שלום,
מבקש המלצה מכם.
יש לי סלון של כ-50 מטר. אני זקוק למערכת לשמיעת מוסיקה (קלאסית, ישראלית, לא מודרנית) בתקציב של עד 1000 ש"ח. יש לי אפשרות להוסיף עוד נניח 500 ש"ח אם מדובר במשהו משמעותי.
האם דווקא סוני? אין לי טלוויזיה כך שאין לי מושג מה זה HDMI ואם זה מועיל לי (הסבירו לי פשוט באחת החנויות שזה הדבר הכי 'אין'...). אני מבין שכבר טייפ זה 'פאסה', אבל עדיין CD קיים. על מה תמליצו?
ושאלה שניה: יש לי ספריית גבס בסלון. האם כדאי לקנות משהו עם רמקולים אלחוטיים (כי לא העברתי הכנה לחוטים מראש) או שזה גורם לקרינה בסלון וכו'?
תודה רבה!
המלצה לסטריאו ביתי לסלון
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
שלום.
בסכום כזה אין שום דבר הגיוני או לפחות סביר שניתן למלא חלל 50 מטר במוזיקה קלאסית...
התקציב למערכת שמע איכותית שיכולה למלא חלל 50 מטר במוזיקה קלאסית, איכותית, לא רמת עוצמה אך מפורטת מאוד תעלה לך קרוב ל8000 ש"ח מינימום של המינימום... וזה עוד בלי לדבר על אקוסטיקה.
בסכום כזה אין שום דבר הגיוני או לפחות סביר שניתן למלא חלל 50 מטר במוזיקה קלאסית...
התקציב למערכת שמע איכותית שיכולה למלא חלל 50 מטר במוזיקה קלאסית, איכותית, לא רמת עוצמה אך מפורטת מאוד תעלה לך קרוב ל8000 ש"ח מינימום של המינימום... וזה עוד בלי לדבר על אקוסטיקה.