שאלה|לגבי הסטרימר של פופקורן A-400
שלום, בוקר טוב
שמי ירדן אני חדשה כאן הפנו אותי במיוחד לכאן כי אמרו שכאן נמצאים כל המומחים לסטרימרים
קודם כל תודה לכל התומכים כאן כל הכבוד לכם על ההשקעה בתמיכה לכולם
רציתי בבקשה לשאול לגבי הסטרימר
אתמול רכשתי אותו מKSP
ובהפעלה הראשונית של סרט שהפעלתי
ראיתי שהתרגום הוא לא הכי נוח
יותר נכון, סגנון הפונט שלו וסגנון המראה שלו
היה לי עד היום בוקסי בוקס והתרגום שלו מאוד הרשים אותי ואיכשהו מאוד התרגלתי אליו
ועכשיו לעבור למכשיר אחר זה ממש נראה לי מוזר
אז רציתי לשאול ממישהו שמבין אם יש איזשהי דרך לשנות את סגנון הפונט וסגנון התרגום עצמו בכללי
כי הוא גם מאוד קטן גם מובלט בשחור מסביב לאותיות וגם הפונט הזה הוא לא הכי נח לצפייה
כמו כן רציתי גם לשאול בקשר אליו
עכשיו שהבנתי גם שיצא גירסה חדשה למכשיר שהיא A410
האם זאת הייתה טעות לקנות ואם עכשיו שיש מכשיר חדש לA400 יפסיקו לתמוך בו ויעברו להשקיע בA410
אעריך מאוד את מי שיוכל לעזור לי בנושאים האלה
תודה רבה ויום נפלא, ירדן.
שמי ירדן אני חדשה כאן הפנו אותי במיוחד לכאן כי אמרו שכאן נמצאים כל המומחים לסטרימרים
קודם כל תודה לכל התומכים כאן כל הכבוד לכם על ההשקעה בתמיכה לכולם
רציתי בבקשה לשאול לגבי הסטרימר
אתמול רכשתי אותו מKSP
ובהפעלה הראשונית של סרט שהפעלתי
ראיתי שהתרגום הוא לא הכי נוח
יותר נכון, סגנון הפונט שלו וסגנון המראה שלו
היה לי עד היום בוקסי בוקס והתרגום שלו מאוד הרשים אותי ואיכשהו מאוד התרגלתי אליו
ועכשיו לעבור למכשיר אחר זה ממש נראה לי מוזר
אז רציתי לשאול ממישהו שמבין אם יש איזשהי דרך לשנות את סגנון הפונט וסגנון התרגום עצמו בכללי
כי הוא גם מאוד קטן גם מובלט בשחור מסביב לאותיות וגם הפונט הזה הוא לא הכי נח לצפייה
כמו כן רציתי גם לשאול בקשר אליו
עכשיו שהבנתי גם שיצא גירסה חדשה למכשיר שהיא A410
האם זאת הייתה טעות לקנות ואם עכשיו שיש מכשיר חדש לA400 יפסיקו לתמוך בו ויעברו להשקיע בA410
אעריך מאוד את מי שיוכל לעזור לי בנושאים האלה
תודה רבה ויום נפלא, ירדן.
היי
יש לי סטרימר a-400 ואני מרוצה ממנו מאוד לדעתי עשית בחירה מצויינת בשלט של הסטרימר תוכל לכוון את התרגום איך שאתה רוצה ובאיזה צבע שנוח לך אני מוריד סרטים באיכות של 720p ו 1080p ואת התרגומים אני מוריד מהסטרימר ואני יכול לומר לך שהפופקורן אליפות של סטרימר אשמח בכל מקרה לעזור במידה ואתה מתקשה
יש לי סטרימר a-400 ואני מרוצה ממנו מאוד לדעתי עשית בחירה מצויינת בשלט של הסטרימר תוכל לכוון את התרגום איך שאתה רוצה ובאיזה צבע שנוח לך אני מוריד סרטים באיכות של 720p ו 1080p ואת התרגומים אני מוריד מהסטרימר ואני יכול לומר לך שהפופקורן אליפות של סטרימר אשמח בכל מקרה לעזור במידה ואתה מתקשה
היידודי11 כתב:היי
יש לי סטרימר a-400 ואני מרוצה ממנו מאוד לדעתי עשית בחירה מצויינת בשלט של הסטרימר תוכל לכוון את התרגום איך שאתה רוצה ובאיזה צבע שנוח לך אני מוריד סרטים באיכות של 720p ו 1080p ואת התרגומים אני מוריד מהסטרימר ואני יכול לומר לך שהפופקורן אליפות של סטרימר אשמח בכל מקרה לעזור במידה ואתה מתקשה...
קודם כל מודה לך מכל הלב על התשובה !
תודה רבה רבה
ועוד יותר שמחת אותי על מה שאמרת זה מאוד חזק אותי כי מאוד התבאסתי אחרי ששמעתי מלא ביקורות לא טובות על המכשיר ושיצא מכשיר חדש
עכשיו אני עם ראש יותר שקט ^^
אני אצטרך להתרגל אליו קצת כי שמתי לב שיש בו יותר אופציות ויותר אפשרויות מהסטרימר שעד היום היה לי
עכשיו בקשר לכפתור של שינוי התרגום
יש אפשרות לשנות את כל סגנון הפונט כולל ההדגשה שמסביבו?
אם כן זה מאוד מצויין ומאוד נוח
ידוע לך איך קוראים לכפתור עצמו?
תודה על הכל ושבוע טוב
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
מצטרף לשאלה הנ"ל - ראיתי איך משנים צבע אבל לא פונט.
שאלה נוספת - בבוקסי היה אפשרות לקבוע סרטים לצפייה בהמשך, וזה היה מאד נוח מאחר ואפשר היה לשים שם את הסרטים שעדיין לא ראיתי.
האם אפשר לעשות בפופקון משהו דומה? איזשהו פלייליסט אן סימון לסרטים שטרם נצפו?
שאלה נוספת - בבוקסי היה אפשרות לקבוע סרטים לצפייה בהמשך, וזה היה מאד נוח מאחר ואפשר היה לשים שם את הסרטים שעדיין לא ראיתי.
האם אפשר לעשות בפופקון משהו דומה? איזשהו פלייליסט אן סימון לסרטים שטרם נצפו?
Satyr82 כתב:הגרסאות קושחה עבור ה A400 ו ה A410 יהיו אותן גרסאות.
מדובר על אותו צ'יפ בדיוק....
תודה על התשובה:)
דודי11
בקשר לתשובה שלך שוב תודה
ראיתי את כפתור הsubtitle
ניסיתי דרכו לשנות את הפונט אבל אין אופציה
יש כמו שאמר liorreem בהודעה כאן
רק אופציה להגדלה/קטנה של התרגום
ולסגנון צבע ההבלטה מסביב שלו
אין אופציה לשינוי הפונט עצמו למשל לarial או לסגנונות אחרים
אשמח לדעת אם קיימת אופציה כזאת או אם קיימת קושחה מסויימת שעוזרת בזה
תודה רבה והמשך ערב נפלא:)
היי ירדן,
כבעל סטרימר A-400 אני ממליץ לך אחת לתקופה להיכנס לאתר של היצרן ולבדוק אם ישנם עדכוני קושחה (אלו עדכונים למכשיר עצמו המביאים לרוב
תיקוני באגים, שיפורי יציבות, ועוד פיצ'רים נוספים).
יכול להיות שהגרסה הקיימת לך על המכשיר היא גרסה ישנה יותר של הקושחה ולכן מומלץ בחום לשדרג.
מצ"ב לינק לגירסת קושחה אחרונה ויציבה - 7 Nov 2013
לגבי צבע הפונט - כרגע החברה עובדים על גרסה חדשה (עדיין לא יצא סופית) עם מנוע ניגון חדש וצבע\סוג פונט שונה לחלוטין. (ועוד הרבה דברים) ברגע שזה ייצא בוודאי יעדכנו פה באתר..
כבעל סטרימר A-400 אני ממליץ לך אחת לתקופה להיכנס לאתר של היצרן ולבדוק אם ישנם עדכוני קושחה (אלו עדכונים למכשיר עצמו המביאים לרוב
יכול להיות שהגרסה הקיימת לך על המכשיר היא גרסה ישנה יותר של הקושחה ולכן מומלץ בחום לשדרג.
לגבי צבע הפונט - כרגע החברה עובדים על גרסה חדשה (עדיין לא יצא סופית) עם מנוע ניגון חדש וצבע\סוג פונט שונה לחלוטין. (ועוד הרבה דברים) ברגע שזה ייצא בוודאי יעדכנו פה באתר..
תודה רבה על התשובה:)smounche כתב:היי ירדן,
לגבי צבע הפונט - כרגע החברה עובדים על גרסה חדשה (עדיין לא יצא סופית) עם מנוע ניגון חדש וצבע\סוג פונט שונה לחלוטין. (ועוד הרבה דברים) ברגע שזה ייצא בוודאי יעדכנו פה באתר.....
בקשר לעדכון גירסה עדכנתי למה שהמכשיר הציע לגירסהה הכי חדשה
מומלץ לעדכן קושחה דרך הורדת קובץ באתר?
אם כן אשמח לדעת אני מיד אתקין אותה
תודה רבה והמשך לילה נפלא.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אין צורך להכנס מידי פעם לאתר היצרן עבור הורדת קושחות. במידה וקושחה רישמית משתחררת והסטרימר מחובר לרשת, הסטרימר יודיע על עדכון קושחה חדש ויאפשר עדכון עצמאי. במידה והסטרימר איננו מחובר לרשת, יש צורך בהורדה ידנית של הקושחה מאתר היצרן ולאחר מכן התקנה עצמאית.
דגם ה- A-410 מחליף את דגם ה- A-400 עם היתרונות של זכרון DDR2 בנפח של 1GB (כפול לעומת ה- A-400) ורכיבי DAC משופרים אשר יתרמו לאיכות אודיו גבוהה יותר כאשר הסטרימר מבצע את הפענוח. השדרוג החומרתי ב- A-410 מגיע ללא תוספת תשלום לעומת המחיר בו נמכר ה- A-400 בזמנו.
כרגע לא קיימת דרך להחליף את גופן הכתוביות.
liorreem,
ל- NMJ וגם לפתרונות MovieJukeBox חיצוניים יש את היכולת לסמן סרטים שעוד לא נצפו.
דגם ה- A-410 מחליף את דגם ה- A-400 עם היתרונות של זכרון DDR2 בנפח של 1GB (כפול לעומת ה- A-400) ורכיבי DAC משופרים אשר יתרמו לאיכות אודיו גבוהה יותר כאשר הסטרימר מבצע את הפענוח. השדרוג החומרתי ב- A-410 מגיע ללא תוספת תשלום לעומת המחיר בו נמכר ה- A-400 בזמנו.
כרגע לא קיימת דרך להחליף את גופן הכתוביות.
liorreem,
ל- NMJ וגם לפתרונות MovieJukeBox חיצוניים יש את היכולת לסמן סרטים שעוד לא נצפו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כנראה שהחברה עדיין לא הפעילה את האופציה של דחיפת הקושחה לסטרימרים. ניתן לחכות שזה יקרה או להתקין אותה ידנית. הוראות התקנה מדוייקות מוצמדות לקושחה כקובץ נפרד.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
ziv_r כתב:
דגם ה- A-410 מחליף את דגם ה- A-400 עם היתרונות של זכרון DDR2 בנפח של 1GB (כפול לעומת ה- A-400) ורכיבי DAC משופרים אשר יתרמו לאיכות אודיו גבוהה יותר כאשר הסטרימר מבצע את הפענוח. השדרוג החומרתי ב- A-410 מגיע ללא תוספת תשלום לעומת המחיר בו נמכר ה- A-400 בזמנו....
רוצה להבין-הסטרימר מחובר לרסיבר,הרסיבר בעצמו יש DAC,זה ישפר את איכות האודיו?
שאלה נוספת,יש לי כרגע פופקורן 200 ורק בגלל הרעש של הוונטילטור אני רוצה להחליף אותו-לטעמי הוא מעולה,לא מעניין אותי תלת מיימד,אני אוהב שהשלט עם אור אחורי וגם הממשק מעולה לטעמי,איזה דגמים וחברות רלוונטים עבורי?
אם יש אופציה של גלישה מלאה באינטרנט אז אשמח לשמוע גם על זה אך לא חובה,אגב בוויפיי לא בחוטי.
תודה מראש!
בנוסף,האם יש דבר כזה סטרימר שמשפר את האודיו או הסאונד?או שנחשב איכותי יותר?
תקציב עד 3000.
נערך לאחרונה על ידי royla ב 20/01/2014 13:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
כיף חיים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תמיד ניתן להחליף את המארז של ה- A-200 לכזה של ה- A-210 עבור קירור פסיבי. פתרון מעט זול יותר זה החלפת המאוורר לחדש, כנראה שזה יוריד את עוצמת הרעש.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
זיו תודה,
איפה אני יכול בארץ ללכת ולקנות את המארז של ה210?
יש מעבדה שיכולה לעשות את העבודה עבורי?
תודה בנתיים...
איפה אני יכול בארץ ללכת ולקנות את המארז של ה210?
יש מעבדה שיכולה לעשות את העבודה עבורי?
תודה בנתיים...
כיף חיים.