מאוכזב קשות מ Xtreamer SW3
-
pargit
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1013
היי
אני רוצה לשתף אותכם באכזבה הקשה שיש לי מהאקסטרימר החדש שקניתי.
קניתי לפני שבועיים את ה SW3, מחכך ידי בהנאה לקראת שימוש ביוטיוב כמו שצריך, אפליקציות, ג'וקבוקס חדיש יותר, רשת 1G, מעבד מהיר יותר ובכלל, אחרי ה SW1 ששירת אותי נאמנה (ועוד יחזור בקרוב) ציפיתי לקפיצת מדרגה רצינית (עדיין בערך שנתיים שלוש הבדל).
חיברתי את הX החדש, ממשק מגניב, אנדרואיד, אפליקציות וכו מאד נחמד. אבל חווית המשתמש מאד מבאסת.
קודם כל, מהירות התגובה שלו היא נוראית, וזה לא שיש כזה הבדל מבחינת העומס הגרפי.
דבר שני, זמן ה BOOT שלו איטי מאד, גם אם מבטלים את הסריקה של הדיסקים בבוט עדיין לוקח לו בערך 3 דקות מהרגע שרואים את התפריט ועד שהוא מתחיל להגיב לשלט.
התפריטים מאד לא נוחים, הרבה דברים שעבדו ב SW1 לא עובדים עכשיו (מיפוי NAS למועדפים - קיים בלפחות 5 גרסאות אחורה לפי הפורומים הרשמיים, כתוביות לא תקינות ועוד).
דבר שלישי, השלט הרבה פחות טוב, רק בזוויות מסויימות קולט (שמו את המשדר IR מאד נמוך ותחת "מצחייה")ץ
ה INFO שהיה מאד ברור בגרסא הקודמת, היית רואה בקלות באיזה מקום בסרט אתה נמצא, עכשיו הפרידו בין אורך הסרט למיקום הנוכחי לשני קצוות המסך (ולא 00:20/01:00 למשל).
להעביר סרט קדימה עם החיצים (30 שניות / 3דקות) מעלה GUI חצי שקוף באמצע המסך וגם לא ברור באיזה שלב בסרט נמצאים.
לעבור לקובץ הבא, צריך ללחוץ פעמיים על ה >>|, למה?
ועוד מלא דברים שפשוט לא ברור למה לקחו מוצר פשוט וטוב וממש הרסו אותו.
זה לא שהוא נותן לי הרבה מעבר, אולי היכולת להתמודד עם בלוריי מלא בקטעים עתירי סאונד (שה SW1 היה מגמגם קצת) אבל מעבר לזה ממש אין שום סיבה לשדרג.
עוד משהו מציק זה שהאנטנה של ה WIFI היא קבועה ואי אפשר לנתק אותה. לי היא תקועה כי אני עובד עם רשת קווית בבית ואי אפשר לקפל אותה לגמרי בגלל הכבל חשמל.
בקיצור, את ה SW1 הישן הבאתי להורים שלי, מהר מאד הוא יחזור אלי והם וקבלו את החדש יותר. לפחות עד שיצאו תיקונים להרבה דברים מציקים.
למי ששואל, אני בגרסא 4.2.5 (הגיע איתה מהחנות) ניסיתי איפוס אבל שום דבר. עוד משהו שצץ בגרסא הזו זה שה USB SLAVE לא מזדהה במחשב בגרסא הזו. מחברים אותו למחשב וכלום לא קורה.
אם למישהו יש רעיונות, הוא המלצה לרדת לגרסא נמוכה יותר (שאין בה את עינייני הGUI המעיקים שציינתי) אני אשמח לנסות.
תודה
מרדכי
אני רוצה לשתף אותכם באכזבה הקשה שיש לי מהאקסטרימר החדש שקניתי.
קניתי לפני שבועיים את ה SW3, מחכך ידי בהנאה לקראת שימוש ביוטיוב כמו שצריך, אפליקציות, ג'וקבוקס חדיש יותר, רשת 1G, מעבד מהיר יותר ובכלל, אחרי ה SW1 ששירת אותי נאמנה (ועוד יחזור בקרוב) ציפיתי לקפיצת מדרגה רצינית (עדיין בערך שנתיים שלוש הבדל).
חיברתי את הX החדש, ממשק מגניב, אנדרואיד, אפליקציות וכו מאד נחמד. אבל חווית המשתמש מאד מבאסת.
קודם כל, מהירות התגובה שלו היא נוראית, וזה לא שיש כזה הבדל מבחינת העומס הגרפי.
דבר שני, זמן ה BOOT שלו איטי מאד, גם אם מבטלים את הסריקה של הדיסקים בבוט עדיין לוקח לו בערך 3 דקות מהרגע שרואים את התפריט ועד שהוא מתחיל להגיב לשלט.
התפריטים מאד לא נוחים, הרבה דברים שעבדו ב SW1 לא עובדים עכשיו (מיפוי NAS למועדפים - קיים בלפחות 5 גרסאות אחורה לפי הפורומים הרשמיים, כתוביות לא תקינות ועוד).
דבר שלישי, השלט הרבה פחות טוב, רק בזוויות מסויימות קולט (שמו את המשדר IR מאד נמוך ותחת "מצחייה")ץ
ה INFO שהיה מאד ברור בגרסא הקודמת, היית רואה בקלות באיזה מקום בסרט אתה נמצא, עכשיו הפרידו בין אורך הסרט למיקום הנוכחי לשני קצוות המסך (ולא 00:20/01:00 למשל).
להעביר סרט קדימה עם החיצים (30 שניות / 3דקות) מעלה GUI חצי שקוף באמצע המסך וגם לא ברור באיזה שלב בסרט נמצאים.
לעבור לקובץ הבא, צריך ללחוץ פעמיים על ה >>|, למה?
ועוד מלא דברים שפשוט לא ברור למה לקחו מוצר פשוט וטוב וממש הרסו אותו.
זה לא שהוא נותן לי הרבה מעבר, אולי היכולת להתמודד עם בלוריי מלא בקטעים עתירי סאונד (שה SW1 היה מגמגם קצת) אבל מעבר לזה ממש אין שום סיבה לשדרג.
עוד משהו מציק זה שהאנטנה של ה WIFI היא קבועה ואי אפשר לנתק אותה. לי היא תקועה כי אני עובד עם רשת קווית בבית ואי אפשר לקפל אותה לגמרי בגלל הכבל חשמל.
בקיצור, את ה SW1 הישן הבאתי להורים שלי, מהר מאד הוא יחזור אלי והם וקבלו את החדש יותר. לפחות עד שיצאו תיקונים להרבה דברים מציקים.
למי ששואל, אני בגרסא 4.2.5 (הגיע איתה מהחנות) ניסיתי איפוס אבל שום דבר. עוד משהו שצץ בגרסא הזו זה שה USB SLAVE לא מזדהה במחשב בגרסא הזו. מחברים אותו למחשב וכלום לא קורה.
אם למישהו יש רעיונות, הוא המלצה לרדת לגרסא נמוכה יותר (שאין בה את עינייני הGUI המעיקים שציינתי) אני אשמח לנסות.
תודה
מרדכי
- OmriS
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 543
לא כל כך הבנתי את המשפט האחרון שלך אבל כפי שכתבת, אני ממליץ לרדת לגרסה 3.0.5, שבה לטעמי הכל עובד הרבה יותר מהר ובייחוד הממשק. חסרים לה כל מיני פיצ'רים (זניחים לדעתי). שווה לנסות.
- roneng31
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 192
אני לא יודע איך אתה בגרסה 4.2.5 אם האחרונה היא 4.2.3 כבר 3 חודשים....
אם נשים את זה בצד
יש הרבה יתרונות לסטרימר במחיר כזה
ויש גם חסרונות
תלוי מה אתה מחפש שהמכשיר יבצע
אם אתה רוצה שהוא יהיה כמו פופקורן (ממשק המשתמש) - תקנה פופקורן
אל תצפה ממכשיר של 600 שקל לבצע יכולות של מכשיר ב 1500 שקל
אחרת - כולם היו קונים אקסטרימר
אגב, לי יש את ה SW3 גם
מודה - לא נפלתי ממנו - אבל הוא עושה את העבודה בסדר - לא יותר מזה
בדיעבד - הייתי קונה פופקורן
לגבי הגרסאות תוכנה - ה 3.0.5 הכי יציבה
אבל שוב, אף גרסת תוכנה - גם לא אלה שיצאו - לא יעשו ניסים למכשיר
זה כמו לשים אנדרואיד 4.3 על מכשירים ישנים (או IOS 7 על אייפון 3)
אם נשים את זה בצד
יש הרבה יתרונות לסטרימר במחיר כזה
ויש גם חסרונות
תלוי מה אתה מחפש שהמכשיר יבצע
אם אתה רוצה שהוא יהיה כמו פופקורן (ממשק המשתמש) - תקנה פופקורן
אל תצפה ממכשיר של 600 שקל לבצע יכולות של מכשיר ב 1500 שקל
אחרת - כולם היו קונים אקסטרימר
אגב, לי יש את ה SW3 גם
מודה - לא נפלתי ממנו - אבל הוא עושה את העבודה בסדר - לא יותר מזה
בדיעבד - הייתי קונה פופקורן
לגבי הגרסאות תוכנה - ה 3.0.5 הכי יציבה
אבל שוב, אף גרסת תוכנה - גם לא אלה שיצאו - לא יעשו ניסים למכשיר
זה כמו לשים אנדרואיד 4.3 על מכשירים ישנים (או IOS 7 על אייפון 3)
-
pargit
-
- חבר ותיק

היי
אני אנסה את 3.0.5...
בכל מקרה, לא כיוונתי לסטרימר של 1500 ש"ח בגלל זה הלכתי למקום שאני מכיר כבר שנתים וחצי וציפיתי שעם השנים הוא ישתפר.. כנראה שהתבדתי.
אני אנסה את 3.0.5...
בכל מקרה, לא כיוונתי לסטרימר של 1500 ש"ח בגלל זה הלכתי למקום שאני מכיר כבר שנתים וחצי וציפיתי שעם השנים הוא ישתפר.. כנראה שהתבדתי.
- ronG9
-
- טרול

- תגובות: 33
האקסטרימר הזה הוא עגלה. תשדרג לדיון.
אין קיצורי דרך בדברים האלה.
אין קיצורי דרך בדברים האלה.
-
pargit
-
- חבר ותיק

ואני גם יכול על הדרך לשדרג לרסיבר של 5000$ ורמקולים של 10000$. נו באמת זאת תגובה מאד ריאלית (ללכת על סטרימר של 300$ או של 60$).ronG9 כתב:האקסטרימר הזה הוא עגלה. תשדרג לדיון.
אין קיצורי דרך בדברים האלה....
כמו שאמרתי, לא ציפיתי למוצר המאה, אבל בהתחשב במה שהיה לי קודם זאת נפילה.
ואת האמת, ה SW1 היה סטרימר מספק ביותר מבחינתי בתור אחד שלא רואה 3D או בלוריי מלאים.
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
אקסטרימר זו עגלה על כל גרסאותיו - מה לעשות וזאת האמת?
-
pargit
-
- חבר ותיק

אני לא מסכים, בשביל נגן שעולה 600 ש"ח הוא עושה את העבודה בלי בעיות, אני לוקח אותו איתי לכל מקום (הגודל שלו זה יתרון על פני הסטרימרים הגדולים יותר) ואני לא מצפה ממנו שיהיה הכי טוב.uris כתב:אקסטרימר זו עגלה על כל גרסאותיו - מה לעשות וזאת האמת?...
אבל התלונות שלי בפוסט הראשון היו על כך שלקחו מוצר טוב, ובמקום לשפר אותו עשו אותו יותר גרוע. לא התלוננתי על זה שהוא מכשיר לא טוב כי לדעתי הוא מספק.
תמיד יהיה משהו יותר טוב ויותר יקר, הכל במגבלות התקציב.
- ronG9
-
- טרול

uris כתב:אקסטרימר זו עגלה על כל גרסאותיו - מה לעשות וזאת האמת?...
כמו שאמרתי. סטרימר גרוע ביותר. שומר נפשו וכספו ירחק!
- niroSP
-
- טרול

- תגובות: 14
שלום חברים,
האם הסטרימר שמדובר כאן הוא עד כדי כך גרוע?
יש לי אפשרות לקנות אותו משכן שלי ב 250 ש"ח.
מה כבר יש לי להפסיד במחיר שכזה?
כדאי לקנות או לא?

כדאי לקנות או לא?
- ronG9
-
- טרול

המחיר לא קשור. גם אם יתנו לך בחינם לא כדאי להתעסק איתו!niroSP כתב:שלום חברים,
כדאי לקנות או לא?
...
- niroSP
-
- טרול

- תגובות: 14
תמיד יש לי אפשרות לבטל עיסקה כי בכל זאת מדובר בשכן
אז אולי בכל זאת?
אז אולי בכל זאת?
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
NIRO, תלוי מה התקציב שלך. אם אתה יכול להשקיע יותר כסף עדיף לך לחפש אלטרנטיבה אחרת.
- viper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 693
OmriS כתב:לא כל כך הבנתי את המשפט האחרון שלך אבל כפי שכתבת, אני ממליץ לרדת לגרסה 3.0.5, שבה לטעמי הכל עובד הרבה יותר מהר ובייחוד הממשק. חסרים לה כל מיני פיצ'רים (זניחים לדעתי). שווה לנסות....
-
pargit
-
- חבר ותיק

אני רואה שה 3.0.5 היא בטא. אחריה זה 3.5RCx ..OmriS כתב:לא כל כך הבנתי את המשפט האחרון שלך אבל כפי שכתבת, אני ממליץ לרדת לגרסה 3.0.5, שבה לטעמי הכל עובד הרבה יותר מהר ובייחוד הממשק. חסרים לה כל מיני פיצ'רים (זניחים לדעתי). שווה לנסות....
איזו מהן להתקין?
- viper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 693
3.0.5
זאת לדעתי הגירסא הכי טובה ,יציבה וזריזה.
ואני גם משתמש בה בפרודיגי שלי , זאת היחידה עם תרגום תקין.
זאת לדעתי הגירסא הכי טובה ,יציבה וזריזה.
ואני גם משתמש בה בפרודיגי שלי , זאת היחידה עם תרגום תקין.
- OmriS
-
- חבר פעיל במיוחד

את ה 3.0.5 בטא.
אין מה לחשוש, תמיד אפשר להחליף גרסה שוב.
תכתוב התרשמות מהמכשיר אחר כך
תכתוב התרשמות מהמכשיר אחר כך
-
pargit
-
- חבר ותיק

בינתיים לא הצלחתי להתקין את 3.0.5...המכשיר מסרב לסיים לעלות... חזרתי ל 4.2.5..OmriS כתב:את ה 3.0.5 בטא.
תכתוב התרשמות מהמכשיר אחר כך...
- OmriS
-
- חבר פעיל במיוחד

בתחום ההתקנות שלא מצליחות אין לי כ'כ רעיונות, אולי אחרים בפורום יודעים מה יכול לעזור לפעמים זה עניין של מקור ההתקנה וכו'
בכל מקרה, לא הייתי מוותר. המכשיר שלך חדש ובאחריות, אם אתה לא מצליח לשנמך גרסה לבד, הייתי הולך למי שנותן שירות (באג?) ומבקש שיורידו גרסה. זו בטח לא בעיה שלך.
בכל מקרה, לא הייתי מוותר. המכשיר שלך חדש ובאחריות, אם אתה לא מצליח לשנמך גרסה לבד, הייתי הולך למי שנותן שירות (באג?) ומבקש שיורידו גרסה. זו בטח לא בעיה שלך.