויחים מחוויית צפייה יותר אותנטית, ובדיוק על זה אני מצר (ואני לא ביולוג ולא רופא, ולא הייתה לי שום בעיה עם זה שביום השלישי הצלחנו להדביק את המחשב של החייזרים בווירוס מחשבים...
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
תודה, מעולה...
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.