משחקי ps4 בסוני 3?
-
vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אני מנסה להבין האם ניתן ליהנות מעותק דיגיטלי שנקנה לסוני 4, להוריד ולהנות ממנו גם בסוני 3?
את השדרוג ההפוך אני יודע שאפשרי בתוספת של 10 דולרים.
מישהו התנסה בזה?
את השדרוג ההפוך אני יודע שאפשרי בתוספת של 10 דולרים.
מישהו התנסה בזה?
-
vivi
- חבר מביא חבר

תודה, הסרטון מדבר על משהו קצת שונה כי אני מדבר על עותק דיגיטלי. ההיגיון אומר שכמו שסוני מכירה בזה שבעלי סוני 3 קנו משחק תמורת סכום סימלי של 10 דולר יהיה אפשר להוריד את הקבצים העדכניים ל-PS4 וליהנות מהמשחק.
אני רוצה להאמין שזה גם עובד הפוך, איפה אתה ממליץ לבדוק את זה? לשלוח מייל לסוני?
אני רוצה להאמין שזה גם עובד הפוך, איפה אתה ממליץ לבדוק את זה? לשלוח מייל לסוני?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
vivi
- חבר מביא חבר

אני יותר מרציני, כבעל של PS4 ו-PS3 [שעכשיו ה-PS3 עבר לאחים שלי] אני רוצה לברר איך אני יכול לקנות עותק דיגיטלי אחד שישמש את 2 הקונסולות.
רכשתי את פיפא 14 לסוני 4, זה הגיוני לרכוש את המשחק במחיר מלא ל-PS3?
מהסיבה שהם מאפשרים לעשות את הדרך ההפוכה ב-10 דולר, למה אי אפשר לשלם 10 דולר וליהנות מ-2 הקונסולות?
הרי הרעיון של PS+ זה ליהנות מאותו יוזר לכל הפלטפורמות?
בכל מקרה ההגיון שלי אומר שזה כן אמור לעבוד, במידה ואי אפשר אני רק רוצה לדעת איפה זה כתוב כי לא מצאתי את זה?
בנתיים שלחתי לסוני מייל בנושא.
מהסיבה שהם מאפשרים לעשות את הדרך ההפוכה ב-10 דולר, למה אי אפשר לשלם 10 דולר וליהנות מ-2 הקונסולות?
בכל מקרה ההגיון שלי אומר שזה כן אמור לעבוד, במידה ואי אפשר אני רק רוצה לדעת איפה זה כתוב כי לא מצאתי את זה?
בנתיים שלחתי לסוני מייל בנושא.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
גל, הוא באמת שואל מתוך תמימות. אין צורך בציניות.
VIVI, כמו שהסברתי לך, שני הקונסולות בנויות חומרתית בצורה שונה. בניגוד לדורות הקודמים של הקונסולות, גם הPS4 וגם הXBOX ONE בנויות היום על חומרה שדומה למחשב (צ'יפ X86). לכן זה יהיה בלתי אפשרי (או אפשרי אבל עם התאמות חומרה שסוני לא תטרח לפתח מן הסתם).
דרך אגב, גם לPS4 אין ממש תאימות לאחור לדורות הקודמים. הם עושים את זה דרך שירות ענן.
VIVI, כמו שהסברתי לך, שני הקונסולות בנויות חומרתית בצורה שונה. בניגוד לדורות הקודמים של הקונסולות, גם הPS4 וגם הXBOX ONE בנויות היום על חומרה שדומה למחשב (צ'יפ X86). לכן זה יהיה בלתי אפשרי (או אפשרי אבל עם התאמות חומרה שסוני לא תטרח לפתח מן הסתם).
דרך אגב, גם לPS4 אין ממש תאימות לאחור לדורות הקודמים. הם עושים את זה דרך שירות ענן.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כשאתה קונה משחק אתה לא קונה רק את העותק הפיזי או הדיגיטלי ,אתה גם קונה רשיון של המשחק לקונסולה ספציפית, כשקנית את העותק של הPS4 בחנות הדיגיטלית שלמת על רשיון לPS4 , רשיון לPS3 הוא שונה ובגלל זה אתה גם צריך לקנות רשיון דומה . מה לעשות רשיונות של משחקים הם לא Cross Platform , קנית משחק למחשב תשחק בו במחשב, שלמת על גרסת הPS4 אתה יכול לשחק רק בPS4 .vivi כתב:אני יותר מרציני, כבעל של PS4 ו-PS3 [שעכשיו ה-PS3 עבר לאחים שלי] אני רוצה לברר איך אני יכול לקנות עותק דיגיטלי אחד שישמש את 2 הקונסולות.
בנתיים שלחתי לסוני מייל בנושא....
-
vivi
- חבר מביא חבר

דוד, שמעת שסוני יצרו אופציה ללקוחות שלה להכפיל את הרישיון שנרכש בעבור משחק לסוני 3 וליהנות ממנו בסוני 4 תמורה ל-10 $?IamEzio כתב:כשאתה קונה משחק אתה לא קונה רק את העותק הפיזי או הדיגיטלי ,אתה גם קונה רשיון של המשחק לקונסולה ספציפית, כשקנית את העותק של הPS4 בחנות הדיגיטלית שלמת על רשיון לPS4 , רשיון לPS3 הוא שונה ובגלל זה אתה גם צריך לקנות רשיון דומה . מה לעשות רשיונות של משחקים הם לא Cross Platform , קנית משחק למחשב תשחק בו במחשב, שלמת על גרסת הPS4 אvivi כתב:אני יותר מרציני, כבעל של PS4 ו-PS3 [שעכשיו ה-PS3 עבר לאחים שלי] אני רוצה לברר איך אני יכול לקנות עותק דיגיטלי אחד שישמש את 2 הקונסולות.
בנתיים שלחתי לסוני מייל בנושא....
תה יכול לשחק רק בPS4 ....
רק בגלל המהלך הזה אני מקווה שתמורת 10 $ הרישיון למשחק שרכשתי לסוני 4 יהיה תקף לסוני 3.